Izdrzi Mimo!
https://www.klix.ba/vijesti/humanitarne ... /170511151
Shortyy1921 je napisao/la: ↑pet maj 12, 2017 12:37 amOperacija Krupa. Još jedna ogromna prepreka na putu do vraćanja našeg kluba na tron bh. fudbala. Za sve ekipe u ligi Krupa je tvrd orah, tako da ni mi nismo izuzetak. Svaku utakmicu koju smo odigrali sa njima nismo ubjedljivo pobjedili, to je slučaj još od naše prve utakmice sa njima prošle sezone u kupu kad smo iz nepostojećeg penala u sudijskoj nadoknadi ih pobjedili. U prvoj utakmici ove sezone sa njima pobjedu nam je obezbjedio Marković u posljednjim minutama na svom debitantskom nastupu za Želju. U ostale dvije utakmice smo pobjedili sa minimalnih 1:0, za razliku od naših konkurenata Zrinjskog koji je čak 2 put remizirao protiv Krupe, dok je nedavno Krupa na Koševu uzela bod.
Nadam se da niste već upisali pobjedu protiv Krupe, to bi mogla biti najteža utakmica sezone, ja necu da pisem ni da pricam o teorijama zavjera savez- pitari- Zrinja- ako mi budemo pravi ako se postavimo dominatno u Krupi nema sumnje da nasi nece dobit i tako nas priblizit na korak ka Tituli +1000 Manijaka, ima da gori Krupa koja ce bit cijela plavo-bijela ! Volim te Zeljo![]()
![]()
Joj, storme.. Cuj svi u Krupu.. SVI U VRBAS!
na plivanje?