Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

mavi
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 30, 2016 3:29 pm

Nažalost, danas sam čuo i lošu vijest, za razliku od prošlih dana, kada su nam, po pravile, dolazile samo one dobre. Izgleda da SD (upravni i nadzorni odbor) svim silama nastoji opstruisati započetu rekonstrukciju našeg stadiona. Navodno, na opštinsku adresu je otišlo više prijava za nezakonitu gradnju na stadionu, mada to apsolutno nije istina, jer mi samo vršimo rekonstrukciju već postojećeg stanja, uz manje korekcije koje je potrebno uraditi, a upute su dobijene od strane našeg saveza. Navodno, planiraju u čitavu priču uključiti i obdusmene, s ciljem da se zaustave započeti radovi na rekonstrukciji već postojećih prostorija, kao i da se u potpunosti stopiraju aktivnosti oko početka gradnje istočne tribine. Morao sam ovo podijeliti i s vama, jer znam da nam je ovo zadnja, ali, bukvalno zadnja prilika da napokon dobijemo svoj stadion. Ja se iskreno nadam da do svega ovog neće doći i da će dvije strane (FK Željezničar i SD Željezničar) uspjeti da nađu zajednički jezik, kako bi svi navijači Željezničara, a Boga mi i stanovnici Sarajeva, uspjeli dobiti stadion na kojem bi nam igrala i reprezentacija. Gospodin Misimović je, bez svake sumnje, spreman da završi započeto i iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da opstruiše izgradnju stadiona i da ga spriječi u njegovom naumu da od Želje napravi pravi profesionalan klub. U suprotnom, zna se, imaće posla s nama, Manijacima.

omladina1921zeljina
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:32 pm

Skupim 34 marke. Odlično. Ulazim u tramvaj na studentskoj. Izvuku me revizori kod Ekonomske. Prijetili izlaskom patrole, vidim da ne mogu kidnut, okružili me ko lešinari. Platim doplatnu kartu. 26,60 KM. Grasovci, ukradoste mi stolicu majku vam yebem. :psujem:
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Elegant
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:35 pm

@mavi ne daj Boze da neko opstruise ili da pokusa da se ugradi radi vlastite koristi!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:36 pm

Ovi iz SD namirisali pare pa hoce dio kolaca, e pa nece moci, ne damo nase pare i nasu Grbavicu. Violina kako je otjeran iz Kluba i kako je presao u SD stalno pokusava nesto opstriurati pa tako i ovu rekonstrukciju. Dovedite hiljadu inspekcija i ombudsmena, ali ih dovedite pred Manijake za vrijeme utakmice pa da vidimo kome cete to zabraniti nesto. Kada su izbori svi nesto obecavaju,kada sami krenemo nesto raditi onda opstruiraju, e pa NECE MOCI GOSPODO
Alea iacta est!

Hurmasica
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:36 pm

Ma mogu mahati ušima samo..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

fk1921

sri mar 30, 2016 3:40 pm

mavi je napisao/la:Nažalost, danas sam čuo i lošu vijest, za razliku od prošlih dana, kada su nam, po pravile, dolazile samo one dobre. Izgleda da SD (upravni i nadzorni odbor) svim silama nastoji opstruisati započetu rekonstrukciju našeg stadiona. Navodno, na opštinsku adresu je otišlo više prijava za nezakonitu gradnju na stadionu, mada to apsolutno nije istina, jer mi samo vršimo rekonstrukciju već postojećeg stanja, uz manje korekcije koje je potrebno uraditi, a upute su dobijene od strane našeg saveza. Navodno, planiraju u čitavu priču uključiti i obdusmene, s ciljem da se zaustave započeti radovi na rekonstrukciji već postojećih prostorija, kao i da se u potpunosti stopiraju aktivnosti oko početka gradnje istočne tribine. Morao sam ovo podijeliti i s vama, jer znam da nam je ovo zadnja, ali, bukvalno zadnja prilika da napokon dobijemo svoj stadion. Ja se iskreno nadam da do svega ovog neće doći i da će dvije strane (FK Željezničar i SD Željezničar) uspjeti da nađu zajednički jezik, kako bi svi navijači Željezničara, a Boga mi i stanovnici Sarajeva, uspjeli dobiti stadion na kojem bi nam igrala i reprezentacija. Gospodin Misimović je, bez svake sumnje, spreman da završi započeto i iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da opstruiše izgradnju stadiona i da ga spriječi u njegovom naumu da od Želje napravi pravi profesionalan klub. U suprotnom, zna se, imaće posla s nama, Manijacima.
Necu da vjerujem u ovo, ipak je ovo forum, ako je stvarno istina nece na dobro izaci
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

delinjo
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:40 pm

mavi je napisao/la:Nažalost, danas sam čuo i lošu vijest, za razliku od prošlih dana, kada su nam, po pravile, dolazile samo one dobre. Izgleda da SD (upravni i nadzorni odbor) svim silama nastoji opstruisati započetu rekonstrukciju našeg stadiona. Navodno, na opštinsku adresu je otišlo više prijava za nezakonitu gradnju na stadionu, mada to apsolutno nije istina, jer mi samo vršimo rekonstrukciju već postojećeg stanja, uz manje korekcije koje je potrebno uraditi, a upute su dobijene od strane našeg saveza. Navodno, planiraju u čitavu priču uključiti i obdusmene, s ciljem da se zaustave započeti radovi na rekonstrukciji već postojećih prostorija, kao i da se u potpunosti stopiraju aktivnosti oko početka gradnje istočne tribine. Morao sam ovo podijeliti i s vama, jer znam da nam je ovo zadnja, ali, bukvalno zadnja prilika da napokon dobijemo svoj stadion. Ja se iskreno nadam da do svega ovog neće doći i da će dvije strane (FK Željezničar i SD Željezničar) uspjeti da nađu zajednički jezik, kako bi svi navijači Željezničara, a Boga mi i stanovnici Sarajeva, uspjeli dobiti stadion na kojem bi nam igrala i reprezentacija. Gospodin Misimović je, bez svake sumnje, spreman da završi započeto i iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da opstruiše izgradnju stadiona i da ga spriječi u njegovom naumu da od Želje napravi pravi profesionalan klub. U suprotnom, zna se, imaće posla s nama, Manijacima.
mogu ga popusiti svima ...samo bi voli oda se tacno iznesu imena ko to radi,pa da se porazgovara sa njima u ne bas prijateljskom okruzenju...sa seljacima treba seljacki,ne kazu djaba da je batina iz raja izasla
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

MrRiccoli
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:41 pm

Odavno se zna da mamlazi i idioti iz SD pokasavaju na sve nacine da zaustave sve vezano za stadion jer naravno traze svoj dio kolaca to jeste traze idioti koji time upravljaju za svoju korist jer ih zaboli za sportsko drustvo. Poslijr utakmice ssa Sirokim u ponedjeljak bio je sastanak sa sportskim drustvom vezano za stadion ali ishod sastanka ne znam

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:41 pm

Ja sam cuo da smo danas trebali imati neki sastanak sa tim debilima iz SD-a.. Ako si ovo napisao radi ishoda tog sastanka onda se vjerovatno nisu dogovorili.. Varalice namirisale pare pa se kontaju ugraditi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:43 pm

Nadam se da će uprava nazvati predstavnike Manijaka i dati im do znanja šta ovi nastoje uraditi. ;)

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:45 pm

Ajzea je napisao/la:Nadam se da će uprava nazvati predstavnike Manijaka i dati im do znanja šta ovi nastoje uraditi. ;)
Ima Miske imenjaka u SD-u kojeg bi bilo pozeljno prevaspitati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fk1921

sri mar 30, 2016 3:47 pm

Samo nemojte sumnjati u Misimovica, poznajem covjeka, voli zeljeznicar, sto je meni najbitnije vjernik je, svaki vakat klanja, cisto sumnjam da bi on htio nesto zajebat u klubu...velike planove covjek ima
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:50 pm

Ma niko za Misketa ništa i ne kaže, već za ove ublehaše iz sportskog društva. Ja mislim da većeg skupa lezihljebovića i neradnika nema. Kakvu oni ulogu uopšte imaju?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 30, 2016 3:51 pm

Hurmasica je napisao/la:Ma niko za Misketa ništa i ne kaže, već za ove ublehaše iz sportskog društva. Ja mislim da većeg skupa lezihljebovića i neradnika nema. Kakvu oni ulogu uopšte imaju?
Da izvuku koristi za sebe sto je vise moguce vjeruj mi nikakve druge

Sent from my C5303 using Tapatalk

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri mar 30, 2016 3:57 pm

Je li leglo šta o tog grada ili nije?

smurf_
Kontakt:

sri mar 30, 2016 4:00 pm

Ma treba im je.bat sve ludo.
Nek nasi samo rade transparentno, kao dosad. Nek iznesu sve probleme na koje naidju, pa da vidimo sta ce se ko utalit. ali nikako nasa podrska ne smije izostat. Nije li ionako stadion u nasem vlasnistvu sta hoce koji klinac?

Brkoo
Kontakt:

sri mar 30, 2016 4:00 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Nadam se da će uprava nazvati predstavnike Manijaka i dati im do znanja šta ovi nastoje uraditi. ;)
Ima Miske imenjaka u SD-u kojeg bi bilo pozeljno prevaspitati..
Ko ce ih to prevaspitati ? Koldzo nas jebe godinama pa mu dlaka sa glave ne fali. Da smo normalna grupa bar desetak momaka iz udarne ekipe bi otislo na vrata i Koldži i tom Senadu iz sd i bilo kome ko radi protiv kluba i "lijepo" popricalo sa njima, upozorilo te debile da ne rade nista protiv kluba ili ce ih mrak pojesti. Vidio bi onda kako bi pricu okrenuli za 180 stepeni. Što prije shvatite da Zulić, Benjo itd gledaju samo svoj interes bice vam lakse. Naša sreća je pa imamo jaku upravu..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

mavi
Kontakt:

sri mar 30, 2016 4:01 pm

fk1921 je napisao/la:Samo nemojte sumnjati u Misimovica, poznajem covjeka, voli zeljeznicar, sto je meni najbitnije vjernik je, svaki vakat klanja, cisto sumnjam da bi on htio nesto zajebat u klubu...velike planove covjek ima
Niko ni pod tačkom razno ne dovodi u pitanje želju i htjenje Misimovića da nam za godinu - dvije ne napravi stadion i od nas napravi klub kakav i zaslužujemo da imamo. Samo se bojim, ako se upusti u borbu s vjetrenjačama, da ne izgubi entuzijazam i da ne stane na pola puta. Tu bi nam, definitvno, bio i kraj. Mislim da bi Koldžo, ako sebi želi dobro, obzirom da se bliže izbori, ovde mogao da odigra ključnu ulogu. OK, ako nam već ne da pare da se napravi stadion u opštini gdje on vedri i oblači, mislim da je toliko moćan da isposluje da se pravno - formalno omogući ljudima koji su voljni da to odrade da tu stvar dovedu do kraja.

addyno1
Kontakt:

sri mar 30, 2016 4:02 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ja sam cuo da smo danas trebali imati neki sastanak sa tim debilima iz SD-a.. Ako si ovo napisao radi ishoda tog sastanka onda se vjerovatno nisu dogovorili.. Varalice namirisale pare pa se kontaju ugraditi..
Problem je u zemlji iza istocne tribine, jer SD trazi dio zemlje koji ce vezati sa Plavim zamkom i tombolom. FK nije ispostovao ugovor kojim je stadion presao sa SD na FK. Ranije uprave su ignorisale obaveze po ugovoru i sad ova uprava mora popravljati stvari. Problem je sto zemljiste koje trazi SD ugrozava gabarite istocne tribine planirane po projektima. Ovo je vrlo ozbiljan problem inace, jer SD moze na kraju krajeva traziti ponistenje prenosa vlasnickih odnosa nad stadionom jer ugovor nije ispostovan. Mislim da je u pitanju oko 1600 m2 zemlje.

:roll: :roll: :roll: :roll:

smurf_
Kontakt:

sri mar 30, 2016 4:07 pm

Pa zar ne bi i SD trebalo odgovarati da napreduje FK, al nee to sve pojedini hoce da se ugrade onda.
Postoji li opcija, da ako ovi budu pravili probleme, da se mi navijaci dignemo i izvrsimo pritisak na SD? Tako bi i uprava nasa, imala vise volje da se izbori s tim, kad vidi da ima ogromnu podrsku

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava