Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 01, 2016 12:56 am

Boccaccio je još hasta ali je bolje, nekidan smo malo muhabetili. Nažalost oporavak ide malo sporije ali pred kraj je, ja uskoro očekujem jedan dobar list kojeg ćemo svi čitiati više puta.
イビチャ・オシム

Plavi orkestar
Kontakt:

pet apr 01, 2016 12:58 am

Ivicahuljev je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
delinjo je napisao/la:kad feningas ovih dana ponudi kuravu Stormu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Mora prvo podmititi one gore što ga ganjaju.Sumnjam da ce za Storma šta ostati.
Eh da je holiday jos u zivotu bilo bi :rofl1:
Ma moze u park princeva al ne smije.Zakljuco se,spustio roletne,pomalo vjezba pjevanje i ne izlazi.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

delinjo
Kontakt:

pet apr 01, 2016 12:59 am

Ivicahuljev je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:
delinjo je napisao/la:kad feningas ovih dana ponudi kuravu Stormu :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Mora prvo podmititi one gore što ga ganjaju.Sumnjam da ce za Storma šta ostati.
Eh da je holiday jos u zivotu bilo bi :rofl1:
ide park princeva i razmjena :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

brile
Kontakt:

pet apr 01, 2016 1:35 am

Izlija je napisao/la:Boccaccio je još hasta ali je bolje, nekidan smo malo muhabetili. Nažalost oporavak ide malo sporije ali pred kraj je, ja uskoro očekujem jedan dobar list kojeg ćemo svi čitiati više puta.
:palacgore:

Brz oporavak plavoj ikoni svih foruma na kojima smo boravili uslijed svih ovih seoba :klanjase2:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet apr 01, 2016 1:42 am

"Upravo draga,imam prijedlog za vas da u subotu na svakoj tribini postavite velike kutije sa natpisom za evropsku Grbavicu,i da svako da marku,dvije,tri,koliko ko moze,a svako ce sigurno dati,i na deset hiljada navijaca bice jako dobar prihod !"
Jako dobar prijedlog.. Sutra pisem o Holandjaninu koji je ovih dana bio u posjeti nasem gradu i nasem stadionu.. Par forumasa je vec upoznato, sutra ide jedna divna prica iz Roterdama :pljesak:

plavi slon
Kontakt:

pet apr 01, 2016 2:42 am

Jebena je to romantika, mlad covjek se zaljubi milion puta u milion treba. Zna se covjek zaljubit i dva puta u istu osobu, ali ta romantika i ta emocija koju covjek rodi prema Zelji, uh brate to je jebena stvar. Znas, nisam mnogo odrasla i zrela osoba da mogu jasno rasudjivat o stvarima. Rodjen sam tu pored stadiona nekako,sve na starnu, to mi je bila prva ljubav.Zavlois je jebiga, zavolis loptu, zavolis boju plavu. Zaboravis i da je krv crvene boje, jer ne postoji za tebe nista svijetlije, a ni tamnije od plave. Sve ti postane plavo i drvece i rijeka, i zivotinje, i mama, i tata i citav zivot ti postane plav , jer nekako to je covjeku najljepsa nijansa. Znam sebe kad stari nije dozivljavo Zelju da sam sebi skupljao za karte pa nekako prolazio na te tekme, i bolio me svaki neuspjeh, svaki poraz me za dusu grizo. Nekako te zivot i ljubav dovede u taj moment da covjek zaboravi i na trebu i poso i zivot i sve ovozemaljske probleme kada misli o Zelji, jer on nije ovozemaljski, nekako ne moze biti. Ne moze nas hiljade privuci takva ili ista „ treba „ ma kakva god ona bila. Ne privlaci nas ni bolja od nje, ni Barsa ni Real koje su lijepse i povolnije nego ta erotika i ljubav koju primamo. Eroticna je emocija prema Zelji, nije to primarna stvar. Njega volis, zbog njeg places, zbog njeg zivis i umires, jebemu mater zbog njega ti se i dize. Neka bolest i opsesija u tome svemu postoji, nesto sto ne mozes izmjeriti logikom. To je ista stvar koja je ovaj grad sacuvala od proslosti i odbranila od buducnosti, to je osjecaj ponositosti, pripadnosti, emocije i erotike. Nije Zeljo ni vise od kluba, nit se voli, niti zivi, jednostavno je u nasem DNK. On pripada nama, i mi njemu pripadamo.
Vise od ljubavi. 1921

teteac8684
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:20 am

plavi slon je napisao/la:Jebena je to romantika, mlad covjek se zaljubi milion puta u milion treba. Zna se covjek zaljubit i dva puta u istu osobu, ali ta romantika i ta emocija koju covjek rodi prema Zelji, uh brate to je jebena stvar. Znas, nisam mnogo odrasla i zrela osoba da mogu jasno rasudjivat o stvarima. Rodjen sam tu pored stadiona nekako,sve na starnu, to mi je bila prva ljubav.Zavlois je jebiga, zavolis loptu, zavolis boju plavu. Zaboravis i da je krv crvene boje, jer ne postoji za tebe nista svijetlije, a ni tamnije od plave. Sve ti postane plavo i drvece i rijeka, i zivotinje, i mama, i tata i citav zivot ti postane plav , jer nekako to je covjeku najljepsa nijansa. Znam sebe kad stari nije dozivljavo Zelju da sam sebi skupljao za karte pa nekako prolazio na te tekme, i bolio me svaki neuspjeh, svaki poraz me za dusu grizo. Nekako te zivot i ljubav dovede u taj moment da covjek zaboravi i na trebu i poso i zivot i sve ovozemaljske probleme kada misli o Zelji, jer on nije ovozemaljski, nekako ne moze biti. Ne moze nas hiljade privuci takva ili ista „ treba „ ma kakva god ona bila. Ne privlaci nas ni bolja od nje, ni Barsa ni Real koje su lijepse i povolnije nego ta erotika i ljubav koju primamo. Eroticna je emocija prema Zelji, nije to primarna stvar. Njega volis, zbog njeg places, zbog njeg zivis i umires, jebemu mater zbog njega ti se i dize. Neka bolest i opsesija u tome svemu postoji, nesto sto ne mozes izmjeriti logikom. To je ista stvar koja je ovaj grad sacuvala od proslosti i odbranila od buducnosti, to je osjecaj ponositosti, pripadnosti, emocije i erotike. Nije Zeljo ni vise od kluba, nit se voli, niti zivi, jednostavno je u nasem DNK. On pripada nama, i mi njemu pripadamo.
:pljesak: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:26 am

noćas sam sanjao plavog slona od hiljadu tona, i dvesta miliona, od džeke u kešu :ganja:
gradi željo boli te *****

fare502
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet apr 01, 2016 7:33 am

SWRA_1921 je napisao/la:Ljudi izgleda da zbog pritiska odredjenih ljudi, mafije, uprava poslije tekme sa Olimpicom podnosi ostavku na sve funkcije u klubu. :o :( :o :(
Ja dobio info da ce violina sa svojima preuzet klub. Jel to to ?

Steta, steta, ako se ispostavi da je tacno :(
Zadnja izmjena: fare502, dana/u pet apr 01, 2016 7:33 am, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:34 am

1.4.[/size]
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u pet apr 01, 2016 8:08 am, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

CARSONIO
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:35 am

Minjore je napisao/la:"Upravo draga,imam prijedlog za vas da u subotu na svakoj tribini postavite velike kutije sa natpisom za evropsku Grbavicu,i da svako da marku,dvije,tri,koliko ko moze,a svako ce sigurno dati,i na deset hiljada navijaca bice jako dobar prihod !"
Jako dobar prijedlog.. Sutra pisem o Holandjaninu koji je ovih dana bio u posjeti nasem gradu i nasem stadionu.. Par forumasa je vec upoznato, sutra ide jedna divna prica iz Roterdama :pljesak:
Dobra ideja nek svako ubaci koliko moze i to je to

nookey
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:38 am

Došlo je do promjene plana za stadion, ruše se istok i zapad a pravi se veliki jug od 20000 mjesta... :ugeek:

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:42 am

Nema para sve se rastalilo...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

CARSONIO
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:43 am

SWRA_1921 je napisao/la:Ljudi izgleda da zbog pritiska odredjenih ljudi, mafije, uprava poslije tekme sa Olimpicom podnosi ostavku na sve funkcije u klubu. :o :( :o :(
Jel ovo zajebancija ili

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:44 am

:ganja:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

USCFLOW
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:51 am

Mislim da nece ni docekati Olimpic. Danas je vandredna sjednica u klubu i uprava ce podnijeti ostavku. Kad ti ne da gamad da napredujes i kad samo sebe gledaju i svo dzep.
Naravno razumijem ih, ne mozes se sa takvima boriti, bile su i neke prijetnje upucene pojedinim ljudima u klubu tako da sve sto im je ostalo je ostavka.
Nakon ovoliko srece sto su nam ti ljudi priredili, ne znam, nikad tezi dan mi nije osvanuo...

ublehas
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:54 am

CARSONIO je napisao/la:
Jel ovo zajebancija ili
Datum 01.04. ;)

Hurmasica
Kontakt:

pet apr 01, 2016 7:55 am

E gledaj ti bombaša prvoaprilskih, od ranog jutra krenuli :ganja:

storm_raider
Kontakt:

pet apr 01, 2016 8:05 am

Rano je za ovo bem mu misa. :rofl:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

pet apr 01, 2016 8:06 am

Ni za 1.april ne zajeba.vajte se o ostavci uprave. :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava