Tačnoza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:37 amipak im je bod falio da znaju sve o svemiru
Kao i obicno, u sridu.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:37 amipak im je bod falio da znaju sve o svemiru
Razumijem, i slazem se. Al klub koji se nalazi u ovakvoj situaciji kao Zeljo mora uzeti slican rizik. Cifre transfera igraca su sve vece, plate isto tako astronomske. Tako da mi moramo nesto rizikirati, jer nemozemo da platimo neki transfer, niti mozemo dati veliku platu.ChWilla je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:21 amrizik je. ovog mora krenuti odmah, ili će biti destruktivan. ali neki rizik mora biti da bi sa našom platežnom moći doveo nekoga...višeg kvaliteta od te platežne moći. ili budala, ili na dnu forme, nešto mora biti. ili sve od navedenogLeBlue je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:13 amNikad nisam gledao ovog Gotala, i prvi put cujem za njega sad. Ljudi pisu da je problematican. Nema veze. Ja bih ga doveo. Koji igrac iz PL moze dati 12 golova u 34 utakmice za Hajduk? Ni jedan, ni blizu toga nebi mogao. Koji bi trenutno igrac iz PL mogao dobiti neku minutazu u Hajduku? Mozda samo Stevanovic. Igrac kao Gotal zivi za slavu, i ima taj temperament. On kad bi dosao kod nas i dao golove u prvim utakmicama, odma bi dobio nadimak, specialne majce bi se pravile ko za Lendrica. Ali ovaj je znantno bolji od Lendrica. Nije igrac koji treba da bude duzi period u Zelji, nego da dodje kod nas, da golove, vrati karieru u zivot, i dalje da ide. U ovom slucaj mislim da bi dosta koristi imali od njega. A mozda se covjek i promjeni kad dodje u novu sredinu. Porediti njega sa Bilbijom, Mesanovicem, Ahmetovicem je smijesno. Bilbija i Mesanovic su npr bili u Hrvatskoj, sta su oni postigli? U svakom slucaj mislim da je ovo pravo pojacanje.![]()
I takve "Neznalice na sportskom planu" je penal, koji je morao biti sviran, odvojio od svemira.tm8782 je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:38 amTačnoza_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:37 amipak im je bod falio da znaju sve o svemiru
Ko ne riskira taj ne profitiraLeBlue je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:45 amRazumijem, i slazem se. Al klub koji se nalazi u ovakvoj situaciji kao Zeljo mora uzeti slican rizik. Cifre transfera igraca su sve vece, plate isto tako astronomske. Tako da mi moramo nesto rizikirati, jer nemozemo da platimo neki transfer, niti mozemo dati veliku platu.ChWilla je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:21 amrizik je. ovog mora krenuti odmah, ili će biti destruktivan. ali neki rizik mora biti da bi sa našom platežnom moći doveo nekoga...višeg kvaliteta od te platežne moći. ili budala, ili na dnu forme, nešto mora biti. ili sve od navedenogLeBlue je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:13 amNikad nisam gledao ovog Gotala, i prvi put cujem za njega sad. Ljudi pisu da je problematican. Nema veze. Ja bih ga doveo. Koji igrac iz PL moze dati 12 golova u 34 utakmice za Hajduk? Ni jedan, ni blizu toga nebi mogao. Koji bi trenutno igrac iz PL mogao dobiti neku minutazu u Hajduku? Mozda samo Stevanovic. Igrac kao Gotal zivi za slavu, i ima taj temperament. On kad bi dosao kod nas i dao golove u prvim utakmicama, odma bi dobio nadimak, specialne majce bi se pravile ko za Lendrica. Ali ovaj je znantno bolji od Lendrica. Nije igrac koji treba da bude duzi period u Zelji, nego da dodje kod nas, da golove, vrati karieru u zivot, i dalje da ide. U ovom slucaj mislim da bi dosta koristi imali od njega. A mozda se covjek i promjeni kad dodje u novu sredinu. Porediti njega sa Bilbijom, Mesanovicem, Ahmetovicem je smijesno. Bilbija i Mesanovic su npr bili u Hrvatskoj, sta su oni postigli? U svakom slucaj mislim da je ovo pravo pojacanje.![]()
Ja sam sa Vrbanjuše-Logavine a tamo se rađamo muhanatistorm_raider je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 10:56 amDobro Model, ti si iz EU. Vi ste muhanati svakako.
Salu na stranu, slazemo se. Ali, nema sada druge, sacekajmo prelazni rok.
I da mu se izvinu i mole za oprost svi koji su se zalili na njega!storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 09, 2017 11:05 amVeceras ce Hadzija da nam se pridruzi. Bice docekan sa svim pocastima.
Spoiler: