Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 10, 2017 7:50 pm

Ne bih se ja slozio da je Lendric "otisao" 4-5 kola prije kraja. Zabio je Zrinjskom i zadnje kolo Radniku. Lendric jeste mahnit, ali se u svakoj utakmici borio i davao sve od sebe.
Prije bih rekao da on protiv Krupe i Sarajeva nije dobio kvalitetne lopte.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Morzhy
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:55 pm

nikad_izvini je napisao/la:
sub jun 10, 2017 7:25 pm
Morzhy je napisao/la:
sub jun 10, 2017 6:55 pm
Odakle vam uopšte ideja da neko hoće da dođe kod nas? Atmosfera oko kluba karina, čovjeku je.ali majku ustašku, bala curila iz usta navijača kao kerovima dok su urlali kroz onu mrežu na sjeveru...a čovjek zabio 30 golova za malo više od godinu dana. Boli ba nekog i za najtrofejniji klub i za plaćene doprinose, mene uopšte ne čudi da nikom nismo prva opcija. Potpisati juniore i probati vratiti kulturu na tribine, to je pod moranje, sve drugo je bonus.
Zaboravio si da dodaš da nam je Europa mjera i maksimalan domet i da nas Zrinjski prekuca ko levate u zadnje vrijeme.

Meni je gore što je neka budala psovala Lendricu od izgubljene titule. Titula se nadoknadi, a Lendrica je nemoguće nadoknaditi :(

"Projekat kluba" je mentalno retardiran igrač koji se počeo ponašati kao sa je Željezničar njegov. Već je jebao mater nekome na Jugu nekoliko utakmica prije Radnika.

Prva opcija nismo nikome, jer nema dovoljno para u BiH ( to nije do nas ) i jer nema nikakve vizije pa četvrti put pravimo rekonstrukciju ekipe u godinu i kusur ( to isto nije do nas, sami igrači došli i potpisali ugovore ).

Usput, nakon prošlogodišnje izgubljene Europe i ovogodišnje izgubljene titule dobro neko nije sa zoljom došao na stadion.

Al' sve je to dobro, nek' su Cenan, Dejo i Slavko dobro i zdravo. Oni su Željezničar, ovo ostalo je nebitno ( od Odovica preko Mulalica, Capljica i ostalih levata ).

ps. Umalo da zaboravim, bitno je da se mahala odvojila od kluba pa se ne zna s kim pregovaramo i da mi se čini kako su svi protiv nas. Sami protiv svih, u inat svima.

Zvuči poznato, zar ne ?
Pa upravo smo se u većini složili, ja sam i htio reći da nam je potreban restart u svim sferama kako bi promijenili sve ovo što si naveo u postu. Razlika je samo što si amnestirao ponašanje navijača a ja ne, meni je ono dno dna, nije uopšte bitan Lendrić kao Lendrić.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 10, 2017 7:56 pm

Parola na jugu je sve rekla.
Mada stoji to sto govoris, zabio je. Ali stoji i to da nije ganjao ono njegovo standardno kako radi.
Da se ne ide dalje pa cu stati ovdje. Ispricana je ovo prica vec davno i ispisalo se previse stranica i pevelika se paznja tome dala.

Sta je ovo, kukamo mi, kukaju navijaci Sarajeva, kukaju Tuzlaci zovu Azmira. Gasi se nogomet u BiH. :lol:

Vrag

sub jun 10, 2017 8:04 pm

Dovoditi igraca zbog jaranskog odnosa, a ne kvaliteta je krajnje retardirano. I jos ponuditi dobre uslove. Cenane sve mislim da nema tvog masla, ali izgleda da sam se dobro prevario. Do sada si trebao dobiti nogu

gavran
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:08 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Mada stoji to sto govoris, zabio je. Ali stoji i to da nije ganjao ono njegovo standardno kako radi.
Da se ne ide dalje pa cu stati ovdje. Ispricana je ovo prica vec davno i ispisalo se previse stranica i pevelika se paznja tome dala.

Sta je ovo, kukamo mi, kukaju navijaci Sarajeva, kukaju Tuzlaci zovu Azmira. Gasi se nogomet u BiH. :lol:
Praticemo sjedeci nogomet
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:10 pm

gavran je napisao/la:
sub jun 10, 2017 8:08 pm
Leon_Professional je napisao/la:

Praticemo sjedeci nogomet

Ima li u BOnovicima Moja TV, da se ima pratiti?!

KAzu nismo prva opcija igracima, a Jasarevicu krivo sto nije dosao, Vukotic sve hvale ima za nas i jedino bi u Zelji igrao. A sigurno i mnogi drugi.

Amidza
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:13 pm

Samo, Sesar bas izofira Cenana s ovom izjavom. Vjerovatno glupko nije ni svjestan sta rece. :lol:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:18 pm

Jesmo mi prva opcija vecini igraca, samo nismo u stanju ispuniti obostrane zelje.
Valjda i taj vakat dodje nekad.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:21 pm

Mi nasim juniorima nismo prva opcija, a kamoli nekome sa strane.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

chile
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:24 pm

Ovo za Sesara ako je istina sto pise o Cenanu i ponudi, to je za nogom u dupe iz istih stopa da je u pitanju ne znam ti ko a ne Cenan. Eh sad je i to upitno koliko u ovom ima istine...uglavnom nadam se da u klubu vode racuna o tim stvarima .
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

nikad_izvini
Kontakt:

Morzhy je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
sub jun 10, 2017 6:55 pm
Odakle vam uopšte ideja da neko hoće da dođe kod nas? Atmosfera oko kluba karina, čovjeku je.ali majku ustašku, bala curila iz usta navijača kao kerovima dok su urlali kroz onu mrežu na sjeveru...a čovjek zabio 30 golova za malo više od godinu dana. Boli ba nekog i za najtrofejniji klub i za plaćene doprinose, mene uopšte ne čudi da nikom nismo prva opcija. Potpisati juniore i probati vratiti kulturu na tribine, to je pod moranje, sve drugo je bonus.
Zaboravio si da dodaš da nam je Europa mjera i maksimalan domet i da nas Zrinjski prekuca ko levate u zadnje vrijeme.

Meni je gore što je neka budala psovala Lendricu od izgubljene titule. Titula se nadoknadi, a Lendrica je nemoguće nadoknaditi :(

"Projekat kluba" je mentalno retardiran igrač koji se počeo ponašati kao sa je Željezničar njegov. Već je jebao mater nekome na Jugu nekoliko utakmica prije Radnika.

Prva opcija nismo nikome, jer nema dovoljno para u BiH ( to nije do nas ) i jer nema nikakve vizije pa četvrti put pravimo rekonstrukciju ekipe u godinu i kusur ( to isto nije do nas, sami igrači došli i potpisali ugovore ).

Usput, nakon prošlogodišnje izgubljene Europe i ovogodišnje izgubljene titule dobro neko nije sa zoljom došao na stadion.

Al' sve je to dobro, nek' su Cenan, Dejo i Slavko dobro i zdravo. Oni su Željezničar, ovo ostalo je nebitno ( od Odovica preko Mulalica, Capljica i ostalih levata ).

ps. Umalo da zaboravim, bitno je da se mahala odvojila od kluba pa se ne zna s kim pregovaramo i da mi se čini kako su svi protiv nas. Sami protiv svih, u inat svima.

Zvuči poznato, zar ne ?
Pa upravo smo se u većini složili, ja sam i htio reći da nam je potreban restart u svim sferama kako bi promijenili sve ovo što si naveo u postu. Razlika je samo što si amnestirao ponašanje navijača a ja ne, meni je ono dno dna, nije uopšte bitan Lendrić kao Lendrić.
Primaju platu, fudbal je u pitanju, a ne kvantna fizika. Sutiš i igraš, vrlo prosto,

Ima li neko ko može objasniti, ne pitam direktno tebe nego se nadovezujem na post, ko odlučuje da nam (ne) treba Sesar ili Jašarević ( ako je tačna priča oko 50% od narednog transfera i 70% odigranih utakmica/minuta, čega li već ). Mi bravure ponavljamo, ponavljamo, ponavljamo i tako unedogled.

Svega ima u klubu, osim struke što se tiče fudbala.

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:25 pm

Raspadamo se opet, a taman se sabrali.

Zeljo ko Gras postao. Cenan SDA dovodi jarane i dobre im uslove nudi.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:30 pm

Razlika sada i prije par godina je sto sada 'manji' klubovi tipa Radnika, Krupe vezu svoje igrace dugogodisnjim ugovorima. Svako bi rado igrao u Zelji, isto kao sto bi svako volio da ode iz nase lige. Zeljo je institucija, pogledajte samo neke snimke domacih utakmica ove sezone, znala je stvarno biti europska atmosfera. I ko onda ne bi volio doci. Ali prije svega dolazi se zbog dobre plate.
Sto se tice incidenata, psovki, po tome niko nikad ne bi igrao u Hajduku i pogotovo Zvezdi i Partizanu.

Sto se juniora tice, o tome bi se dalo pricati. Oni juniori koji su se zbog menadzerskih prica i roditeljskih ambicija nafurali da su super zvijezde, tesko da smo njima prva opcija. Oni vec lete u oblacima. Onda situacija u zadnje vrijeme gdje su se slabo i skoro nikako gurali nasi igraci jeste ostetila tu reputaciju. Pa ono sta se Memiji radilo se meni zgadilo, a i danas se baca na Sinisu, a frajer limitiran do bola. Onda, najblji nacin da privolis juniore, pored njihove zelje da zaigraju za prvi tim, jesu finansije. Das mu dobar ugovor i onda je i on zadovoljan i roditelji. A nadam se da ce se raditi u buducnsti i na individualnom radu s najboljim omladincima, ono sto je Model spominjao za Dinamo i kako oni rade.

I sto se tice ankete, ja nisam za to da dolaze roditelji na treninge i ono sto je jos bitnije, moramo stipendirati najbolje fudbalere (znam da vec ima stipendija za neke igrace), a babini sinove koji se guraju u prvi sastav na stetu nekih talenata koji i nemaju novca, nadam se da se to vise ne radi u tolikoj mjeri kao sto je prije. To je odvratno , ubija u pojam drugu djecu i pravi losu atmosferu medju njima.
Roditelji mogu doci na utakmicu sto se mene tice, a treninge u potpunosti zatvoriti.
Zadnja izmjena: Omar500, dana/u sub jun 10, 2017 8:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Mirek11
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:31 pm

Morzhy je napisao/la:

Zvuči poznato, zar ne ?
Primaju platu, fudbal je u pitanju, a ne kvantna fizika. Sutiš i igraš, vrlo prosto,

Ima li neko ko može objasniti, ne pitam direktno tebe nego se nadovezujem na post, ko odlučuje da nam (ne) treba Sesar ili Jašarević ( ako je tačna priča oko 50% od narednog transfera i 70% odigranih utakmica/minuta, čega li već ). Mi bravure ponavljamo, ponavljamo, ponavljamo i tako unedogled.

Problem je sto mi hocemo sve da znamo i mislimo da znamo bolje, da je negdje drugo bolje.Kako je to bilo prije niko ne zna, imamo samo dugove i kazne.

Danas procitah izjavu Cire, koja se slobodno moze primjeniti na sve sfere kod nas, Krasi nas balkanski primitivizam.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:40 pm

Nespretna izjava Sesara, pogotovo oko Cenanove uloge. Ispalo je ko da Sesara gazda izbaci iz stana i Cenan mu ponudi smjestaj kod sebe.

Model1964

sub jun 10, 2017 8:44 pm

exbabilon je napisao/la:
sub jun 10, 2017 8:40 pm
Nespretna izjava Sesara, pogotovo oko Cenanove uloge. Ispalo je ko da Sesara gazda izbaci iz stana i Cenan mu ponudi smjestaj kod sebe.
Jok :ne:
On misli da je igracina i da se otimaju za njega. Tako da je Cenanov potez odlican :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ceze
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:47 pm

Evo danas čitam kako jedan mladi igrač Kozare odlazi u Tursku, te kako veznjak Bratstva (bivši junior Želje) prelazi u Zrinjski.

Valjda dolazak Zajmovica (iako nije idealan profil igrača) pokazuje neku inicijativu i po tom pitanju, da se napravi ozbiljan sistem i da se igrači prate u pravom smislu te rijeci. Ovi domaći.

Svi igrači koji se ovdje prizivaju zadnjih 10 dana su u jednom trenutku igrali u nižoj ligi ili u nekom manje bitnom premijerligašu (Ordagić, Jasarevic, Vukotić, Galić, Brkic, Ramović,..).

Sent from my iPhone using Tapatalk

storm_raider
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:49 pm

omladina1921zeljina je napisao/la:
sub jun 10, 2017 7:05 pm
storm_raider je napisao/la:
sub jun 10, 2017 5:48 pm
Ova anketa bi inace mogla biti jednoglasna. Jednoumlje, lobotomija... :D :D

Volio bih da se jave ljudi koji pisu ovdje, a imaju djecu u omladinskim kategorijama, sa svojim iskustvima. Da li je to sada sve 'profesionalnije' ili nije? Da li ste zadovoljni? Cime niste? Generalno stanje i misljenje roditelja me interesuje.
Kad već ne učim, makar da ostavim kvalitetan komentar na ovakav upit.
P.S. Izbrisao sam cijeli post jer sam mislio da se radi o vlastitom iskustvu u omladinskom pogonu, a ne da je u pitanju vlastito dijete. No, nema veze. Ispričat ću kako sam se ja osjećao što moj otac nije nikada dolazio da me gleda.

Svaki trening, a pogotovo onaj poslijepodnevni, roditelji su se nalazili na samom ulazu plastičnog terena, i to u 99% slučajeva su to bili očevi. Znalo se čiji su tu očevi, znalo se čija su tu i kakva su tu djeca trenirala. Ne bih da ikoga uvrijedim ili da spustim ispod svog nivoa, ali to je tako; klasični prikaz jednog društva u selekciji od nekih dvadesetak tinejdžera. Tu je bilo djece bogataša, bilo je djece srednje klase, bilo je djece onih siromašnih; bogati otac je došao da gleda svog ljubimca, kako se zabavlja i kako zna da će igrati sutra u prvom sastavu - otac iz srednje klase je došao tu da podrži san svog klinca od kojeg i on sumnja da ima išta - siromašni otac je došao tu sa uprtim očima u sina od kojeg očekuje potpuni maksimum i egizstencijalu. A da se, sve to, osjetilo u svlačionici - osjetilo se. Osjetilo se po, vjerovali ili ne - po kopačkama. Ja sam prva dva-tri mjeseca nosio Winkove kopačke i dobro su me služile, stari nije htio dati tolike novce za jedne kopačke - kopačke ne čine igrača, ali "činile" su u svlačionici. Klasična srednja klasa, nije da nismo imali para ali su bile preče negdje drugo, a po plastici sijevaju merkurijalke, predatorke, sve nove novcijate... Trčanje ukrug, zagrijavanje, pozdravljanje roditelja, nastavak treninga...

Mora se i razumjeti da je tu bilo djece kojima su treninzi bili prioritet, veći prioritet nego škola. Navest ću samo primjer našeg Vedrana Kjosevskog, kojem sam se i tada divio i za kojeg sam znao da će uspjeti; ja sam te sedmice uspio doći na četiri treninga, on ih je imao obavljenih petnaest. PETNAEST. Jedan golmanski - jedan prijepodnevni - jedan poslijepodnevni trening, s tim da je nekada odrađivao po dva golmanska treninga i jedan sa nama ostalima. Tako da, bilo je momaka koji su sve podredili svojim treninzima -da bi uspjeli u tome. Ja sam imao onu varijantu, "škola ili lopta", a škola je prevagnula. Znao sam svoje prioritete. Sigurno da materijalno stanje porodice, utjecaj roditelja i druge stvari utječe na jednog klinca da formira mišljenje i volju i trud i želju za treniranjem.

Eh, zašto moj otac nikada nije došao da me gleda na treninzima... Ovo vam sada govorim iz aspekta tinejdžera koji želi da se dokaže i treneru i ocu. Igrala se prijateljska trening utakmica između različitih selekcija po godištima. I bilo je tu gledalaca, bilo roditelja, drugih trenera, samo mog oca nema... Toliko me je to zaboljelo, da nema mog uzora da tu bude i da mi da podršku kada pogriješim, da mu samo vidim pogled i da mu vidim ponos u očima. To me je dodatno tjeralo da budem agresivniji, da budem bolji ali me je mentalno izjedalo. Iz današnje perspektive mi je bilo jasno zašto nije dolazio - on je smatrao da je to meni razonoda i rekreativa, smatrao je da nikada ne bih mogao uspjeti u tom polju. Nije bio svjestan koliko volim Želju i koliko sam možda maštao da istrčim pred punom Grbavicom i da izazovem aplauz svojim klizećim startom.

Nisam se dovoljno mentalno igrački razvio, i svaka greška me je podrivala, svaki pritisak mi je bio koban - onaj od trenera najviše. Jednostavno, nisam bio onaj tip igrača kojeg moraš naučiti i natjerati vikom, galamom i ljutnjom. A treneri poput Faće, Mekića nisu imali razumijevanja za to. Ovom prilikom pozdravljam trenere Ušanovića i Berjana jer su znali uputiti na pravi način, što su vidjeli nešto u meni.
Hvala ti sto si ovo podijelio sa nama. Nisam mislio pisati vise o ovoj temi, ali si me natjerao.

Ja sam na Grbavicu krocio odmah nakon rata. Sjecam se betonskih svlacionica sa velikim rupama od granata, redovno mokrih podova ako je kisa padala i toga da nijedna cesma nije radila. Grbavica je bila pravo bojno polje, a mi djeca smo jedva cekali da istrcimo na taj teren. Do tada smo nabijali loptu na betonu iza istoka i kuci isli krvavih koljena. Teska vremena i u njima djeca koja su odrastala u ratu i iza ulaza sutala lopte, "viktorije" i "picigena". Teska, ali lijepa vremena. Tada je bilo najbitnije nekome kroz noge provuci krpenu loptu, nekoga "naguziti" na picigenu, ili mu koljenom dati gol (jer koljenom je 12 bodova!). Boze, kolika je meni Grbavica tada bila velika i fantasticna! Sjecam se kada sam prvi put krocio na teren, da je bio nepregledan kao more, golovi ogromni, a Grbavica velicanstvena. Mi djeca, zeljna svega iz rata, ali sa zvijezdama u ocima smo se tada zarazili Grbavicom. Cesto odlutam u ta vremena kada sa Sjevera gledam neku drugu djecu kako se zagrijavaju, dodavaju loptu ili se zezaju. Razmisljam da li znaju koliko su sretni i koliko je cijena njihove srece skupo placena...

Moj otac nikada nije gledao nijedan moj trening. Mnogo je tada bilo oceva koji su dolazili. Neki da zadovolje svoje bolesne ambicije, neki da pobjegnu od zene ili svalerke, a neki cisto da dadnu podrsku svom sinu. Prisustvo oca je sigurno mnogo znacilo toj djeci, ako nista zbog onog vjetra u ledjima - "Prodji ga, ne zna" ili "Jaci si, ne moze ti on nista". Tada je sve vise bilo drugarski, jaranski, sarajevski. Mada je i tada svaki otac mislio da je njegovo dijete novi Romario, Ronaldo ili Del Piero u najmanju ruku. Fata, ta nevjerovatna zena i osoba, nas je tada sve docekivala i ispracala. Fata je nama svima tada bila drugi roditelj.

Kao sto sam napisao, moj otac nikada nije gledao nijedan moj trening. Dao je zivot za ovaj grad nekada ranije, ali opet volim da mislim da je znao da mu sin nekada, negdje, na Grbavici nabija loptu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

nikad_izvini
Kontakt:

sub jun 10, 2017 8:52 pm

Mirek11 je napisao/la:
sub jun 10, 2017 8:31 pm

Problem je sto mi hocemo sve da znamo i mislimo da znamo bolje, da je negdje drugo bolje.Kako je to bilo prije niko ne zna, imamo samo dugove i kazne.

Danas procitah izjavu Cire, koja se slobodno moze primjeniti na sve sfere kod nas, Krasi nas balkanski primitivizam.
Kada Zrinjski uzme tri titule u zadnje četiri godine, a mi uzmemo 0 titula, kada pravimo četvrtu rekonstrukciju u godinu i pol, gdje se pregovara sa mrtvim Sesarom, onda nešto ne štima. Šta treba da radim ? Da govorim dobro je, za uhar je i Europa, jel to logično ponašanje navijača najvećeg, najtrofejnijeg i najuspješnijeg BiH kluba ? Pa nismo Sloboda, valjda......

Ko je odlučio da Jašarević nije vrijedan 50% narednog transfera i 70% minuta, što nije doveden kada mu je istekao ugovor sa Travnikom, a doveli smo Bevaba i Husića, nema odgovornosti, mahala udaljena od kluba, bla, bla, a i dalje se sve zna, insajderi, boomovi donedavno bili i ostale gluposti. De ba, priče za malu djecu.

Upravi popušim karinu za marketing, organizaciju, administraciju, infrastrukturu. Duboki naklon. Isto tako veze nemaju oko fudbala. To su činjenice, a tako i rezultati govore. Oov je kukuruz liga, sa našim potencijalom, našim navijačima, našim finansijama ovo mora bolje. Da bi bilo bolje trebaju ljudi koji su stručniji od Ćenana, a bogme i od Petrovića. Nemoj da se hvatamo za glavu na kraju naredne sezone koja je najbitnija sezona od nastanka BiH lige ( zbog promjene sistema takmičenja u kvalifikacijama za LŠ i EL, gdje šampion BiH može uzeti, ako prođe prvo pretkolo kvalifikacija za LŠ - pri čemu je i nosilac, bezobrazne pare za naše uslove ):

Sve vidim osim vizije i sistema u čuvenom sportskom segmentu.

Vipla1921
Kontakt:

sub jun 10, 2017 9:12 pm

Kako neko moze reci da je mahala u klubu zbog igrača? Pa jbt život sta bi trebao Arsenal, Real, Barca.. Jeste li normalni ba? Pa Kolasinac potpisao neki dan, a prije mjesec se znalo da će doći.. Mahala kod idiota wengera.. Lutaju u sportskom segmentu evidentno, ali sad sve njima predbacivat ne ide.. I Cenana koji i meni smrdi opasno prozivamo, sačekajmo malo jos s njim.. Ovo Sesar se sad vadi, ofirna priča pravo.. Helem nejse polako ljudi biće valjda sve dobro
Na jugu stojimo, zastave vijemo, barjake dižemo i baklje palimo..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava