Do 18hkontra_splita je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:40 pmSamo da pitam hoce ici neko odavde sa foruma aBd gore u Švedsku ako prođemo?
I do kada se danas karte prodaju?
Hvala unaprijed..
Do 18hkontra_splita je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:40 pmSamo da pitam hoce ici neko odavde sa foruma aBd gore u Švedsku ako prođemo?
I do kada se danas karte prodaju?
Hvala unaprijed..
Ali tada je najviše igrao ofanzivnog veznog, sa Blagojevićem i Markovićem iza, jer od ove dvojice najviše miriše da bi tu mogao nešto uraditi. Međutim ta mu pozicija odgovara kao i Dženisu zadnji vezni.ChWilla je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:40 pmnije baš tačno da nije dobio šansu u kontinuitetu, jer su do mostara gotovo sve utakmice igrali on, marković i blagojević. bekrić bio u magarećoj klupi. rezultati su bili 'nako, niti nas je nešto ukopao niti je pokazao to što može po pojedinačnim sposobnostima.
Ne vidim koja bi bolja opcija bila..azbaha je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:32 pmPa sta ti predlazes, da se ubaci momak nekoliko utakmica i trpi sve greske, smijemo li to sebi dopustiti?storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:16 pmLendric je najbolji igrac na svijetu.![]()
![]()
Leone, slazem se sa tim sto si napisao, Poenta mog posta je da Ugi ima tu magiju u nogama, ali on jednostavno nece. Zna, nego nece, drugacije ne znam objasniti.
Bio je neki Bentli strasan.azbaha je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:29 pmJa kad sam bio, prosao neki frajer u mecki, neki sportski fazon, izgleda skupo ko sam djavo, da nisam frajera vidio mislio bih da je CenanLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:25 pmJoj ljudi Grbavica sija. Sta je ono onako lijepo..
Frka trka je na stadionu, mi kad smo bili u tom trenutku na stadinu je bio 5 razlicitih firmi, zavrsavaju se stvari za Evropu.
Moramo napuniti stadion i Zetinim mladicima gace napuniti.![]()
![]()
![]()
Da se dovede igracstorm_raider je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:52 pmNe vidim koja bi bolja opcija bila..azbaha je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:32 pmPa sta ti predlazes, da se ubaci momak nekoliko utakmica i trpi sve greske, smijemo li to sebi dopustiti?storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:16 pm
Lendric je najbolji igrac na svijetu.![]()
![]()
Leone, slazem se sa tim sto si napisao, Poenta mog posta je da Ugi ima tu magiju u nogama, ali on jednostavno nece. Zna, nego nece, drugacije ne znam objasniti.
Trebamo te ubaciti na mjesto SD, kako se toga niko nije sjetio?azbaha je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:57 pmDa se dovede igrac![]()
Zna ali mu mrskostorm_raider je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:16 pmLendric je najbolji igrac na svijetu.Bosnia je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 3:09 pmLjudi, ajzea je hakovao stormov profil 100%storm_raider je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 2:59 pmRadinovic je protiv Sirokog pred kraj prvog poluvremena napravio potez kojim je pokazao kakav moze postati igrac.. Sta bi neki dali za njegov talenat...![]()
![]()
![]()
Čestitam
Može, ja sam preko paypala produžio, mrsko mi bilo ići u salonjovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto jun 27, 2017 4:28 pmpitanje, da li se moze online produziti clanska ili ne?