Sreca nasa pa je on zabio onu majstoriju, jer mi do tad nismo smisljene akcije imali, a neroza bi nas obuzela, Zeta u naletu.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:02 am2:1 nas vodi dalje, tako da ni to nije istina.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:01 amDa nije bilo majstorije Zake mi bi ispalistorm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:59 pmCitam o 'losoj Slavkinoj taktici', a 2 gola PONOVO primismo iz individualnih gresaka. Tu nema taktike. Nikakva taktika ne popravlja ono sto su Graovac i Stanic uradili. Da nije toga bilo, bilo bi 3:0 u 2 utakmice i idemo dalje.
Volim te Zeljo! Radujte se, prosli smo i ponovo idemo napuniti Grbavicu za 7 dana!!!![]()
ma nema veze taktika sa primljenim golovima,mi ustvari i nemamo taktiku ili da se preciznije izrazim,igramo uvijek istu taktiku jer nam je igra uvijek ista i igraju uvijek isti igraci, a zamjene koje su iste kao i starteri,uvijek isto sporo i dosadno,sve se svodi na individualni kvalitet i potez pojedinca uz nadu da ce lendra nesto utrpati po svom obicaju,ali eto najvaznije je da smo prosli,i to zasluzeno da naglasim, a protiv aika sta bude....storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:59 pmCitam o 'losoj Slavkinoj taktici', a 2 gola PONOVO primismo iz individualnih gresaka. Tu nema taktike. Nikakva taktika ne popravlja ono sto su Graovac i Stanic uradili. Da nije toga bilo, bilo bi 3:0 u 2 utakmice i idemo dalje.
Volim te Zeljo! Radujte se, prosli smo i ponovo idemo napuniti Grbavicu za 7 dana!!!
E to je ono sto bolii.. Hebo ga i Zeba i sve kad je trener takav da ne smije pisnuti.. Bar tako izgledaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:11 amJel neko stvarno misli da Slavko smije ostaviti Zebu na klupi? Jedva ga zamijeni,a ne da ga ostavi na klupi....
Imam ih na poslu
Nisam rekao da je dobra, ali da nije bilo tih gresaka mi bismo ovo bez primljenog gola prosli. Tu taktika pada. Grci losom igrom osvojise EP, Italijani takodjer. Nagledali smo se mi mnogo ljepseg fudbala, istina, ali ja sam trenutno prezadovoljan time sto cu ako Bog da AIK gledati na Grbavici. Ovdje ima prostora za napredak, slozit ces se. Ogromna je margina i dajmo im priliku. A bodovi se skupljaju...Model1964 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:03 amNego šta loša je . Te greške su plod te taktike. Ako su samovoljno odigrali onda ce ih zamjeniti. A to se nije desilo niti ce.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:59 pmCitam o 'losoj Slavkinoj taktici', a 2 gola PONOVO primismo iz individualnih gresaka. Tu nema taktike. Nikakva taktika ne popravlja ono sto su Graovac i Stanic uradili. Da nije toga bilo, bilo bi 3:0 u 2 utakmice i idemo dalje.
Volim te Zeljo! Radujte se, prosli smo i ponovo idemo napuniti Grbavicu za 7 dana!!!
I da nije bilo grešaka.... mi nemamo igre. Ko ono graficki pokaza kako smo stajali na terenu? U 7m 7 igraca![]()
Ma sve je to lijepo, mi prosli, pitari ispali, ide nova tekma na Grbavici, bice para...ali ne treba bjezati od cinjenica. Mi lose igramo. Strucni stab treba dobro zavrnuti rukave i ispravljati ovo. Imamo mi finih igraca, pogotovo za nasu ligu. Sa jos par pojacanja ova ekipa moze biti bas dobra. Samo da se to poslozi kako treba.Model1964 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 12:03 amNego šta loša je . Te greške su plod te taktike. Ako su samovoljno odigrali onda ce ih zamjeniti. A to se nije desilo niti ce.storm_raider je napisao/la: ↑čet jul 06, 2017 11:59 pmCitam o 'losoj Slavkinoj taktici', a 2 gola PONOVO primismo iz individualnih gresaka. Tu nema taktike. Nikakva taktika ne popravlja ono sto su Graovac i Stanic uradili. Da nije toga bilo, bilo bi 3:0 u 2 utakmice i idemo dalje.
I da nije bilo grešaka.... mi nemamo igre. Ko ono graficki pokaza kako smo stajali na terenu? U 7m 7 igraca![]()