Parola je za 10. Što neko pogrešno tumači posljednji dio parole njegov je problem. Bošnjak može biti i Islamske, i Katoličke i Pravoslavne i ostalih vjeroispovjesti.AnelZ je napisao/la:Posljednji dio velike parole je tako suvisan i pogresan da je to nevjerovatno. Mnogima nije bilo drago vidjeti taj dio i definitivno minus za to. Prva dva reda su OK.
Skandiranje Seselju takodjer nepotrebno jer je krajnje nebitan i ovo njemu samo daje dodatnu snagu da provocira i medijsku paznju koju ne treba da dobija.
Ostatak je skoro sve bilo fantasticno. Dobra utakmica, atmosfera i ocekivana pobjeda. 7000-8000 ljudi na stadionu i ja zadovoljanjedino je Jakupovic mogao biti malo bolji.
Problem je sto je sa prvom parolom sve receno jasno i glasno, a spominjanje psihopate seselja koji se hrani ovakvim skandoranjima na utakmici Zelje je suvisnoAjzea je napisao/la:Ne veličamo ratne zločince, već dizemo parole protiv ratnih zločinaca. Gdje je problem?
samo taj jedan dan kako rece onaj iz saveza ,,,Hadzijalagic je napisao/la:Lendric ubica djecijeg lica.. Mozda i najbolji Zeljin napadac iza rata.. Samo neka ovako nastavi..
Blagojevi ponovo pokazao klasu..
I ostali su bili dobri uz nekoliko nesigurnosti..
Atmosfera za pozeljeti osim u par momenata koji se meni nisu svidjeli jer mislim da nekim stvarima nije mjesto na stadionima a posebno na nasoj Grbavici..
Zna li neko koliko ce trajati ovo okupljanje igraca koje je Mesa pozvao?
Dan.Hadzijalagic je napisao/la: Zna li neko koliko ce trajati ovo okupljanje igraca koje je Mesa pozvao?
Najbolji igrac Zelje trenutno.Špekac1921 je napisao/la:Kakvog mi igrača imamo u liku Blagojevića..
EDITexbabilon je napisao/la:Najbolji igrac Zelje trenutno.Špekac1921 je napisao/la:Kakvog mi igrača imamo u liku Blagojevića..![]()
Parola sasvim na mjestu. Bravo!
Hadzijalagic je napisao/la:@house @ceze hvala..
Nije se potrebno spuštati na njihov nivo. Parola je ok za neke druge prilike , za tekmu nije! Nije ni za Želju, jer smo mi iznad sviju i svega!1921 je napisao/la:Parola 5/5, moglo je i bez pojedinog navijanja ali ne vidim ni problem u skadiranju protiv zlocinaca koji su nam palili nastojali unistiti svetinju