Ma moze u park princeva al ne smije.Zakljuco se,spustio roletne,pomalo vjezba pjevanje i ne izlazi.Ivicahuljev je napisao/la:Eh da je holiday jos u zivotu bilo biPlavi orkestar je napisao/la:Mora prvo podmititi one gore što ga ganjaju.Sumnjam da ce za Storma šta ostati.delinjo je napisao/la:kad feningas ovih dana ponudi kuravu Stormu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ide park princeva i razmjenaIvicahuljev je napisao/la:Eh da je holiday jos u zivotu bilo biPlavi orkestar je napisao/la:Mora prvo podmititi one gore što ga ganjaju.Sumnjam da ce za Storma šta ostati.delinjo je napisao/la:kad feningas ovih dana ponudi kuravu Stormu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izlija je napisao/la:Boccaccio je još hasta ali je bolje, nekidan smo malo muhabetili. Nažalost oporavak ide malo sporije ali pred kraj je, ja uskoro očekujem jedan dobar list kojeg ćemo svi čitiati više puta.
plavi slon je napisao/la:Jebena je to romantika, mlad covjek se zaljubi milion puta u milion treba. Zna se covjek zaljubit i dva puta u istu osobu, ali ta romantika i ta emocija koju covjek rodi prema Zelji, uh brate to je jebena stvar. Znas, nisam mnogo odrasla i zrela osoba da mogu jasno rasudjivat o stvarima. Rodjen sam tu pored stadiona nekako,sve na starnu, to mi je bila prva ljubav.Zavlois je jebiga, zavolis loptu, zavolis boju plavu. Zaboravis i da je krv crvene boje, jer ne postoji za tebe nista svijetlije, a ni tamnije od plave. Sve ti postane plavo i drvece i rijeka, i zivotinje, i mama, i tata i citav zivot ti postane plav , jer nekako to je covjeku najljepsa nijansa. Znam sebe kad stari nije dozivljavo Zelju da sam sebi skupljao za karte pa nekako prolazio na te tekme, i bolio me svaki neuspjeh, svaki poraz me za dusu grizo. Nekako te zivot i ljubav dovede u taj moment da covjek zaboravi i na trebu i poso i zivot i sve ovozemaljske probleme kada misli o Zelji, jer on nije ovozemaljski, nekako ne moze biti. Ne moze nas hiljade privuci takva ili ista „ treba „ ma kakva god ona bila. Ne privlaci nas ni bolja od nje, ni Barsa ni Real koje su lijepse i povolnije nego ta erotika i ljubav koju primamo. Eroticna je emocija prema Zelji, nije to primarna stvar. Njega volis, zbog njeg places, zbog njeg zivis i umires, jebemu mater zbog njega ti se i dize. Neka bolest i opsesija u tome svemu postoji, nesto sto ne mozes izmjeriti logikom. To je ista stvar koja je ovaj grad sacuvala od proslosti i odbranila od buducnosti, to je osjecaj ponositosti, pripadnosti, emocije i erotike. Nije Zeljo ni vise od kluba, nit se voli, niti zivi, jednostavno je u nasem DNK. On pripada nama, i mi njemu pripadamo.
Ja dobio info da ce violina sa svojima preuzet klub. Jel to to ?SWRA_1921 je napisao/la:Ljudi izgleda da zbog pritiska odredjenih ljudi, mafije, uprava poslije tekme sa Olimpicom podnosi ostavku na sve funkcije u klubu.![]()
![]()
![]()
Dobra ideja nek svako ubaci koliko moze i to je toMinjore je napisao/la:"Upravo draga,imam prijedlog za vas da u subotu na svakoj tribini postavite velike kutije sa natpisom za evropsku Grbavicu,i da svako da marku,dvije,tri,koliko ko moze,a svako ce sigurno dati,i na deset hiljada navijaca bice jako dobar prihod !"
Jako dobar prijedlog.. Sutra pisem o Holandjaninu koji je ovih dana bio u posjeti nasem gradu i nasem stadionu.. Par forumasa je vec upoznato, sutra ide jedna divna prica iz Roterdama
Jel ovo zajebancija iliSWRA_1921 je napisao/la:Ljudi izgleda da zbog pritiska odredjenih ljudi, mafije, uprava poslije tekme sa Olimpicom podnosi ostavku na sve funkcije u klubu.![]()
![]()
![]()
Datum 01.04.CARSONIO je napisao/la:Jel ovo zajebancija iliSWRA_1921 je napisao/la:Ljudi izgleda da zbog pritiska odredjenih ljudi, mafije, uprava poslije tekme sa Olimpicom podnosi ostavku na sve funkcije u klubu.![]()
![]()
![]()