Ako se vratis unazad na moje postove vidjeces da ako neko ne pljuje to sam ja. Iznio sam svoje razloge zasto mislim da je ovaj sastav dobar, ako imas argument zasto mislis da nije dobar napises, ako ne preskocis.Jugozapad je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 8:54 amKad vidim ovaj sastav, odmah vidim da se covjek ne razumije u fudbal i upravo ovakvi su najglasniji kad treba popljuvat trenera, SD-a, igraca nekog itdzubanovic89 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 4:48 pm
Evo nam formacije za cetvrtak kad bih se ja pitao. Izmjene, Zakaric/Nikolic gdje onda Lendric ide na spica, Zeric/Zeba i Markovic/Hasanovic da se utakmica zatvori.
O tome i govorim,ima kazna,i platis je sa zadovoljstvom.
Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 9:21 amSvim Plavim navijačima i navijačicama koji slave želim Bajram Šerif Mubarek Olsun, da uživate u ovom svetom danu i da se u četvrtak zajedno radujemo Željinoj pobjedi.
Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 9:21 amSvim Plavim navijačima i navijačicama koji slave želim Bajram Šerif Mubarek Olsun, da uživate u ovom svetom danu i da se u četvrtak zajedno radujemo Željinoj pobjedi.
Evo par argumenata:zubanovic89 je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 9:47 amAko se vratis unazad na moje postove vidjeces da ako neko ne pljuje to sam ja. Iznio sam svoje razloge zasto mislim da je ovaj sastav dobar, ako imas argument zasto mislis da nije dobar napises, ako ne preskocis.Jugozapad je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 8:54 amKad vidim ovaj sastav, odmah vidim da se covjek ne razumije u fudbal i upravo ovakvi su najglasniji kad treba popljuvat trenera, SD-a, igraca nekog itdzubanovic89 je napisao/la: ↑sub jun 24, 2017 4:48 pm
Evo nam formacije za cetvrtak kad bih se ja pitao. Izmjene, Zakaric/Nikolic gdje onda Lendric ide na spica, Zeric/Zeba i Markovic/Hasanovic da se utakmica zatvori.
vidi, klub nije fizičko lice cuger u parku, pošalju kaznu i on plati. klub je organizator utakmice. i murija ako to ranije skonta može je i komplet zabraniti po diskrecionoj ocjeni...dok je sve ovako kako jeste neće se niko igrati sa tim.exdomorocki je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 9:56 amO tome i govorim,ima kazna,i platis je sa zadovoljstvom.
Ubacis jos hot-dog i neke grickalice,eto profita
1) Nikolic nikad osim u Gorazdu nije odigrao citavu utakmicu, tako da ni ti ni ja ne znamo koliko on moze odigrati. Svaki put kada je usao razdrmao je ekipu i upravo zbog toga sto stalno nabijamo loptu (citaj vezne linije nema), njegovo gradjenje lopte nam moze koristiti da se priblizimo 16. Ili mozda ocekujes da magicno do cetvrtka proigramo k'o Barcelona? Ja ne.Jugozapad je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 10:06 amEvo par argumenata:zubanovic89 je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 9:47 amAko se vratis unazad na moje postove vidjeces da ako neko ne pljuje to sam ja. Iznio sam svoje razloge zasto mislim da je ovaj sastav dobar, ako imas argument zasto mislis da nije dobar napises, ako ne preskocis.
1) Nikolic moze odigrat pola sata ( losih pola sata) kad gubimo jr tad nam se igra svede na nabijanje a on je visok ( pored toga sto je jedini napadax na klupu bio)
2) Lendric na krilu ima otprilike 100 minuta na krilu i to lijevom, i tu je odigro lose tako da je ovaj potez igrac manje u polju i to ne kakv igtac nego najbolji strijelac kluba.
3) Zeric ima minuta prosle godine igre ko lendric na lijevom krilu
Trebam li dalje?
Sto je najgore vjerujem da ovo lik uzme ponekad i to pusi onako "amaterski" i ne znam sta je probelm da nasi igraci svremena na vrijeme izadju naruce pivu puse sisu cigaru jedu nesto nezdravo? Kazem povremeno. To rade i najvece zvijezde.chile je napisao/la: ↑ned jun 25, 2017 1:27 amE da svi trce i igraju ko Lendric, pa taman im snjura virila i iz dupeta. I pored klupe bila da se poprave tokom tekme. On ako izgara na terenu i ne osjeti se u odnosu na ekipu neki nedostatak radi tih govana nek cucla i pusi dan noc ako hoce. Sta ste za njega zapeli i to smece na koje se navuklo 70% omladine. Gori su ovi dizelasi cije slike ne vidjamo po forumu da cuclaju.
Vala baš...Plava Porodica je napisao/la:Ma nek se i drogiraju ali nek igraju pas im mater yebo
To je Lendric Ivan, on moze sve.