Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 7:36 pm

Ne veličamo ratne zločince, već dizemo parole protiv ratnih zločinaca. Gdje je problem?

chile
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:37 pm

Kako lijepa utakmica ali umalo da je usere onaj majmuncina sa pistaljkom, i ne znam cemu sluze ona dva debila iza gola. Lik se baca jednom ispred nosa i on mrtav hladan sugerise penal.
Tesko da nama moze pomoci i skracenje lige dok je Jakupovica, Prolica i slicnih njima.
Lik nas redovno mezi ali ovo danas je strasno bilo i da nismo toliko dominantnija ekipa bila unistio bi nas.
Navijanje ne bih komentarisao.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

ublehas
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:37 pm

AnelZ je napisao/la:Posljednji dio velike parole je tako suvisan i pogresan da je to nevjerovatno. Mnogima nije bilo drago vidjeti taj dio i definitivno minus za to. Prva dva reda su OK.
Skandiranje Seselju takodjer nepotrebno jer je krajnje nebitan i ovo njemu samo daje dodatnu snagu da provocira i medijsku paznju koju ne treba da dobija.

Ostatak je skoro sve bilo fantasticno. Dobra utakmica, atmosfera i ocekivana pobjeda. 7000-8000 ljudi na stadionu i ja zadovoljan :) jedino je Jakupovic mogao biti malo bolji.
Parola je za 10. Što neko pogrešno tumači posljednji dio parole njegov je problem. Bošnjak može biti i Islamske, i Katoličke i Pravoslavne i ostalih vjeroispovjesti. ;)

Što se tiče penala, nije postojao. Iako na tekmi nisam dobro vidio, na snimku se jasno vidi da se igrač olimpiCa bacio. Osim toga, trebali su dobiti i bar jedan crveni (tačnije Handžić i ona 4 su trebala dobiti drugi).

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 02, 2016 7:38 pm

Ajzea je napisao/la:Ne veličamo ratne zločince, već dizemo parole protiv ratnih zločinaca. Gdje je problem?
Problem je sto je sa prvom parolom sve receno jasno i glasno, a spominjanje psihopate seselja koji se hrani ovakvim skandoranjima na utakmici Zelje je suvisno

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:38 pm

Lendric ubica djecijeg lica.. Mozda i najbolji Zeljin napadac iza rata.. Samo neka ovako nastavi..
Blagojevi ponovo pokazao klasu..
I ostali su bili dobri uz nekoliko nesigurnosti..

Atmosfera za pozeljeti osim u par momenata koji se meni nisu svidjeli jer mislim da nekim stvarima nije mjesto na stadionima a posebno na nasoj Grbavici..

Zna li neko koliko ce trajati ovo okupljanje igraca koje je Mesa pozvao?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

DR.HOUSE
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:39 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Lendric ubica djecijeg lica.. Mozda i najbolji Zeljin napadac iza rata.. Samo neka ovako nastavi..
Blagojevi ponovo pokazao klasu..
I ostali su bili dobri uz nekoliko nesigurnosti..

Atmosfera za pozeljeti osim u par momenata koji se meni nisu svidjeli jer mislim da nekim stvarima nije mjesto na stadionima a posebno na nasoj Grbavici..

Zna li neko koliko ce trajati ovo okupljanje igraca koje je Mesa pozvao?
samo taj jedan dan kako rece onaj iz saveza ,,,
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

rios
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:40 pm

Da se vratimo na pricu o utakmici,bar cu ja to uciniti u svom postu.
Utakmica koja je u pocetku,pa skoro 25 minuta ustvari,djelovala da bi mogal biti dosta tvrda,jedna od onih gdje sto cupaju zivce 90 minuta.Na srecu,ne bi tako ipak.
Jedan period je samo bio onako tanak i to onaj nakog naseg 2 gola pa do 3,u tom periodu smo i primili gol.Nekako nas je to presjeko malo pa je nekih 10-15 min ekipa djelovala povucenije.Treci gol je dosao u pravom trenutku da Olimpicu ugasi sve nade za dobrim rezultatom a nama da utakmicu mirno privedemo kraju.I da,najavljivao sam u ranijim postovima to,po meni Olimpic nije bas igrao klasicni bunker,posebno taj uvodni dio je bio otvoreniji,imali su i prvu sansu na utakmici.
Morali smo danas koristiti vise oba krila,tj boka,nekako je nesrazmjerno zaista to islo na Miroslava,mozda je to jedina zamjerka danas.
Igrac utakmice,naravno,Lendric :pljesak: Odlicni jos Sinisa,Miroslav i Blagojevic :pljesak: Ostali ok,Bekric odigrao nesto slabiju utakmicu danas,al dobro..
:zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ceze
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:41 pm

Hadzijalagic je napisao/la: Zna li neko koliko ce trajati ovo okupljanje igraca koje je Mesa pozvao?
Dan.

Špekac1921
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:41 pm

Kakvog mi igrača imamo u liku Blagojevića.. :11:
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

exbabilon
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:42 pm

Špekac1921 je napisao/la:Kakvog mi igrača imamo u liku Blagojevića.. :11:
Najbolji igrac Zelje trenutno. :klanjase2:

Parola sasvim na mjestu. Bravo! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:45 pm

exbabilon je napisao/la:
Špekac1921 je napisao/la:Kakvog mi igrača imamo u liku Blagojevića.. :11:
Najbolji igrac Zelje trenutno. :klanjase2:

Parola sasvim na mjestu. Bravo! :zeljeznicar1:
EDIT

Ne vjerujem da je protiv Sirokog bilo duplo vise prodanih karata nego danas, ne djeluje mi moguce nikako.

Hadzijalagic
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:46 pm

@house @ceze hvala..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:47 pm

Hadzijalagic je napisao/la:@house @ceze hvala..
slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

DR.HOUSE
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:48 pm

edit:pretekao Hurmasica :palacdole: :palacdole: === :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: ;) ;)
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u sub apr 02, 2016 7:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

1921
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:48 pm

Parola 5/5, moglo je i bez pojedinog navijanja ali ne vidim ni problem u skadiranju protiv zlocinaca koji su nam palili nastojali unistiti svetinju
https://www.youtube.com/watch?v=OgV9z48a5f0

likusa
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:57 pm

Što meni pametno rekoše..ona desavanja je neko platio ;)
Željeznicar za život cijeli !

ChWilla
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:57 pm

i onomad je tako bilo. slagali se mi lično ili ne, nas će odrapiti, jedva čekaju da nas odrape.
gradi željo boli te *****

indexi
Kontakt:

sub apr 02, 2016 7:58 pm

skandiranje je bilo suvisno parola dobra

storm_raider
Kontakt:

sub apr 02, 2016 8:00 pm

Moj stav je da mi, svaki ponaosob, moramo pamtiti i pominjati. Uciti djecu i opominjati ih, vaspitati i ulagati u njihovo obrazovanje. Samo tako se nece ponoviti 90-te. Shvatam da svako ima svoje misljenje i apsolutno ima pravo na to. Ovo je otvoren forum i jednoumlje ne moze vladati. Ne mozemo napredovati ako postoji jednoumlje. Sve dok se ne vrijedja. Sto se tice parole, takav je ovaj Balkan, kazu mnogi da je rat i poceo sa onom utakmicom Jugoslavije u Zagrebu. Postujte se medjusobno, ali i prihvatite suprotno misljenje.

Neka nama naseg Zelje, to je najbitnije. O politici necemo.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

sub apr 02, 2016 8:01 pm

1921 je napisao/la:Parola 5/5, moglo je i bez pojedinog navijanja ali ne vidim ni problem u skadiranju protiv zlocinaca koji su nam palili nastojali unistiti svetinju
Nije se potrebno spuštati na njihov nivo. Parola je ok za neke druge prilike , za tekmu nije! Nije ni za Želju, jer smo mi iznad sviju i svega!
I ovo prizivanje rata? Ja sam učesnik rata i sa punim pravom mogu reči FUJ! Djeco pojma nemate ! Udrite po meni ali ja se rukovodim onom narodnom KO PRIZIVO RAT U KUČI MU BIO.
O tekimi :) polako se slaže sve na svoje mjesto. Ima još puno posla ali se vidi napredak :D .Ovo če biti strašan tim kad se sve složi :ganja: Lijepa atmosfera u Dolini. Koliko je gledalaca bilo... odokativno :) ?
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava