Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 21, 2017 4:15 pm

Hoce li se zelje igraca uslisiti po pitanju izbora benda za proslavu titule? Sta kaze Slavko, hoce li odrzati govor na terasi?

Dolina
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:17 pm

Neko je spominjao da Kerla ima klauzulu da mora igrati, to je dno-dna ako je istina, samim time što je što direktno ili indirektno kriv za neke golove.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:18 pm

To sam i ja za Kerlu cuo po kaficima raja prica..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Vortex
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:19 pm

Džeko sinoć zabio, pa Zola danas, pa Baja opet, ne znam jel Armin ovo kolo poentiro. Mi pod hitno moramo ubaciti u prvi tim Željine igrače, Željinu školu. Naši igrači dominiraju u prvenstvima u kojim nastupaju. Ne trebamo tražiti riješenje kad ga već imamo u omladinskom pogonu. Samo treba malo petlje i mangupluka od strane struke i ko se već pita tu . . .

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:19 pm

To za Kerlu se svugdje prica a niko da kaze ko, sta, kako, gdje.

Ako je istina glave treba da lete onima koji su to aminovali.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Dolina
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:24 pm

to nikada nećemo saznati ali iz prijašnjih iskustava sa tupkom sve je moguće

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:26 pm

Sjedete vi svi to sto govorite i podijelite jedan s drugim od koga je ko sta cuo i na kraju se dodje do izvora informacije, pa da vidimo sta se desava. Ne napadam nikoga, nego mi pun qrac mahalskih. Pogotovo jer su ovo jako ozbiljne stvari i igranje sa klubom, cuj da neko ima zagarantovanu minutazu...
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Reha1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:27 pm

Oj ***** ti krv jesam na aparatima ne mogu sebi jos doci sta nam uradise ovi bezmudasi

Dolina
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:28 pm

Imamo li mi ikoga u omladinskoj školi ko je zadužen za dovođenje-skauting-pračenje igrača?

Refa1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:32 pm

Reha1921 je napisao/la:
Oj ***** ti krv jesam na aparatima ne mogu sebi jos doci sta nam uradise ovi bezmudasi
I ja ne pamtim da me ovako neki poraz pogodio. Možda još jedino protiv Metalurga kad ga zabi onaj Krstev oca mu u vrh guzice .

Vrag

ned maj 21, 2017 4:33 pm

Kerla nema nikakvu klauzulu da mora igrati nego debeli ne moze smisliti talijana.

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:34 pm

Ali pogledajte molim vas tekst o Bokaciniju na govnogovno.ba. Kako je to samo mahalski, nisko iskonstruisano. "Neopravdano naso u nemilosti", "nakon dvije sasvim korektne partije", "Kerla koji je skrivio jedanesterac","ostat će tajna zbog čega ovaj nogometaš nije na Grbavici dobio veću minutažu." Da je MALDINI frajer nemamo para da mu ponudimo ugovor nakon sto istekne posudba, to svaka budala zna. A daleko je od Maldinija, daleko...samo sto mu je konkurencija karina mrtva bila. Pogledajte u kakav kontekst oni trpaju stvari i kako konstruisu price.

Kakva ce hajka sad da krene, nismo ni svjesni, pocelo s Jahicem i naravno nadovezuju se placenicki mediji. Ide se da nas se destabilizuje maksimalno. Ni govora nigdje o izmisljenom penalu Zrinjskom, a da se nama regularan penal svirao pljustale bi suspenzije na sve strane, plac i kmecanje bi bilo na svakom ubogom portalu.

Vrag

ned maj 21, 2017 4:37 pm

Amidza je napisao/la:
Ali pogledajte molim vas tekst o Bokaciniju na govnogovno.ba. Kako je to samo mahalski, nisko iskonstruisano. "Neopravdano naso u nemilosti", "nakon dvije sasvim korektne partije", "Kerla koji je skrivio jedanesterac","ostat će tajna zbog čega ovaj nogometaš nije na Grbavici dobio veću minutažu." Da je MALDINI frajer nemamo para da mu ponudimo ugovor nakon sto istekne posudba, to svaka budala zna. A daleko je od Maldinija, daleko...samo sto mu je konkurencija karina mrtva bila. Pogledajte u kakav kontekst oni trpaju stvari i kako konstruisu price.

Kakva ce hajka sad da krene, nismo ni svjesni, pocelo s Jahicem i naravno nadovezuju se placenicki mediji. Ide se da nas se destabilizuje maksimalno. Ni govora nigdje o izmisljenom penalu Zrinjskom, a da se nama regularan penal svirao pljustale bi suspenzije na sve strane, plac i kmecanje bi bilo na svakom ubogom portalu.
Sve sto je napisano je istina. To dali imamo para ili ne mora se vidjeti prvo sa igracem.

SarajlijaTM
Kontakt:

Imali smo,ne tako davno,jedan covjek je prebacio sve sto smo prodali dosad iz omladinaca u prvi tim i sve sto je valjalo po livadama,a da ni oni nisu znali doveo u Želju...
Sad vise nemamo

P.S. sve nas je poraz pogodio,ali ne toliko poraz i ne penal zrinskog,koliko to da smo na njagori moguci nacin prokockali 3 mec lopte.

Mislim da je to suplja za kerlu,mozda jedino da ima opciju produzenja na ljeto,a da je kloc to stoji
Za Želju se ne navija,Željo se VOLI !!!

cikazubo
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:38 pm

Refa1921 je napisao/la:
ned maj 21, 2017 4:32 pm
Reha1921 je napisao/la:
I ja ne pamtim da me ovako neki poraz pogodio. Možda još jedino protiv Metalurga kad ga zabi onaj Krstev oca mu u vrh guzice .
Joj kako nas je Aco čini mi se tad ukopao onim faulom na rubu 16 a onaj proćelavi dedo u Metalurgu ko da je sensei Roberto Carlosa. Znam da sam neotpakovan sok dvojni c stavio u usta i zagrizao od muke koliko sam mogao jako, puce sok ja mokar sav slipav, bijesan zbog gola a pitari iznad Lava čekaju da nešto dobace :lol:

Amidza
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:39 pm

Vrag je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Sve sto je napisano je istina. To dali imamo para ili ne mora se vidjeti prvo sa igracem.
Istina ili ne, obrati paznju na namjeru i kontekst i na to od koga i odakle dolazi tekst. Da li mi njemu mozemo ponudit ko Brescia i da li on vrijedi toliko? Realno, tesko. Nisam upucen kolika mu je plata, ali plakat za jednim prosjecnim stoperom je smijesno. To sve na stranu, opet kazem, budi pametan i pogledaj kontekst i kakva se prica plasira. A vjeruj mi da je tek pocetak i nista ovo nije slucajno.

Bergeron
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:42 pm

Vjerovatno mahalska. Ja sam opet cuo da Bocca ima klauzulu za dodatnim bonus uplatama svaku utakmicu koju igra, sto je em glupo, em nemoguce samo po sebi. Isto tako vjerujem da niko normalan ne bi potpisao ugovor sa igracem tako da on uvijek mora igrati, jednostavno nema smisla.

E moj Edise, sta ti uradismo....

Reha1921
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:43 pm

Nikić, koji je poznat kao veliki šaljivdžija, istakao je da se mora priznati da je tim sa Koševa ovaj put nadigrao Željezničar i zasluženo pobijedio.

“Život ide dalje. Ja ću svog Želju da volim i kada bude prvi ili zadnji. Ovo je sport, gdje se dobija i gubi, raduje i tuguje. Moramo biti pošteni i priznati da su nas komšije ovaj put nadigrale, više su željeli pobjedu. Mi nismo bili pravi, ali život teče dalje. Bit će prilika za revanš. Željo, to je moj dom, moj život, moja radost, moje sve”, napisao je Nikić na svoj Facebook profilu.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:43 pm

Sretno Bocca. Drag si mi bio. Nepravda se desila i eto. Nadam se samo da će i drugoj dvojici ono jučer biti posljednja utakmica u Želji, pogotovo Kerli. Protiv Radnika očekujem Boccu i Osmankovića. Boccaccini nije igračina, ali je za Kerlu izmislio fudbal. Uvijek se borio i igrao koliko je mogao. I eto, nemamo mu šta zamjeriti. Rastanak na fin način. Kamo sreće da je prije odlaska proslavio sa nama titulu.
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

LARSSON
Kontakt:

ned maj 21, 2017 4:44 pm

Hajmo navalite sa mahalskim 8-)

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 21 gost.

Prijava