Sve cemo da ebemoSWRA_1921 je napisao/la:Olimpic kuci, Drina u gostima, Sloboda kuci, Travnik kuci, Sloboda u gostima, Sarajevo u gostima, Zrinjski kuci, Celik u gostima. Ebeno do bola...
Sve u 32 dana.. Ne znam je li ikad bio zayebaniji raspored..SWRA_1921 je napisao/la:Olimpic kuci, Drina u gostima, Sloboda kuci, Travnik kuci, Sloboda u gostima, Sarajevo u gostima, Zrinjski kuci, Celik u gostima. Ebeno do bola...
Znači sad ide tezi, a zatim ovaj lakši dio rasporeda od utakmice sa Slobodom na Grbavici. Izuzev Travnika, oni su mi šuhveli.SWRA_1921 je napisao/la:Olimpic kuci, Drina u gostima, Sloboda kuci, Travnik kuci, Sloboda u gostima, Sarajevo u gostima, Zrinjski kuci, Celik u gostima. Ebeno do bola...
Ja sam sam postavio ovaj link zbog predhodne zajebancije sa ciglama i nisam ni pomislio da je samo ovo pokrenulo stvari sa mrtve tacke.I ovo je bila jedna od hiljadu cigli koja se ugradila u ovu sadašnji pricu.I nisu ovo uradili što mrze Zelju nego što ga vole.Par tih kako ti rece pojedinaca su samo podsjetili one u klubu za šta je vec odavno došlo vrijeme.Navijaci moraju podsjecati i upozoravati i neke stvari korigovati i normalno reci šta valjda a šta nevalja.Mogi su u upravi kao i ovi danas razmišljali i pricali ali nikad ništa konkretno nije bilo bar što se izgradnje tice iako je prethodna uprava stvorila zakonske predpostavke da se danas moze ovo raditi.Današnja uprava radi kao ni jedna do sada,svaka im cast i zelim samo da nastave tako.Ja licno nikada nisam cuo,barem do avgusta mjeseca prošle godine do kad sam bio u Sarajevu da je neko i jednu ruznu rjec rekao o Misketu.Covjek se nikada nije ni exponirao a svi upuceniji su znali da je tu samo iz razloga da pomogne.Mnoge su uprave prodefilovale kroz Zelju za ovih 95 godina,neke su upamcene po lošem i ne spominju se a neke po dobrom i spominju se a samo je Zeljo uvjek tu i to najviše zahvaljujuci svojim navijacima i zbog njihove ljubavi koju imaju prema svom klubu.Navijaci Zelje su uvijek znali prepoznati trud i zalaganje kako igraca tako i uprave i na tome se zahvaliti a to pokazuje i sadašnja akcija za Evropsku Grbavicu.DANAN je napisao/la:Ovo je bila jedna smijurija sa klubom koju je napravilo par pojedinaca.A svi oni koji mislenda je ovo sve sto se sada desava posljedica toga,grdno se varaju.Naime i prije ove akcije ljudi koji su trrnutno u uparavi su razmisljali uveliko o ovome danas.samo sto je u datom trenitku bilo puno precih stvari koje je trebalo postaviti na svoje mjesto.A pljuvali su se svi redom od Misketa do svih ostalih.A fino su neki ljudi u to vrijeme pisali da nam treba samo malo vise vjere u ljude u upravi sefa strunog staba i ekipu.Plavi orkestar je napisao/la:Da se podsjetimo 8.7.2015
http://ba.n1info.com/a50854/Sport-Klub/ ... cigla.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Slazem se od a do z.Model1964 je napisao/la:Bez kritike nema napredka! Jasno je da ova uprava neče uvjek imati idealne poteze. Kada dođe do greške treba to jasno i glasno reči i nastaviti bodriti klub. Svako potenciranje grešaka, a tome smo skloni, je samo autogol.
Nije ni za klub dobro da upravu okivamo u zvijezde i poklopimo svakog koji nešto negativno napiše, kaže, protiv uprave. Treba imati mjeru u svemu.
Ljubav je često slijepa i egoistična. Malo vidi puno traži. Zato i brzo prođe. Naša ljubav prema klubu traje 95 godina, zato egoizmu i čoravostitu nema mjesta.
Bice jaci za Kostica i Sarica u odnosu na nasu proslu utakmicu a mi za Acu.. Bice guravo ali siguran sam da nista lakse nebi bilo ni sa Sirokim, cak mislim da bi bilo teze.. Ako mi prodjemo u finale vjerovatno cetvrto mjesto nece biti dovoljno za evropu sto ce i prvenstvo jos vise zakomplikovati..Ivicahuljev je napisao/la:Zlatna sredina ispade,sloboda nema roster za ovaj tempo I mnogo bolje oni nego s.brijeg
Hadzijalagicu lijepo napisano.Po meni ovo je razmišljanje svakog onog ko voli Zelju.Dobronamjerna kritika je uvijek dobrodošla a Zeljini navijaci su uvjek znali i zahvaliti i uputiti aplauz i svojim igracima i protivniku a i upravi.Hadzijalagic je napisao/la:Uprava je na pocetku sezone imala nekoliko fula koje su razlog sto smo polusezonu zavrsili na sestom mjestu sa 12 bodova iza prvog a 8 iza evrope.. Prvi sam krtikovao lose odradjen prelazni rok i bespotrebno dovodjenje Capljica koji je odradio samo jednu utakmicu.. Kritikovao sam i nase povlacenje posle okrsaja sa savezom u kojem smo izmedju ostalog rekli da su zadnje dvije sezone neregularne.. I danas mi je nejasno zasto smo nedavno potpisali zajednicku izjavu sa savezom o regularnosti proslog prvenstva a par mjeseci prije tu sezonu smo prozvali neregularnom sto je ona i bila u svakom slucaju.. Insajderi su citavo vrijeme govorili da se treba vjerovati ljudima u upravi ali treba biti svjestan da obicni navijac kojem je teren jedino mjerilo ne moze biti u ravni sa ljudima koji su znali da se u klubu desavaju pozitivne promjene i koji su na osnovu toga mogli kreirati misljenje.. Ja, kao i vecina nas nismo poznavali vecinu ljudi koji su cinili upravu a ponukani iskustvima iz nekih proslih perioda nismo mogli samo slijepo vjerovati.. Nije to bilo nista licno protiv ovih ljudi koji su nam dosta lijepog priredili vec cisti zastitnicki oprez prema klubu koji nam je svima sastavni i neodvojivi dio zivotne filozofije.. Kritikovao sam i prodaju Amira a i danas mislim da je on trebao ostati bar do kraja sezone jer smatram da bi on u ovoj ekipi eksplodirao i da bi na kraju sezone napravili i bolji posao sa njim..ublehas je napisao/la:DANAN je napisao/la: Ovo je bila jedna smijurija sa klubom koju je napravilo par pojedinaca.A svi oni koji mislenda je ovo sve sto se sada desava posljedica toga,grdno se varaju.Naime i prije ove akcije ljudi koji su trrnutno u uparavi su razmisljali uveliko o ovome danas.samo sto je u datom trenitku bilo puno precih stvari koje je trebalo postaviti na svoje mjesto.A pljuvali su se svi redom od Misketa do svih ostalih.A fino su neki ljudi u to vrijeme pisali da nam treba samo malo vise vjere u ljude u upravi sefa strunog staba i ekipu.![]()
Čak se na kraju polusezone skandiralo uprava napolje...i što je najtužnije da se poklope 2-3 loša rezultata, da pukne neka pitarska priča, pola ovih što "svršavaju" na sve bi opet isto skandiralo.
Polusezonska pauza nam je svima koji smo bili oprezni dokazala da smo bili oprezni bez razloga.. Klub je uradio sve da zadovolji navijace.. Dokazali su nam da su posteni, sposobni i da imaju casne namjere.. Dokazali su nam da je klub na stabilnim nogama i da ima lijepu perspektivu.. Doveli su pojacanja o kojima smo mastali a koji su na terenu opravdala svoju ulogu.. Pokrenuli su dosta lijepih projekata medju kojima je i prica o stadionu koji je svima nama bolna tacka i velika zudnja.. Ono sto cini razliku izmedju ove i proslih uprava je to sto su ovi trenutni odmah konkretno poceli sa ostvarivanjima tih najavljenih ciljeva dok se kod proslih sve zavrsavalo na pricama i pravdanjima.. Navijaci su to prepoznali i ekspresno odgovorili, sto uclanjenjem, sto posjetom, sto kroz akciju donacija za evropsku Grbavicu..
Ja jesam kritikovao jer mislim da kao dugogodisnji navijac i redovni clan kluba imam pravo na to ali sam u istom periodu i pohvalio svaku naznaku da se radi dobro.. Zeljo je uz porodicu uvijek bio i ostace najbitnija stavka u mom zivoru, odnosno Zeljo je uvijek bio i ostace dio moje porodice..
Model1964 je napisao/la:Bez kritike nema napredka! Jasno je da ova uprava neče uvjek imati idealne poteze. Kada dođe do greške treba to jasno i glasno reči i nastaviti bodriti klub. Svako potenciranje grešaka, a tome smo skloni, je samo autogol.
Nije ni za klub dobro da upravu okivamo u zvijezde i poklopimo svakog koji nešto negativno napiše, kaže, protiv uprave. Treba imati mjeru u svemu.
Ljubav je često slijepa i egoistična. Malo vidi puno traži. Zato i brzo prođe. Naša ljubav prema klubu traje 95 godina, zato egoizmu i čoravostitu nema mjesta.
Pa gdje njega nađe dušmane? Sreća nije se obruko ovdje..Republika je napisao/la:Alihodžić: Utakmica u Tuzli će riješiti pitanje prolaska dalje
http://sport1.ba/alihodzic-utakmica-u-t ... ska-dalje/" onclick="window.open(this.href);return false;