Necu da vjerujem u ovo, ipak je ovo forum, ako je stvarno istina nece na dobro izacimavi je napisao/la:Nažalost, danas sam čuo i lošu vijest, za razliku od prošlih dana, kada su nam, po pravile, dolazile samo one dobre. Izgleda da SD (upravni i nadzorni odbor) svim silama nastoji opstruisati započetu rekonstrukciju našeg stadiona. Navodno, na opštinsku adresu je otišlo više prijava za nezakonitu gradnju na stadionu, mada to apsolutno nije istina, jer mi samo vršimo rekonstrukciju već postojećeg stanja, uz manje korekcije koje je potrebno uraditi, a upute su dobijene od strane našeg saveza. Navodno, planiraju u čitavu priču uključiti i obdusmene, s ciljem da se zaustave započeti radovi na rekonstrukciji već postojećih prostorija, kao i da se u potpunosti stopiraju aktivnosti oko početka gradnje istočne tribine. Morao sam ovo podijeliti i s vama, jer znam da nam je ovo zadnja, ali, bukvalno zadnja prilika da napokon dobijemo svoj stadion. Ja se iskreno nadam da do svega ovog neće doći i da će dvije strane (FK Željezničar i SD Željezničar) uspjeti da nađu zajednički jezik, kako bi svi navijači Željezničara, a Boga mi i stanovnici Sarajeva, uspjeli dobiti stadion na kojem bi nam igrala i reprezentacija. Gospodin Misimović je, bez svake sumnje, spreman da završi započeto i iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da opstruiše izgradnju stadiona i da ga spriječi u njegovom naumu da od Želje napravi pravi profesionalan klub. U suprotnom, zna se, imaće posla s nama, Manijacima.
mogu ga popusiti svima ...samo bi voli oda se tacno iznesu imena ko to radi,pa da se porazgovara sa njima u ne bas prijateljskom okruzenju...sa seljacima treba seljacki,ne kazu djaba da je batina iz raja izaslamavi je napisao/la:Nažalost, danas sam čuo i lošu vijest, za razliku od prošlih dana, kada su nam, po pravile, dolazile samo one dobre. Izgleda da SD (upravni i nadzorni odbor) svim silama nastoji opstruisati započetu rekonstrukciju našeg stadiona. Navodno, na opštinsku adresu je otišlo više prijava za nezakonitu gradnju na stadionu, mada to apsolutno nije istina, jer mi samo vršimo rekonstrukciju već postojećeg stanja, uz manje korekcije koje je potrebno uraditi, a upute su dobijene od strane našeg saveza. Navodno, planiraju u čitavu priču uključiti i obdusmene, s ciljem da se zaustave započeti radovi na rekonstrukciji već postojećih prostorija, kao i da se u potpunosti stopiraju aktivnosti oko početka gradnje istočne tribine. Morao sam ovo podijeliti i s vama, jer znam da nam je ovo zadnja, ali, bukvalno zadnja prilika da napokon dobijemo svoj stadion. Ja se iskreno nadam da do svega ovog neće doći i da će dvije strane (FK Željezničar i SD Željezničar) uspjeti da nađu zajednički jezik, kako bi svi navijači Željezničara, a Boga mi i stanovnici Sarajeva, uspjeli dobiti stadion na kojem bi nam igrala i reprezentacija. Gospodin Misimović je, bez svake sumnje, spreman da završi započeto i iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da opstruiše izgradnju stadiona i da ga spriječi u njegovom naumu da od Želje napravi pravi profesionalan klub. U suprotnom, zna se, imaće posla s nama, Manijacima.
Ja sam cuo da smo danas trebali imati neki sastanak sa tim debilima iz SD-a.. Ako si ovo napisao radi ishoda tog sastanka onda se vjerovatno nisu dogovorili.. Varalice namirisale pare pa se kontaju ugraditi..mavi je napisao/la:Nažalost, danas sam čuo i lošu vijest, za razliku od prošlih dana, kada su nam, po pravile, dolazile samo one dobre. Izgleda da SD (upravni i nadzorni odbor) svim silama nastoji opstruisati započetu rekonstrukciju našeg stadiona. Navodno, na opštinsku adresu je otišlo više prijava za nezakonitu gradnju na stadionu, mada to apsolutno nije istina, jer mi samo vršimo rekonstrukciju već postojećeg stanja, uz manje korekcije koje je potrebno uraditi, a upute su dobijene od strane našeg saveza. Navodno, planiraju u čitavu priču uključiti i obdusmene, s ciljem da se zaustave započeti radovi na rekonstrukciji već postojećih prostorija, kao i da se u potpunosti stopiraju aktivnosti oko početka gradnje istočne tribine. Morao sam ovo podijeliti i s vama, jer znam da nam je ovo zadnja, ali, bukvalno zadnja prilika da napokon dobijemo svoj stadion. Ja se iskreno nadam da do svega ovog neće doći i da će dvije strane (FK Željezničar i SD Željezničar) uspjeti da nađu zajednički jezik, kako bi svi navijači Željezničara, a Boga mi i stanovnici Sarajeva, uspjeli dobiti stadion na kojem bi nam igrala i reprezentacija. Gospodin Misimović je, bez svake sumnje, spreman da završi započeto i iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da opstruiše izgradnju stadiona i da ga spriječi u njegovom naumu da od Želje napravi pravi profesionalan klub. U suprotnom, zna se, imaće posla s nama, Manijacima.
Ima Miske imenjaka u SD-u kojeg bi bilo pozeljno prevaspitati..Ajzea je napisao/la:Nadam se da će uprava nazvati predstavnike Manijaka i dati im do znanja šta ovi nastoje uraditi.
Da izvuku koristi za sebe sto je vise moguce vjeruj mi nikakve drugeHurmasica je napisao/la:Ma niko za Misketa ništa i ne kaže, već za ove ublehaše iz sportskog društva. Ja mislim da većeg skupa lezihljebovića i neradnika nema. Kakvu oni ulogu uopšte imaju?
Ko ce ih to prevaspitati ? Koldzo nas jebe godinama pa mu dlaka sa glave ne fali. Da smo normalna grupa bar desetak momaka iz udarne ekipe bi otislo na vrata i Koldži i tom Senadu iz sd i bilo kome ko radi protiv kluba i "lijepo" popricalo sa njima, upozorilo te debile da ne rade nista protiv kluba ili ce ih mrak pojesti. Vidio bi onda kako bi pricu okrenuli za 180 stepeni. Što prije shvatite da Zulić, Benjo itd gledaju samo svoj interes bice vam lakse. Naša sreća je pa imamo jaku upravu..Hadzijalagic je napisao/la:Ima Miske imenjaka u SD-u kojeg bi bilo pozeljno prevaspitati..Ajzea je napisao/la:Nadam se da će uprava nazvati predstavnike Manijaka i dati im do znanja šta ovi nastoje uraditi.
Niko ni pod tačkom razno ne dovodi u pitanje želju i htjenje Misimovića da nam za godinu - dvije ne napravi stadion i od nas napravi klub kakav i zaslužujemo da imamo. Samo se bojim, ako se upusti u borbu s vjetrenjačama, da ne izgubi entuzijazam i da ne stane na pola puta. Tu bi nam, definitvno, bio i kraj. Mislim da bi Koldžo, ako sebi želi dobro, obzirom da se bliže izbori, ovde mogao da odigra ključnu ulogu. OK, ako nam već ne da pare da se napravi stadion u opštini gdje on vedri i oblači, mislim da je toliko moćan da isposluje da se pravno - formalno omogući ljudima koji su voljni da to odrade da tu stvar dovedu do kraja.fk1921 je napisao/la:Samo nemojte sumnjati u Misimovica, poznajem covjeka, voli zeljeznicar, sto je meni najbitnije vjernik je, svaki vakat klanja, cisto sumnjam da bi on htio nesto zajebat u klubu...velike planove covjek ima
Problem je u zemlji iza istocne tribine, jer SD trazi dio zemlje koji ce vezati sa Plavim zamkom i tombolom. FK nije ispostovao ugovor kojim je stadion presao sa SD na FK. Ranije uprave su ignorisale obaveze po ugovoru i sad ova uprava mora popravljati stvari. Problem je sto zemljiste koje trazi SD ugrozava gabarite istocne tribine planirane po projektima. Ovo je vrlo ozbiljan problem inace, jer SD moze na kraju krajeva traziti ponistenje prenosa vlasnickih odnosa nad stadionom jer ugovor nije ispostovan. Mislim da je u pitanju oko 1600 m2 zemlje.Hadzijalagic je napisao/la:Ja sam cuo da smo danas trebali imati neki sastanak sa tim debilima iz SD-a.. Ako si ovo napisao radi ishoda tog sastanka onda se vjerovatno nisu dogovorili.. Varalice namirisale pare pa se kontaju ugraditi..mavi je napisao/la:Nažalost, danas sam čuo i lošu vijest, za razliku od prošlih dana, kada su nam, po pravile, dolazile samo one dobre. Izgleda da SD (upravni i nadzorni odbor) svim silama nastoji opstruisati započetu rekonstrukciju našeg stadiona. Navodno, na opštinsku adresu je otišlo više prijava za nezakonitu gradnju na stadionu, mada to apsolutno nije istina, jer mi samo vršimo rekonstrukciju već postojećeg stanja, uz manje korekcije koje je potrebno uraditi, a upute su dobijene od strane našeg saveza. Navodno, planiraju u čitavu priču uključiti i obdusmene, s ciljem da se zaustave započeti radovi na rekonstrukciji već postojećih prostorija, kao i da se u potpunosti stopiraju aktivnosti oko početka gradnje istočne tribine. Morao sam ovo podijeliti i s vama, jer znam da nam je ovo zadnja, ali, bukvalno zadnja prilika da napokon dobijemo svoj stadion. Ja se iskreno nadam da do svega ovog neće doći i da će dvije strane (FK Željezničar i SD Željezničar) uspjeti da nađu zajednički jezik, kako bi svi navijači Željezničara, a Boga mi i stanovnici Sarajeva, uspjeli dobiti stadion na kojem bi nam igrala i reprezentacija. Gospodin Misimović je, bez svake sumnje, spreman da završi započeto i iskreno se nadam da nikome neće pasti na pamet da opstruiše izgradnju stadiona i da ga spriječi u njegovom naumu da od Želje napravi pravi profesionalan klub. U suprotnom, zna se, imaće posla s nama, Manijacima.