Nemoj buraz vise, sve ok ali brate vidis da vec prozivanja idu.
Neka bude iznenadjenje.
Nemoj buraz vise, sve ok ali brate vidis da vec prozivanja idu.
Peglaj odijelo
Pa kazu dobili 700 karti, to ispade haman 15 autobusa.. Pa mi zato nejasnoPlava Porodica je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:49 pmNe znam koliko, ali pise da je sve popunjeno.
Ko ide, neka mu je hairli i da se zivi, zdravi, sretni, raspolozeni vratite.
A ko ne ide neka radi..yebem ti drzavu da ti yebem
Pa svako normalan je nas.ChWilla je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:16 pmovamo sejo, elvis, tifa, đuro a tamo memo i benja...11plavih'92 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:10 pmEJK the Kingcikazubo je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 1:36 pmhttps://www.radiosarajevo.ba/kolumne/el ... tan/267553
![]()
![]()
Doduše imaju i pitari kvalitetan pandan,
Memo the Gurbet
Ja znam da cu u nedjelju stomak iznenaditiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:20 pmNemoj buraz vise, sve ok ali brate vidis da vec prozivanja idu.
Neka bude iznenadjenje.
Jos zohve za zalitstruja je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:58 pmJa znam da cu u nedjelju stomak iznenaditiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:20 pmNemoj buraz vise, sve ok ali brate vidis da vec prozivanja idu.
Neka bude iznenadjenje.
Kada je onomad načetnik pravio probleme oko istoka ja sam bio za izlazak na ulicu. Sada nisam.Grb1 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:56 pmJa mislim da je krajnije vrijeme jebati mater savezu, treba otic pred njihovu zgradu. Ovu situaciju sa povlacenjem kazne sirokom ne trebamo gledati kao zajebanciju, ovo je udar na fudbaal, na drzavu i na zivot opcenito u ovoj napacenoj zemlji. Ako njima povuku kaznu, i ostali se nece vise bojati nicega( bice odma, skinuli kaznu sirokom skinite i nama...). Mene, covjeka koji voli ovu drzavu ovo je strasno pogodilo.
HAJDE ZELJOOOO
Svaka ti je zlatna dedoModel1964 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:18 pmKada je onomad načetnik pravio probleme oko istoka ja sam bio za izlazak na ulicu. Sada nisam.Grb1 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:56 pmJa mislim da je krajnije vrijeme jebati mater savezu, treba otic pred njihovu zgradu. Ovu situaciju sa povlacenjem kazne sirokom ne trebamo gledati kao zajebanciju, ovo je udar na fudbaal, na drzavu i na zivot opcenito u ovoj napacenoj zemlji. Ako njima povuku kaznu, i ostali se nece vise bojati nicega( bice odma, skinuli kaznu sirokom skinite i nama...). Mene, covjeka koji voli ovu drzavu ovo je strasno pogodilo.
HAJDE ZELJOOOO
Mi u ovakvoj konstalaciji snaga nismo u stanju sami se boriti protiv trnutno jaceg protivnika/saveza.Svaki klub gleda svoju gujicu i nikoga ne zanimaju zajednicko dobro i napredak. Na zalost.
Probali smo se pobuniti onda kada su se vukle one famozne cize pa smo prosli kako smo prosli. Ako zelimo pomoc saveza oko terena, ako zelimo uzeti lovu za tekme repke onda moramo mudrije odigrati. Misimovic je pametan i ne sjedi on sa Begicem zato sto ga voli vec za dobro Zelje.
Savez je jos u poziciji da radi sta mu je volja
Ako se mi jos malo nabildamo onda ce sadasnje kabadahije traziti nasu pomoc.