Sve sto je napisano je istina. To dali imamo para ili ne mora se vidjeti prvo sa igracem.Amidza je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 4:34 pmAli pogledajte molim vas tekst o Bokaciniju na govnogovno.ba. Kako je to samo mahalski, nisko iskonstruisano. "Neopravdano naso u nemilosti", "nakon dvije sasvim korektne partije", "Kerla koji je skrivio jedanesterac","ostat će tajna zbog čega ovaj nogometaš nije na Grbavici dobio veću minutažu." Da je MALDINI frajer nemamo para da mu ponudimo ugovor nakon sto istekne posudba, to svaka budala zna. A daleko je od Maldinija, daleko...samo sto mu je konkurencija karina mrtva bila. Pogledajte u kakav kontekst oni trpaju stvari i kako konstruisu price.
Kakva ce hajka sad da krene, nismo ni svjesni, pocelo s Jahicem i naravno nadovezuju se placenicki mediji. Ide se da nas se destabilizuje maksimalno. Ni govora nigdje o izmisljenom penalu Zrinjskom, a da se nama regularan penal svirao pljustale bi suspenzije na sve strane, plac i kmecanje bi bilo na svakom ubogom portalu.
Joj kako nas je Aco čini mi se tad ukopao onim faulom na rubu 16 a onaj proćelavi dedo u Metalurgu ko da je sensei Roberto Carlosa. Znam da sam neotpakovan sok dvojni c stavio u usta i zagrizao od muke koliko sam mogao jako, puce sok ja mokar sav slipav, bijesan zbog gola a pitari iznad Lava čekaju da nešto dobace
Istina ili ne, obrati paznju na namjeru i kontekst i na to od koga i odakle dolazi tekst. Da li mi njemu mozemo ponudit ko Brescia i da li on vrijedi toliko? Realno, tesko. Nisam upucen kolika mu je plata, ali plakat za jednim prosjecnim stoperom je smijesno. To sve na stranu, opet kazem, budi pametan i pogledaj kontekst i kakva se prica plasira. A vjeruj mi da je tek pocetak i nista ovo nije slucajno.Vrag je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 4:37 pmSve sto je napisano je istina. To dali imamo para ili ne mora se vidjeti prvo sa igracem.Amidza je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 4:34 pmAli pogledajte molim vas tekst o Bokaciniju na govnogovno.ba. Kako je to samo mahalski, nisko iskonstruisano. "Neopravdano naso u nemilosti", "nakon dvije sasvim korektne partije", "Kerla koji je skrivio jedanesterac","ostat će tajna zbog čega ovaj nogometaš nije na Grbavici dobio veću minutažu." Da je MALDINI frajer nemamo para da mu ponudimo ugovor nakon sto istekne posudba, to svaka budala zna. A daleko je od Maldinija, daleko...samo sto mu je konkurencija karina mrtva bila. Pogledajte u kakav kontekst oni trpaju stvari i kako konstruisu price.
Kakva ce hajka sad da krene, nismo ni svjesni, pocelo s Jahicem i naravno nadovezuju se placenicki mediji. Ide se da nas se destabilizuje maksimalno. Ni govora nigdje o izmisljenom penalu Zrinjskom, a da se nama regularan penal svirao pljustale bi suspenzije na sve strane, plac i kmecanje bi bilo na svakom ubogom portalu.