I ne preostaje nam nista drugo nego se uzdati u sebe kao milion puta do sada. Svaka cast na napisanom, za udzbenika je!Hurmasica je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:16 pm"Biće Željo k. šampion". Gdje god se okreneš to možeš čuti. Čuješ od ovih jadova sa Koševa koji, nakon našeg ispadanja od Videotona, mogu danas upisati još jedan "trofej" u svoje ionako prazne vitrine. Čuješ to isto i od onih tuzlanskih jadova, a što je najgore, čuješ to isto i od valjda budućeg "šampiona", ekipe Zrinjskog. Umjesto da slave pobjedu svog tima nekom prigodnom pjesmom, oni koriste priliku da svima poruče kako će "Željo biti k. šampion". Doduše, nakon onog penala, ne znam ni je li uopšte uredu slaviti pobjedu? Što prije shvatite da je Željezničar trn u oku mnogima to će vam biti lakše za spoznati sa kakvim mi intelektualnim amebama dijelimo ovaj premijerligaški zrak. Svakim danom, širom BiH, dokazuje se da je mržnja prema našem klubu veća od te tzv. ljubavi koju oni imaju prema svojim klubovima. Ili je možda i nemaju? Ovakvi trenuci tuge mi otvore oči svaki put još više i shvatim koliko si ti, Željo moj, veliki klub.
Koga treba ostaviti? Odlaze Miro.Lendric a vjerovatno i Veca. Ko treba ostati od trenutnih igraca?storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:17 amNemojte pitarluka i sve tjerati preko noci. Ovi igraci su i dosli u poziciju da se bore za titulu, nije neko drugi igrao prije njih, tako da nadjite neku mjeru.
Storme, nisam ni ja za promjenu trenera ali mora i mora forsirati igrače iz vlastitog pogona. Ne može me niko uvjeriti da neki juniori ne bi danas i u prošlu nedjelju bolje odigrali od ovih polovnjaka iz Zrinjskog. **** im oni sve. Danas su nas oni prodali. Fuj muka mi je kad pomislim.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:12 pmNe ide Slavko nigdje. Najgora stvar po klub bi bila mijenjati trenera tek tako. Shvatam navijace, svi mi pricamo sta zelimo, zato sto ne snosimo nikakvu odgovornost, ali oni koji je snose moraju zadrzati hladnu glavu i cvrstu ruku pri svom stavu.
Trebamo biti realni pa vidjeti da ni nama nije mane po tom pitanju. Jebote pobijedimo Zrinjskog 2-1 na Grbavici, zovemo igrače pred Jug i pjevamo stvari tipa 'jebi malo Saraj'vo'?? Hajd nek mi neko objasni razliku? Nikad mi to nije bilo jasno, kao da se kod našeg svakog uspjeha sjetimo njih - čemu to? Pola pjesama nam je 'protiv Pitara' a ne 'za Želju', čemu to?MrkiMedo je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:17 amI ne preostaje nam nista drugo nego se uzdati u sebe kao milion puta do sada. Svaka cast na napisanom, za udzbenika je!Hurmasica je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 11:16 pm"Biće Željo k. šampion". Gdje god se okreneš to možeš čuti. Čuješ od ovih jadova sa Koševa koji, nakon našeg ispadanja od Videotona, mogu danas upisati još jedan "trofej" u svoje ionako prazne vitrine. Čuješ to isto i od onih tuzlanskih jadova, a što je najgore, čuješ to isto i od valjda budućeg "šampiona", ekipe Zrinjskog. Umjesto da slave pobjedu svog tima nekom prigodnom pjesmom, oni koriste priliku da svima poruče kako će "Željo biti k. šampion". Doduše, nakon onog penala, ne znam ni je li uopšte uredu slaviti pobjedu? Što prije shvatite da je Željezničar trn u oku mnogima to će vam biti lakše za spoznati sa kakvim mi intelektualnim amebama dijelimo ovaj premijerligaški zrak. Svakim danom, širom BiH, dokazuje se da je mržnja prema našem klubu veća od te tzv. ljubavi koju oni imaju prema svojim klubovima. Ili je možda i nemaju? Ovakvi trenuci tuge mi otvore oči svaki put još više i shvatim koliko si ti, Željo moj, veliki klub.
Naravno da ne mislim,rekao sam nisam pametan sto se toga tice,moze inslavko ostati da probamo i tako ali da li on moze promijeniti nesto u svoojjoj glavi,on mora mijenjati pristup i prilagoditi se ekipi od koje se svake sezone ocekuje titula,ne prolaze nama lazi i suplja.Nase trziste sto se tice trenera je u kurcu,ne moze covjek biti pametan.Jagodic Musemic musa itd itd svakako ne mozda onaj Iz celika mi djeluje kao dobar trener ali eto,opet kazem izuzetno teska odluka pred nasu upravu.FaraonTM je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:08 amKo je trener za Želju, a da se ne zove Amar Osim?Charlie Sheen je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:06 amSlavko veze nema o modernom fudbalu i nije trener za Zelju definitivno,to sam govorio od one Krupe na Grbavici gdje si poslije 1-0 dao posjed jebenoj Krupi u sred Doline gdje su takve ekipe molile boga da sto sa manje razlike odu sa iste.Izgubili smo taj pobjednicki mentalitet i Zeljeznicar identitet,sa dosta srece smo dosli na to mjesto gdje smo bili,istu ovu ekipu je hvalio Slavko,kurcio se nekom sirinom nekom fizickom spremom sto na terenu nista nije pokazao.
Kako sta dalje ne znam imaju ljudi o tome da razmisljaju samo me boli sto nema evo dvije godine nikakvog napretka samo tonemo.Da liga nije kurceva i ostale ekipe da nisu karina teska ne bi ni evropu izborili.Neka nam ja Bog na pomoci.
Eto koga bi ti sad za trenera Želje? Jel' misliš da u našoj ligi ima neki trener koji je za Želju?
Moj @storme koga zavaravamo, iskljucivo zbog jadne konkurencije smo se ukljucili u borbu za titulu. Liga nikad losija nije bila a mi nikad gore igrace nismo imali. Pogledaj igrace koje smo imali prije a koje imamo sad, za plakati, ali eto uspjeli su izboriti evropu, da se malo utjesimostorm_raider je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:17 amNemojte pitarluka i sve tjerati preko noci. Ovi igraci su i dosli u poziciju da se bore za titulu, nije neko drugi igrao prije njih, tako da nadjite neku mjeru.
Od igraca: Zeba, Bogicevic kao rezervni stoper. Crnov i Zakaric su svakako dovedeni za sljedecu sezonu i imaju ljeto da se srede. Ostavio bih i Stanica za klupu i S. Stevanovica. Veca ce vjerovatno ostati jos godinu dana.Zeljo1921 je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:18 amKoga treba ostaviti? Odlaze Miro.Lendric a vjerovatno i Veca. Ko treba ostati od trenutnih igraca?storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:17 amNemojte pitarluka i sve tjerati preko noci. Ovi igraci su i dosli u poziciju da se bore za titulu, nije neko drugi igrao prije njih, tako da nadjite neku mjeru.
Ako su dosli u poziciju da se bore za titulu, to znaci da mogu da je na ovako pic.kast nacin ispuste? Ima li kakav pehar za dolazak u borbu za titulu?storm_raider je napisao/la: ↑ned maj 21, 2017 12:17 amNemojte pitarluka i sve tjerati preko noci. Ovi igraci su i dosli u poziciju da se bore za titulu, nije neko drugi igrao prije njih, tako da nadjite neku mjeru.