Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Dr. Adzem
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2017 2:05 pm

mula je napisao/la:
uto jun 20, 2017 2:04 pm
Amidza je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:59 pm
Kakva 3-5-2 @Mula? Otkud ti to?
Načuo :)
Svidja mi se ova formacija. Nadam se da je tako
Cuva Bog Zelju svog!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:06 pm

3-5-2 je okej za ponekad odigrati tokom utakmice kada mijenjas formaciju. Ovako nema smisla, nemamo normalne bekove, a kamoli full koji ce trcati gore-dole ko ludi :D
Da ne kazem da nam inace fali stopera za formaciju sa dva ista, a kamoli za jos tri :D
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:08 pm

Ne moze svako igrat ovu formaciju.
Pogotovo nasi igraci koji osim 4-5-1 nista vise ne kontaju.

pile87
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:09 pm

Igrači Juventusa se posvađali u svačionici za vrijeme finala Lige šampiona!

Juventus je prije skoro tri sedmice izgubio svoje peto uzastopno finale Lige šampiona, Real Madrid je slavio sa 4:1.
Bianconeri su odigrali odlično prvo poluvrijeme, na terenu možda za nijansu i bili bolji od Los Blancosa međutim njihova igra se u nastavku raspala kao kula od karata.
La Stampa u svom današnjem izdanju piše kako su se fudbaleri Juventusa na poluvremenu susreta igranom na Principality stadionu u Kardifu posvađali.
Sve je započeo Leonardo Bonucci koji se izgalamio na Paola Dybalu jer je prema njegovom mišljenju prestaoo igrati nakon što je dobio žuti karton u 12. minuti. Navodno je 30-godišnji Italijan i ošamario sedam godina mlađeg Argentinca.
“Bio sam tu, radilo se samo o diskusiji o taktici”, izjavio je Beppe Marotta nakon finala.
Jučer se pojavila i informacija da je Bonucci tražio od Massimiliana Allegrija da izvede iz igre Andreu Barzaglija i uvede Juana Cuadrada kako se se Marcelo napadao visočije i držao dalje od gola.
Barzagli je Bonucciju navodno odgovorio da nije postavio nogu kod šuta Cristiana Ronalda Real ne bi ni zabio prvi gol.
Ovakve stvari u svačionici se mogu desiti, posebno kada je u pitanju važnost utakmice kao finale Lige šampiona, međutim u ovom slučaju za Staru damu su bile “smrtonosne”.

Jest da nije Zeljo u pitanju ali sranja se desavaju i ovako ozbiljnim ekipama, zato u novu sezonu jos jace i bolje, svi zajedno.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

volimplavo
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:10 pm

Nemamo mi para za Ermina Zeca, njegova godišnja plata je 500.000 eura, a momak ima ponude Turskih prvoligaša. Što se tiče tekme, naše standardno, igra do centra, dosadno,sporo, Ivan se izvlači na centar da primi loptu, nismo konkretni... Siniša, Uglješa i Ivan jučer malo iznad ostalih...Lijeva strana će i ove godine biti problem...Što se tiče novih Zec solidan, Siniša mu mmnogo jučer pomagao na terenu, Zajmović nije pokazao ništa, a nije mogao jer drugo poluvrijeme uspavanka, Džindo i Bogičević se samo dodavali, mali 88 ušao 15-20 minuta i jedini igrao nogomet prema naprijed... PS. Graovac i Kemo jučer odlično funkcionisali... i za kraj ono smetlje Splitsko i psovanje za svaki pogrešan pas, ko je jučer bio vidio je i čuo, a daleko najspremniji i motiviraniji biooo..Vidimo se u petak u Duvnu aBd.

cikazubo
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:11 pm

Ma kakve promjene formacije, ovakvi igrači ne mogu igrati ništa osim 4-5-1 s rombom u sredini, vidjeli smo kod Kostića pokušaj promjene formacije, samo jedna pozicija izrotirana, tj ubačen polušpic u 4-4-2, i nisu mogli da se sastave s loptom, krampe su to u cijeloj ligi, možeš ti mijenjati s igračima tipa Miro, s ovima bojim se to je samoubistvo..

ChWilla
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:05 pm

TobeJarabi :ganja:
Ali samo jednom u cijelom izvjestaju se cuo ako se ne varam. Dok Starcevic govori stalno, al oplako sam kad rece GUSTINA GUSTINA :rofl1: :rofl1: :rofl1:
prejako :rofl:
gradi željo boli te *****

Amidza
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:13 pm

slika
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Mirek11
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:13 pm

Omar500 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:49 pm
Ramovic je tek juce dosao, nece ga Slavko bez ijednog treninga sa ekipom ubacivati u utakmicu. Ocekujem ga protiv Zete. Po stoti put ponavljam, moje misljenje je da je Zeba za razbijanje bunkera protiv iskljucivo manjih ekipa. Ne moze vise trkacki, a u duel igri je jos slabiji.
Stoperski par Graovac - Kemo od jucer :palacgore:
Ne svidja mi se ovo nikako za Crnova, ko zna kad ce opet biti u pogonu.

Protiv Zete pun stadion nam treba, sigurno im nece biti svejedno, pogotovo kad zagrmi Grbavica, pa cijeli stadion zabruju 'Zeljooo'. Raja je zeljna europe na Grbavici, mnogima ce to biti prvi put (ukljucujuci i mene). Bit ce sigurno predivno. Vidim djeca se raduju sto su dobili Zelju, e tu bi se mogli poskliznuti, unaprijed su nas podcijenili
Ovo za Crnova si dobro rekao, to se treba rijesiti ili moze igrati ili ga se rijesiti. Nije los igrac ali ako ima stalno problema sa koljenom, vec druge pripreme preskace tesko moze pomoci.
Drago mi je za stioperski par, to smo jedino mijenjali i trebat ce vremena da se upoznaju, uigraju ( Miru ne racunam, to se znalo od ranije a eto Zec ce ga nadam se dostojno zamjeniti i da necemo osjetiti veliku razliku). Svi smo prizeljkivali da se ekipa puno ne mijenja a ja bi volio jos tog lijevog beka da dovedemo pa da i Sinisa zna da nije ne zamjenjiv, mislim da je toga svijesta i da zato ne daje koliko bi mogao.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:15 pm

slika

Kako se sjecam, malo iznad 5 milja je bilo prije one akcije za vikend u Konzumu i Scc-u.
Treba nam jos onakvih stvari i druzenja, raji je generalno mrsko doci na Grbavicu i uclanit se, a i vecina nema izgradjenu svjest o tome.

teatrale36
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:16 pm

Omar500 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 1:49 pm
Ramovic je tek juce dosao, nece ga Slavko bez ijednog treninga sa ekipom ubacivati u utakmicu. Ocekujem ga protiv Zete. Po stoti put ponavljam, moje misljenje je da je Zeba za razbijanje bunkera protiv iskljucivo manjih ekipa. Ne moze vise trkacki, a u duel igri je jos slabiji.
Stoperski par Graovac - Kemo od jucer :palacgore:
Ne svidja mi se ovo nikako za Crnova, ko zna kad ce opet biti u pogonu.

Protiv Zete pun stadion nam treba, sigurno im nece biti svejedno, pogotovo kad zagrmi Grbavica, pa cijeli stadion zabruju 'Zeljooo'. Raja je zeljna europe na Grbavici, mnogima ce to biti prvi put (ukljucujuci i mene). Bit ce sigurno predivno. Vidim djeca se raduju sto su dobili Zelju, e tu bi se mogli poskliznuti, unaprijed su nas podcijenili
Pa uvazeni kolega forumasu koliko to godina imas? :r

Amidza
Kontakt:

Pa vjerovatno misli nije gledao na Grbavici.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:19 pm

Amidza je napisao/la:
Pa vjerovatno misli nije gledao na Grbavici.
To je to :palacgore:

Ipak je od Penarose i Litexa proslo cak 13 godina :S

Praise the sun \[T]/

teatrale36
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:21 pm

Kao da je bilo juce, fakat 13 godina-2004 godina i jel ga ono protiv Litexa zabio Avdija?

Amidza
Kontakt:

Puno je to vremena. Zene koje su tad bile top su danas u klimaksu.

Jaozinho22

uto jun 20, 2017 2:23 pm

Amidza je napisao/la:
Puno je to vremena. Zene koje su tad bile top su danas u klimaksu.
:placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Okolele
Kontakt:

Kad igramo sa Sirokim prijateljsku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Amidza
Kontakt:

teatrale36 je napisao/la:
Kao da je bilo juce, fakat 13 godina-2004 godina i jel ga ono protiv Litexa zabio Avdija?
Arben Avdija na asistenciju Dzele Muharemovica. :D

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto jun 20, 2017 2:25 pm

phpBB [video]

Praise the sun \[T]/

Bosnia

uto jun 20, 2017 2:25 pm

Leon_Professional je napisao/la:
uto jun 20, 2017 2:15 pm
slika

Kako se sjecam, malo iznad 5 milja je bilo prije one akcije za vikend u Konzumu i Scc-u.
Treba nam jos onakvih stvari i druzenja, raji je generalno mrsko doci na Grbavicu i uclanit se, a i vecina nema izgradjenu svjest o tome.
Trebali bi staviti 2 cifre za te clanove nesto kao aktivni i pasivni... jer taj broj od 5000 i nesto nije aktivan broj clanova. Ljudi koji nisu obnovili se i dalje racunaju u tu cifru kao da su clanovi koliko se ja sjecam...
Zadnja izmjena: Bosnia, dana/u uto jun 20, 2017 2:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 50 gostiju.

Prijava