Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 8:48 pm

Ja ba, šta bi ono na sjeveru sa Bandovićem? :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 8:49 pm

LARSSON je napisao/la:barbaric vjerovatno out na derbiju
Ako dobije tri tekme kazne. Mislim da ce dobit dvije :)

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

proces
Kontakt:

sub apr 02, 2016 8:49 pm

Ispade ti lopta Dejane :lol: :lol: :lol:
Za kog' navijas ?
Pa za Z E LJ E Z N I C A R !!!

proces
Kontakt:

sub apr 02, 2016 8:50 pm

Hurmasica je napisao/la:Ja ba, šta bi ono na sjeveru sa Bandovićem? :rofl1:
Cist primjer profesionalca
Za kog' navijas ?
Pa za Z E LJ E Z N I C A R !!!

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

sub apr 02, 2016 8:51 pm

Ponavlja ono sto je vec radio. Psuje majke i familije sjeveru, pljuje i srednji prst pokazuje..
Malo je falilo da se Pekic nije pojavio prva 2 reda bi uletila u teren...
Zao mu sto mu je radovan osudjen pa je malo nervozan :lol:

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 8:51 pm

Krenuo da izbije loptu i nasi pjevali onu standardnu pjesmu i on nas izlevatio, tek iz drugog pokusaja ispucao loptu haha

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Elegant
Kontakt:

sub apr 02, 2016 8:55 pm

Ja sam mišljenja da je nama pobjeda na derbiju sa konama karata za europu, jer ako se budemo ganjali bice tesko. Isto tako bodovi iz Zenice.

Takodjer poraz Sirokog u Tuzli.

Opet je tu kup, a ne treba napominjati da svaku domacu moramo pobjediti.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub apr 02, 2016 8:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ivicahuljev
Kontakt:

sub apr 02, 2016 8:57 pm

Elegant je napisao/la:Ja sam mišljenja da je nama pobjeda na derbiju sa konama karata za europu
Bice ovdje svega u ovih 7 kola provukose se danas I jufke I slani

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:00 pm

ako postoji ista na svijetu sto moze unistiti Zelju, nasu ideju i filozofiju onda je to politika.
uvijek sam protiv politike na stadionu ma koliko se slagao sa parolama, pjesmama i sl....

Zeljezenicar je iznad te kaljuze i tu treba i ostati!!!
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u sub apr 02, 2016 9:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:00 pm

velež za sad apsolutno ne baca tekme, mi i sloboda ne znaš ko je "jedvije" dobio. a u ovoj polusezoni smo najviše pokazali. valjda ne smiju od RA, sve su domaći momci i valja im tamo i dalje.
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:01 pm

Ono što je sigurno,a to je teška utakmica u Zvorniku.Težak teren,odsustvo par igrača,ali sa 80% od današnje predstave,neka je pruže u Zvorniku,mi smo pobjednici,definitivno.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

mirsad94
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:05 pm

Ma Ivan je ubica, ali kada bolje pogledas covjek samo radi svoj posao i zabija gotovo sve sto mu se pripremi, sto bas i nije bio slucaj sa dosadasnjim nasim napadacima.Kada gledas Blagojevica prosto ne mozes da vjerujes da je momak dosao iz Veleza i da igra u nasoj ligi, defanzivno fenomenalan iskopa loptu kad se najmanje nadas, tajming kod startova isto odlican a u ofanzivi ima uvijek dobra rijesenja, nasa igra se ne moze zamisliti bez njega to je definitivno. Manijaci GRMLJAVINOM zabili prvi gol, izgledalo je kao da su protivnicki igraci od 30 minute pa do gola totalno izglubljeni i da se samo ceka da lopta udje u gol. Niko nema pravo kritikovati ovaj jug on je dao krila igracima da pobjede, parola je na mjestu svaka i kraj price. Onaj govor Adisa prije tekme nestvaran, pa pet ljudi minimlano oko mene nakon sto je zavrsio govor brise salom oci, ono nema nigdje ba i ko nije dosao danas a i ostalom svaku tekmu do kraja nije navijac Zelje nikakav.Sve do kraja Zeljo nema predaje !!!

Ima li igdje snimak tekme ??

Kapiten
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:06 pm

Ko me ono napade jutros sto najavljujem hattrick Lendre ? :r :)

Postao/la Kapiten » 02 tra 2016, 11:09

Vrijeme je za Lendricev hattrick, il makar doppel pack :shisha:

Kakva igracina :klanjase2:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:08 pm

osim onih crnih 15ak minuta ovo danas je jako dobro. bez obzira što su u bodovnoj hali svi igrači olimpica su dobri igrači. a dobar im je i trener :mrgreen:

desna strana stevanović - stevanović fantastična i obzirom na deficit lijevih bekova u ligi svakome će napraviti velike probleme. dosad niko nije uspio u potpunosti riješiti te probleme, možda sloboda u tuzli gdje je dobila sve ostale utakmice osim jedne. a na lijevoj definitivno treba probati stanića nazad i kramarića naprijed. ne samo kod gola, nego i u još par situacija sam stekao dojam da kramarić najbolje prati i razumije lendrićevo kretanje. a koliko je to bitno kad momak ovako trpa i koristi šanse ne moram ni govoriti.

a veza mi djeluje da i dalje ima još malo problema sa uigravanjem, jer su danas znali više puta sve trojica otići skroz naprijed, a što u ovoj formaciji ne ide i tu su nam pravili šanse.

evo kaže siniša sam za sebe na instagramu - atomski mrav u akciji :rofl1:

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:10 pm

mirsad94 je napisao/la:Ma Ivan je ubica, ali kada bolje pogledas covjek samo radi svoj posao i zabija gotovo sve sto mu se pripremi, sto bas i nije bio slucaj sa dosadasnjim nasim napadacima.Kada gledas Blagojevica prosto ne mozes da vjerujes da je momak dosao iz Veleza i da igra u nasoj ligi, defanzivno fenomenalan iskopa loptu kad se najmanje nadas, tajming kod startova isto odlican a u ofanzivi ima uvijek dobra rijesenja, nasa igra se ne moze zamisliti bez njega to je definitivno. Manijaci GRMLJAVINOM zabili prvi gol, izgledalo je kao da su protivnicki igraci od 30 minute pa do gola totalno izglubljeni i da se samo ceka da lopta udje u gol. Niko nema pravo kritikovati ovaj jug on je dao krila igracima da pobjede, parola je na mjestu svaka i kraj price. Onaj govor Adisa prije tekme nestvaran, pa pet ljudi minimlano oko mene nakon sto je zavrsio govor brise salom oci, ono nema nigdje ba i ko nije dosao danas a i ostalom svaku tekmu do kraja nije navijac Zelje nikakav.Sve do kraja Zeljo nema predaje !!!

Ima li igdje snimak tekme ??
"samo raditi taj posao" je najskuplja i najcjenjenija stvar u fudbalu. to ne možemo potcjenjivati, kad je već sad realno da su najviše 1-2 igrača iza rata kod nas tako dobro "samo radila taj posao". a vrlo lako bi na kraju priče mogao ostati upamćen i kao najbolji.

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:14 pm

Al' kakav šut Kramarića u prvom poluvremenu :shock:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Tavas1921
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:15 pm

Haj uredu parola, iako bih ja skroz sklonio politiku van nase Grbavice. Druga stvar ona pjesmica je tako fuj i mene je sramota bilo da je slusam. Ali kao sto kaze likusa ta desavanja je neko platio... i tako nije najsvjetliji primjer nas "vodja". Nije navijacki forum al se tice nase utakmice i atmosfere na istoj, a to smeta ja mislim bar normalnim navijacima i spominjanje Bosnjaka kao "mi", Zeljo je uvijek bio klub svih naroda i narodnosti, ali eto nemamo svi isti pogled na to valjda.
Sto se tice utakmice, vidi se da idemo iz jednu u drugu i samo se misli o toj utakmici, fino ciscenje kartona odradjeno. Kod one kontre gdje je bio penal, Bogi je pravio faul za zuti i pustena je prednost, kasnije ga je Aca dobio. Fino ovo izgleda i pobjeda u Zvorniku ne bi trebala doci u pitanje, a mislim i protiv Slobode kojoj je kup takmicenje viska s obzirom na igracki kadar.
I za kraj red je da pitare dobijemo gore. Mislim da ce oni u jednoj od sljedece dvije remizirati i da cemo biti poravnati. Ide ovo fino i samo ovako da nastavimo, samo eto male primjedbe, ali ne moze sve biti bajno. Lendric-kretanje igra glavom nogom petom ma vidi se klasa i da momak zna sta radi.. Bice Zeljo opet sampion :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:17 pm

isto ako bismo htjeli ojačati lijevu stranu, mislim da nije van pameti ni m. stevanovića prebaciti tamo. mislim da bi bio bolji od memije u "siječenju" prema unutra desnom nogom, a mislim da ima i bolju lijevu nego on.

Dolina
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:22 pm

Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Ako Bog da ovaj će tim u Evropi biti paklena mašina, imamo više nego dovoljno vremena da se uigramo do tada.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSONN
Kontakt:

sub apr 02, 2016 9:22 pm

Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Ako Bog da ovaj će tim u Evropi biti paklena mašina, imamo više nego dovoljno vremena da se uigramo do tada.
Da smo ovakvu ekipu imali protiv standarda...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Prijava