Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 30, 2016 5:18 pm

Brkoo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Rilkoni
Re: FK Željezničar
Postby Rilkoni » 29/08/2015 00:12

zipoo wrote:
Jebemu i violinu. Svi znaju da je bio smrad i smecar, a niko ne zna sta je radio i kako se zove. :-)

Lik se čitav život predstavlja sa tim nadimkom, inace se zove Ahmed Muftic. Veliki parazit koji se dugo godina motao oko kluba i glumio kabadahiju, napadao predsjednika Žuju i direktora, kasnije mu je isti taj Sabahudin Žujo(bivši predsjednik, parazit kao i violina) dao prostor od kluba na rentanje međutim sav novac je violina uzimao sebi. Kada su Gredić, Šiljak i ostali iz uprave htjeli stati u kraj tome, doticni smrad violina je zvao ljude iz našeg saveza i prijetio da ce ih sve tužiti ako nama daju licencu, a covjek je i tad bio "uposlenik kluba", odmah nakon toga je dobio otkaz ali smo ga morali vratiti jer su mu ljudi iz prethodnih uprava bili dužni neke pare, dobio je svoj novac i nadam se da ce mu biti zabranjen ulaz na stadion. Kako sam i ranije napisao još je 5-6 ljudi pored violine dobilo otkaz i da se administracija čisti od parazita koji blokiraju napredak kluba. Ovo kad se piše i čita izgleda tako lagano ali vjerujte mi da nije ni najmanje lagano očistit klub od dugogodišnjih neradnika koji misle da je Željo neko dobrotvorno društvo od kojeg se mogu grebati. Trenutno se u klubu zna tačno vrijeme rada, od čistačice do predsjednika, pišu se dnevni izvještaji, plate su redovne itd, nešto što je prije bilo nezamislivo, prije dođu ljudi poput violine na posao u 11h malo se provrte i u 12 h odu kući a sad ako hoćeš platu imaš radno vrijeme pa bujrum ako ti se radi, ako ti se ne radi doviđenja ima neko ko ce raditi. Puna podrška za Gredića, Šiljka i kompletnu upravu, najbolju upravu u historiji našeg kluba, koja ima muda da se suprostavi svima koji rade na štetu kluba, a prema nekim informacijama koje imam uskoro bi se trebale desiti neke važne stvari za naš klub,nešto vezano za infrastrukturu i omladinski pogon..
Ovaj tekst o Violini i ostalim parazitima sam napisao na klixu u vrijeme kad su Gredic i kompanija pokrenuli borbu protiv parazita koje su otjerali iz kluba..
I kakva je sad situacija. Ulazi sam na klix samo radi tvojih ppstova

Sent from my C5303 using Tapatalk

vrbanjusa
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:19 pm

Hajmo biti pozitivni

http://www.krupljani.ba/bk-info/fudbals ... krupi.html" onclick="window.open(this.href);return false;
21 10 4

Petrović Slavko

Hurmasica
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:19 pm

E aferim :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

KrajPrice
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:21 pm

Ljudi sve ide po planu, kakvo SD i bakraci.
20 aprila su mjesalice i bageri na istoku.
Uprava je sve predvidjela i garantujem da su ovo ublehe.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Plavi orkestar
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Rilkoni
Postby Rilkoni » 29/08/2015 00:12

zipoo wrote:
Jebemu i violinu. Svi znaju da je bio smrad i smecar, a niko ne zna sta je radio i kako se zove. :-)

Lik se čitav život predstavlja sa tim nadimkom, inace se zove Ahmed Muftic. Veliki parazit koji se dugo godina motao oko kluba i glumio kabadahiju, napadao predsjednika Žuju i direktora, kasnije mu je isti taj Sabahudin Žujo(bivši predsjednik, parazit kao i violina) dao prostor od kluba na rentanje međutim sav novac je violina uzimao sebi. Kada su Gredić, Šiljak i ostali iz uprave htjeli stati u kraj tome, doticni smrad violina je zvao ljude iz našeg saveza i prijetio da ce ih sve tužiti ako nama daju licencu, a covjek je i tad bio "uposlenik kluba", odmah nakon toga je dobio otkaz ali smo ga morali vratiti jer su mu ljudi iz prethodnih uprava bili dužni neke pare, dobio je svoj novac i nadam se da ce mu biti zabranjen ulaz na stadion. Kako sam i ranije napisao još je 5-6 ljudi pored violine dobilo otkaz i da se administracija čisti od parazita koji blokiraju napredak kluba. Ovo kad se piše i čita izgleda tako lagano ali vjerujte mi da nije ni najmanje lagano očistit klub od dugogodišnjih neradnika koji misle da je Željo neko dobrotvorno društvo od kojeg se mogu grebati. Trenutno se u klubu zna tačno vrijeme rada, od čistačice do predsjednika, pišu se dnevni izvještaji, plate su redovne itd, nešto što je prije bilo nezamislivo, prije dođu ljudi poput violine na posao u 11h malo se provrte i u 12 h odu kući a sad ako hoćeš platu imaš radno vrijeme pa bujrum ako ti se radi, ako ti se ne radi doviđenja ima neko ko ce raditi. Puna podrška za Gredića, Šiljka i kompletnu upravu, najbolju upravu u historiji našeg kluba, koja ima muda da se suprostavi svima koji rade na štetu kluba, a prema nekim informacijama koje imam uskoro bi se trebale desiti neke važne stvari za naš klub,nešto vezano za infrastrukturu i omladinski pogon..
Ovaj tekst o Violini i ostalim parazitima sam napisao na klixu u vrijeme kad su Gredic i kompanija pokrenuli borbu protiv parazita koje su otjerali iz kluba..
:palacgore:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hurmasica
Kontakt:

KrajPrice je napisao/la:Ljudi sve ide po planu, kakvo SD i bakraci.
:zeljeznicar1: :palacgore:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Okolele
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:22 pm

:palacgore:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Virtu4L

sri mar 30, 2016 5:22 pm

Tebe sam čekao :titula:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:23 pm

Brat nas, hvala ti na ovom postu. Hajmo se okrenuti Olimpiku, da nas ovo ne poljulja, dati podrsku ekipi i skupa s upravom i igracima izboriti Evropu.

Volim te Zeljooo :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:23 pm

Gdje je to pile, da ga nije prenijelo da nešto na svoju ruku preduzme? :rofl:

delinjo
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:24 pm

to braco :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

sri mar 30, 2016 5:24 pm

Ajzea je napisao/la:Gdje je to pile, da ga nije prenijelo da nešto na svoju ruku preduzme? :rofl:
:rofl1: :rofl1:
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Okolele
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:25 pm

Ajzea je napisao/la:Gdje je to pile, da ga nije prenijelo da nešto na svoju ruku preduzme? :rofl:
Kren'o u akcijanje.. :rofl1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

fk1921

sri mar 30, 2016 5:25 pm

Tooo bake :pljesak:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:26 pm

Ma meni je FKZ1921 najsumnjiviji, sve realno, šuti, govori nam da se okrenemo utakmici sa Olimpicom, a 'vamo ubi boga u ovim "violinama" :mrgreen:
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri mar 30, 2016 5:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

Volio bih da FKZ1921 da svoje vidjenje situacije..

U upravi sjede sposobni ljudi svih profesija koje su potrebne da se svi problemi riješe i što je najbitnije imaju punu podršku navijača tako da ne sumnjam da će i ove kao i slične probleme riješiti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

tm8782
Kontakt:

Ljudi opušteno. Ne treba se puno sekirati, ljudi u upravi znaju sta rade.
Niko nije iznad Želje ;)
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

fanaticZeljin
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:28 pm

Virtu4L je napisao/la:
:rofl1: :rofl1:
Pile nemoj ga puno, ima i on majku :mrgreen:
Srcu draga, boja PLAVA !

SWRA_1921
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:28 pm

Sa seljacima je uvijek najbolje bilo pismeno, ako se spustiš na njihov nivo i ti si takav. :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

sri mar 30, 2016 5:30 pm

http://ba.n1info.com/a88616/Sport-Klub/ ... avica.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava