Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 10:03 am

nije im isti zadatak. kod akcije za penal bekrić je bar pokušao i istrčao jedno 60m nazad, dok drugi nisu ni pokušali.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:07 am

nek' neko vješt sa photoshopom namontira ivana na jigsawa ili njegovu lutku. ono, I WANT TO PLAY A GAME :karanje:

storm_raider
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:07 am

Znam da nije, ali kada se timski branimo svi moraju ucestvovati. Jeste jucer ispratio do sesnaesterca u toj situaciji, istina.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:13 am

Meni je Zaha bio solidan, ono kako on uzima loptu ne moze niko u ovoj ligi
Željezničar ante portas !

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:14 am

Nije on ispratio...on je pratio i u ključnom momentu odustalo.

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:15 am

Odustao

hardwell
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:15 am

Halvadzic je pravi igrac, skolovan. Pravi igrac za ovu 433 formaciju koju igramo. Problem je 19 godina i to što se nije još prilagodio našem fudbalu. Sjetite se Bajića sa svojih 19 godina :) Top u nozi, ali se gubio totalno. Onda kad je došlo njegovih 5 minuta BOOOM

Evo neke eskalacije u Armeniji i Azerbejđanu, prodaji se Šehaaa, Ermine dolazii :) Spašavajte se :P
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned apr 03, 2016 10:16 am

FKZ1921 je napisao/la:Polako...
Nasa vezna linija jucer je dobrih sat vremena bila inferiorna u odnosu na protivnika. Dio te inferiornosti kompenzirao je odlicni Blagojevic i odlicna desna strana,sto je u konacnici i odlucilo utakmicu.
Nema razloga da ne pricamo o tome.
Zahirovic je nespreman,Bekric nije u funkciji ekipe i to se mora mijenjati. Ito pod hitno...dok pobjedjujemo.
Meni je juce vezni red djelovao kao da Edis prioba nesto drugo. Da je imao zamisli da pomjeri komplet vezni red malo naprijed da bi mozda dosao u rani posjed lopte i onemogucio olimpic da razvije igru bio je jedan period kad nam to bas nije polazilo za rukom ali smo kompenzirali trkom. Ono sto raduje da kao ekipa izgledamo kompaktnije iz utakmice u utakmicu po meni olimpic je sve osim lagan protivnik
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:16 am

AsharaK je napisao/la:Meni je Zaha bio solidan, ono kako on uzima loptu ne moze niko u ovoj ligi
e vala juče ih nije uzimao. po meni najlošija partija od dolaska.

ChWilla
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:18 am

pile87 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Polako...
Nasa vezna linija jucer je dobrih sat vremena bila inferiorna u odnosu na protivnika. Dio te inferiornosti kompenzirao je odlicni Blagojevic i odlicna desna strana,sto je u konacnici i odlucilo utakmicu.
Nema razloga da ne pricamo o tome.
Zahirovic je nespreman,Bekric nije u funkciji ekipe i to se mora mijenjati. Ito pod hitno...dok pobjedjujemo.
Meni je juce vezni red djelovao kao da Edis prioba nesto drugo. Da je imao zamisli da pomjeri komplet vezni red malo naprijed da bi mozda dosao u rani posjed lopte i onemogucio olimpic da razvije igru bio je jedan period kad nam to bas nije polazilo za rukom ali smo kompenzirali trkom. Ono sto raduje da kao ekipa izgledamo kompaktnije iz utakmice u utakmicu po meni olimpic je sve osim lagan protivnik
jako visoko su išli sa presingom, ali im najveći dio vremena nije uspjevalo. i iz takve jedne situacije gdje su svi naši visoko izašli a nisu uspjeli uzeti loptu smo i dobili gol. vjerovatno jeste to namjerno bilo, ali nije uspjelo.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:19 am

ChWilla je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Meni je Zaha bio solidan, ono kako on uzima loptu ne moze niko u ovoj ligi
e vala juče ih nije uzimao. po meni najlošija partija od dolaska.
Vala ono kako je uzeo loptu na vrhu naseg 16erca, kod kornera ne moze niko. :D
Željezničar ante portas !

hardwell
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:19 am

Šta se prepirete? Imaju ljudi koji će to rješiti! Ako je iko igrao fudbal zna da poslije utakmice ide analiza, pa čak i onda kada nemate video snimak ili Edisa Mulalića za trenera :)

A kako je to kada imate oboje ne želim ni da pomišljam :D
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

pile87
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:23 am

Ma ne prepire se niko analiziramo onako za nas :)
Vec rekoh ljudi vracaju formu i osciliraju pokazu neki kvalitet pa nestanu na trenutak dvije dobre utakmice pa tog istog igraca trecu nema ali bljesne neko drugi sto je bitnije od toga svega uzimamo bodove i nikom.ne damo pardona dok je tako ja sam zadovoljan.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

FKZ1921
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:29 am

Da se razumijemo...
Pobjedjujemo,to je sjajno. Igra dobija neke konture i to je dobro obzirom na sve okolnosti oko formiranja ovog tima. Dakle,nije poenta u tome da kritikujemo radi kritike,ili da pilimo naopako. Poenta je da zelimo bolje jer moze bolje.Poenta je da ne zatvaramo oci pred onim sto, realno ,nije dobro. Ne smije nam individualni kvalitet sakriti ono sto nije dobro. I kad pobjedimo 5:0 treba reci sta nije bilo dobro,it tad i vise nego kad rezultat ne valja. Kad te stigne los rezultat tad svako vidi da ne valja.
Takodje da se razumijemo,struka vidi bolje od svih nas i sigurno rade na tome da se lose stvari ispravljaju. Al et,kad vec diskutujemo,onda ne mozemo pricati o nekoj sjajnoj partiji jucer. Dobro je bilo ali daleko od toga da struka moze biti previse zadovoljna.Bogami,ozbiljnija ekipa bi onih par situacija na pocetku utakmice sigurno iskoristila. A sve su bile posljedica losih reakcija u sredini terena.

irfo

ned apr 03, 2016 10:31 am

Joj juce pri kraju utakmice, ganja lendric zadnju liniju olimpika, ne prestaje trcat kad dere se frajer blizu mene : neka ivane ba odmori sta ti je, jesil normalan :klanjase2: :rofl:

Valter
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:40 am

Ovo nase komentarisanje igre pojedinih igraca ustvari pokazuje kako svi iz nekog svog ugla i po nekim svojim kriterijima gledamo ucinak igraca na terenu. Ovdje su neki napisali da je ovo najbolja Kramariceva igra od dolaska. Po meni on je sad za sad prilicno tanak na poziciji beka, ostavlja mnogo prostora protivnickim igracima, lako ga prelaze i lako mu se ubacuju iza leđa, pas prema naprijed mu je prilicno neprecizan. U dosadasnjim utakmicama protivnici nam prave najvise problema bas sa te strane. Međutim kada je pomjeren naprijed tu se je mnogo bolje snalazio (bolje nego Memija). Sto se tice ucinka Zahirovica na jucerasnjoj utakmici on je po meni na zadovoljavajucem nivou. Slazem se da pod hitno treba prestati sa onim nepotrebnim gestikulacijama i fokusirati se samo na igru. Neko moje misljenje da je jucer Bekric pruzio najtanju patriju od kako se vratio, slabo je ucestvovao u igri tima kao cjeline.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Southboy
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:42 am

Igra juce solidna osim onih 15 min u pocetku drugog kad su nas bas pritisli i visoko nam izasli,gdje smo se izgubili i ostavili njima veliki dio prostora terena...Lendra majstor pravi,dok ostali korektno odradili a meni Memija,Zaha i Bekrija losija partija nego inace..
Sto se tice atmosfere i navijanja sve je extra bilo a pogotovo prije prvog pogotka na jedno 5 min na jugu je bio delirijum iskreno..
Parole ne bi komentarisao puno al samo znam da savez jedva ceka nesto ovako da posalje veliku cestitku(kaznu)..

btw. Jedno pitanje ako neko zna..
Priie 3 dana pitari potpisali sa vladom KS i MUP-om onaj sporazum od 2013 da ce im oni platiti za obezbjedjenje domacih tekmi a nas i olimpic ne spominje niko u onom tekstu..Da li znaci da su oni sami pregovarali za sebe ili da su sva 3 kluba rjesila to?

ž'21
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:47 am

Southboy je napisao/la:Igra juce solidna osim onih 15 min u pocetku drugog kad su nas bas pritisli i visoko nam izasli,gdje smo se izgubili i ostavili njima veliki dio prostora terena...Lendra majstor pravi,dok ostali korektno odradili a meni Memija,Zaha i Bekrija losija partija nego inace..
Sto se tice atmosfere i navijanja sve je extra bilo a pogotovo prije prvog pogotka na jedno 5 min na jugu je bio delirijum iskreno..
Parole ne bi komentarisao puno al samo znam da savez jedva ceka nesto ovako da posalje veliku cestitku(kaznu)..

btw. Jedno pitanje ako neko zna..
Priie 3 dana pitari potpisali sa vladom KS i MUP-om onaj sporazum od 2013 da ce im oni platiti za obezbjedjenje domacih tekmi a nas i olimpic ne spominje niko u onom tekstu..Da li znaci da su oni sami pregovarali za sebe ili da su sva 3 kluba rjesila to? slika slika
Svi smo to rijesili

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

ned apr 03, 2016 10:53 am

Mene je najvise strah umora sada, Drina nas mozda namuci bunkerom a onda Sloboda prva utakmica kupa - oni ce igrati na kontre malo ce vise defanzivno, Travnicki mesari nas uvjek namuce, Sloboda revans - zavisno od rezultat prve utakmice.

A onda derbi sa pitarima od velike vaznosti jer ako uzemomo bodove pitarima mi smo na pola puta da kroz ligu obezbjedimo europu, pa opet jos jedan derbi sa Zrinskim. :r

Ako ishod utakmice sa Slobodom bude pozitivan mislim da ce atmosfera za derbi biti neviđena.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ž'21
Kontakt:

ned apr 03, 2016 11:00 am

Elegant je napisao/la:Mene je najvise strah umora sada, Drina nas mozda namuci bunkerom a onda Sloboda prva utakmica kupa - oni ce igrati na kontro malo ce vise defanzivno, Travnicki mesari nas uvjek namuce, Slboda revans - zavisno od rezultat prve utakmice.

A onda derbi sa pitarima od velike vaznosti jer ako uzemomo bodove pitarima mi smo na pola puta da kroz ligu obezbjedimo europu, pa opet jos jedan derbi sa Zrinskim. :r

Ako ishod utakmice sa Slobodom bude pozitivan mislim da ce atmosfera za derbi biti neviđena.
I jos poznavajuci Edisa, nema kalkulacija, sve ce igrati 15-ak istih igraca :)

Osvrnuo bih se na ove suspenzije, od ovih iz prve postave Memija, Blagojević, Bogicevic i Stevanovic Miroslav još imaju kartone plus Hodzurda i Dzenis koji mogu biti korisni. Bilo bi dobro kad bi u slucaju pozitivnog rezultata u Zvorniku ova prva cetiri igraca ocistili kartone kako bi pauzirali protiv Travnika i da svi budu tu za derbi i ono sto slijedi poslije njega a to je Zrinjski i Celik.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava