AnelZ je napisao/la:Posljednji dio velike parole je tako suvisan i pogresan da je to nevjerovatno. Mnogima nije bilo drago vidjeti taj dio i definitivno minus za to. Prva dva reda su OK.
Skandiranje Seselju takodjer nepotrebno jer je krajnje nebitan i ovo njemu samo daje dodatnu snagu da provocira i medijsku paznju koju ne treba da dobija.
Ostatak je skoro sve bilo fantasticno. Dobra utakmica, atmosfera i ocekivana pobjeda. 7000-8000 ljudi na stadionu i ja zadovoljanjedino je Jakupovic mogao biti malo bolji.
Ma fin je teren u Zvorniku, nije savršen, ali može se igrati.ChWilla je napisao/la:dabogda. ja mislim da će to biti utakmica slična onoj s veležom, jedva nekih 0-1. neće teren biti onako tegoban kao u ona doba, ali i dalje je očajan.Elegant je napisao/la:Dobro je ovo ciscenje kartona nece nam Drina napraviti problem.
Ma meni vala nije ništa OK.AnelZ je napisao/la:Posljednji dio velike parole je tako suvisan i pogresan da je to nevjerovatno. Mnogima nije bilo drago vidjeti taj dio i definitivno minus za to. Prva dva reda su OK.
Skandiranje Seselju takodjer nepotrebno jer je krajnje nebitan i ovo njemu samo daje dodatnu snagu da provocira i medijsku paznju koju ne treba da dobija.
South je napisao/la:banujte ove sto uzimaju za pravo da pljuju po jugu , ovo nije navijacki forum i ovakvim jadovima ko ovaj tu i tamo ne treba davati prostor