Svidja mi se ova formacija. Nadam se da je tako
prejakoLeon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:05 pm
TobeJarabi
Ali samo jednom u cijelom izvjestaju se cuo ako se ne varam. Dok Starcevic govori stalno, al oplako sam kad rece GUSTINA GUSTINA![]()
![]()
![]()
Ovo za Crnova si dobro rekao, to se treba rijesiti ili moze igrati ili ga se rijesiti. Nije los igrac ali ako ima stalno problema sa koljenom, vec druge pripreme preskace tesko moze pomoci.Omar500 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:49 pmRamovic je tek juce dosao, nece ga Slavko bez ijednog treninga sa ekipom ubacivati u utakmicu. Ocekujem ga protiv Zete. Po stoti put ponavljam, moje misljenje je da je Zeba za razbijanje bunkera protiv iskljucivo manjih ekipa. Ne moze vise trkacki, a u duel igri je jos slabiji.
Stoperski par Graovac - Kemo od jucer![]()
Ne svidja mi se ovo nikako za Crnova, ko zna kad ce opet biti u pogonu.
Protiv Zete pun stadion nam treba, sigurno im nece biti svejedno, pogotovo kad zagrmi Grbavica, pa cijeli stadion zabruju 'Zeljooo'. Raja je zeljna europe na Grbavici, mnogima ce to biti prvi put (ukljucujuci i mene). Bit ce sigurno predivno. Vidim djeca se raduju sto su dobili Zelju, e tu bi se mogli poskliznuti, unaprijed su nas podcijenili
Pa uvazeni kolega forumasu koliko to godina imas?Omar500 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 1:49 pmRamovic je tek juce dosao, nece ga Slavko bez ijednog treninga sa ekipom ubacivati u utakmicu. Ocekujem ga protiv Zete. Po stoti put ponavljam, moje misljenje je da je Zeba za razbijanje bunkera protiv iskljucivo manjih ekipa. Ne moze vise trkacki, a u duel igri je jos slabiji.
Stoperski par Graovac - Kemo od jucer![]()
Ne svidja mi se ovo nikako za Crnova, ko zna kad ce opet biti u pogonu.
Protiv Zete pun stadion nam treba, sigurno im nece biti svejedno, pogotovo kad zagrmi Grbavica, pa cijeli stadion zabruju 'Zeljooo'. Raja je zeljna europe na Grbavici, mnogima ce to biti prvi put (ukljucujuci i mene). Bit ce sigurno predivno. Vidim djeca se raduju sto su dobili Zelju, e tu bi se mogli poskliznuti, unaprijed su nas podcijenili
To je to
Arben Avdija na asistenciju Dzele Muharemovica.teatrale36 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 2:21 pmKao da je bilo juce, fakat 13 godina-2004 godina i jel ga ono protiv Litexa zabio Avdija?
Trebali bi staviti 2 cifre za te clanove nesto kao aktivni i pasivni... jer taj broj od 5000 i nesto nije aktivan broj clanova. Ljudi koji nisu obnovili se i dalje racunaju u tu cifru kao da su clanovi koliko se ja sjecam...Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 2:15 pm
Kako se sjecam, malo iznad 5 milja je bilo prije one akcije za vikend u Konzumu i Scc-u.
Treba nam jos onakvih stvari i druzenja, raji je generalno mrsko doci na Grbavicu i uclanit se, a i vecina nema izgradjenu svjest o tome.