e napusi se druze kurca, ali ono iskrenoLARSSON je napisao/la:**** djokovica vidi ovo hahaahhaahhaahah
http://prtnsrc.com/pn57" onclick="window.open(this.href);return false;
Na stadionu je zabranjeno pusenje ali na ovom sektoru je STVARNO zabranjeno pusenjeChWilla je napisao/la:zdenka prema zapadu je od prošle sezone kao family dio. a zabrana pušenja jebiga, hajd' je sprovedi igdje u ovoj državi. i ja sam nepušač ali jednostavno na ovom nivou svijesti nije realno...
haha, joj kad bude stream pitara pa akd krenem pustat ovoLeon_Professional je napisao/la:Ne psujte imaju gosti.![]()
Larsone, ovo ti nije trebalo
Ne mogu oni Torli nista,on njih soli svaki dan gore na Jazeru..LARSSON je napisao/la:haha, joj kad bude stream pitara pa akd krenem pustat ovoLeon_Professional je napisao/la:Ne psujte imaju gosti.![]()
Larsone, ovo ti nije trebalo
btw. znal ko onog ildina torlaka? neko ce ga namarisat zbog postova haha
Zar nije Ajzea glavni odgovorni..Minjore je napisao/la:Ooooooooone mogu da vjerujem za GS
da mi je neko jucer pricao za ova dva igraca da cemo.ih na. Ljeto dovesti rekao bih da laze.. hvala @ChWilla na info..
![]()
nemoj jos i ti majke tiMinjore je napisao/la:Ooooooooone mogu da vjerujem za GS
da mi je neko jucer pricao za ova dva igraca da cemo.ih na. Ljeto dovesti rekao bih da laze.. hvala @ChWilla na info..
![]()
brile je napisao/la:I meni je Ajzea dao te informacije na pp, a ne Chwilla![]()
@LARSSON halali na psovci ali ne znas kakvu si mi bruku priredio
je li to opet desant na drvar gluposti ili nesto noramlno za generalnog??Ajzea je napisao/la:Čvilaa brateeeeeeeeeeee hvalaa, ovo nisuuu istineee...
Ja ni kokama ne pišem u PPAnelZ je napisao/la:Ne slazem se sa tobom i smatram da je nas narod po inerciji poceo za sve kriviti politicare iako za to nisu ni krivi nekada. Evo banalan primjer kada se usvajao zakon o radu: ja radostan zbog tog koraka, a narod uzeo protestovati jer, jbg, nasi politicari su taj zakon usvojili pa valjda mora da ne valja iako 90% ljudi nije ga ni procitalo. Naravno, jos uvijek je situacija na politickoj sceni losa ali narod malo preuvelicava tu negativnost. Ono sto definitivno se slazem jeste da je javna admnistracija troma, spora, preopterecena besmislenim pravilima i puno sluzbi informaticki na niskom nivou.Plavi orkestar je napisao/la: Politicara biraš ti i svi drugi gradjani.Politicara placaš ti i svi drugi gradjani.Politicar mora biti u sluzbi gradjana jer ga placaju za to.Politicari u ovoj zemlji i jesu govna zato što je mnogo takvih koji razmišljaju kao ti.Gdje dodje BiH politicar tu je raspad sistema i zato ih treba tjerati što dalje od svetinje a tjerati ih da rade ono za šta ih placamo.I ne znam gdje su bili ti kojima se vi neki klanjate i dodvoravate prije nego što je došo Miske sa novom upravom.
Nema potrebe da dalje raspravljamo o ovome na sportskom forumu i necu odgovarati na ovoj temi pa ako zelis, mozes pisati na PP
Halter brani Sarajevo.zeka_tm87 je napisao/la:je li to opet desant na drvar gluposti ili nesto noramlno za generalnog??Ajzea je napisao/la:Čvilaa brateeeeeeeeeeee hvalaa, ovo nisuuu istineee...