sub maj 27, 2017 10:20 pm
Nadam se da je sve vec isplanirano za pojacanja kako treba, a jos kad skontamo kako igraci odugovlace sa dolaskom na ljeto, gledaju mogu li van, a nama su potrebna pojacanja odmah...
Bit ce odlazaka (barem se nadam) na svim pozicijama, jer smo imali dosta kratkorocnih pojacanja za kojih nema mjesta u sljedecoj sezoni, eventualno za neke do zime, i to izmjena da budu.
Zimski prelazni rok je bio solidan, ali ovaj mora biti vrhunski. Ja stvarno pojma nemam koga dovesti, na bilo koju od pozicija, a da nije pod ugovorom i da moze odmah uskociti. Jedno sam za Subica siguran da bi bio instant pojacanje, a nije nemoguce dogovoriti posudbu ako nista. Serbecic, Vukotic, Redzic, Peco - sve su to igraci sa dugogodisnjim ugovorima. Cosic i Tatar su meni zapali za oko iz Veleza, ali ajde sad ti njih iz druge lige baci odmah u vatru. Pa nasi omladinci osijedise na klupi kad skontas.
Obavezno napraviti plan za ove juniore, mislim da bi mogli izbaciti dosta igraca u prvih 20, pogotovo u veznom redu. Najvise aludiram na Hajdarevica i Sabanadzovica. Ne kazem odmah prva postava, ali moraju biti tu, i to ne cisto reda radi. Idealna su 2-3 kapitalca u ekipi s kojima bi ovi mladji letili.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!
Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk
Praise the sun \[T]/
What can change the nature of a man?