Ako dobije tri tekme kazne. Mislim da ce dobit dvijeLARSSON je napisao/la:barbaric vjerovatno out na derbiju
Cist primjer profesionalcaHurmasica je napisao/la:Ja ba, šta bi ono na sjeveru sa Bandovićem?
Ponavlja ono sto je vec radio. Psuje majke i familije sjeveru, pljuje i srednji prst pokazuje..Hurmasica je napisao/la:Ja ba, šta bi ono na sjeveru sa Bandovićem?
Krenuo da izbije loptu i nasi pjevali onu standardnu pjesmu i on nas izlevatio, tek iz drugog pokusaja ispucao loptu hahaHurmasica je napisao/la:Ja ba, šta bi ono na sjeveru sa Bandovićem?
Bice ovdje svega u ovih 7 kola provukose se danas I jufke I slaniElegant je napisao/la:Ja sam mišljenja da je nama pobjeda na derbiju sa konama karata za europu
"samo raditi taj posao" je najskuplja i najcjenjenija stvar u fudbalu. to ne možemo potcjenjivati, kad je već sad realno da su najviše 1-2 igrača iza rata kod nas tako dobro "samo radila taj posao". a vrlo lako bi na kraju priče mogao ostati upamćen i kao najbolji.mirsad94 je napisao/la:Ma Ivan je ubica, ali kada bolje pogledas covjek samo radi svoj posao i zabija gotovo sve sto mu se pripremi, sto bas i nije bio slucaj sa dosadasnjim nasim napadacima.Kada gledas Blagojevica prosto ne mozes da vjerujes da je momak dosao iz Veleza i da igra u nasoj ligi, defanzivno fenomenalan iskopa loptu kad se najmanje nadas, tajming kod startova isto odlican a u ofanzivi ima uvijek dobra rijesenja, nasa igra se ne moze zamisliti bez njega to je definitivno. Manijaci GRMLJAVINOM zabili prvi gol, izgledalo je kao da su protivnicki igraci od 30 minute pa do gola totalno izglubljeni i da se samo ceka da lopta udje u gol. Niko nema pravo kritikovati ovaj jug on je dao krila igracima da pobjede, parola je na mjestu svaka i kraj price. Onaj govor Adisa prije tekme nestvaran, pa pet ljudi minimlano oko mene nakon sto je zavrsio govor brise salom oci, ono nema nigdje ba i ko nije dosao danas a i ostalom svaku tekmu do kraja nije navijac Zelje nikakav.Sve do kraja Zeljo nema predaje !!!
Ima li igdje snimak tekme ??
Da smo ovakvu ekipu imali protiv standarda...Dolina je napisao/la:Ne pamtim kada sam gledao utakmicu a da jedan igrač ubaci onoliko lopti kao Stevanović, pred kraj se malo oslobodio pa je umjesto ubačaja prelazio igrače što ga je dovodilo u gol šansu.
Ako Bog da ovaj će tim u Evropi biti paklena mašina, imamo više nego dovoljno vremena da se uigramo do tada.