Opet 4:0
Prosli put zijan protiv sirokog, pa remi protiv slobode, i dobili zrinjski, između je bio vitez al to se ne pika
Slican osjecaj.. Doduse ja sam mislio da cemo dobiti u Tuzli.. I dobili bi da stoperi nisu ograjisali.. Za vecerasnju utakmicu me strah.. Ne bih se slozio sa misljenjem novinara kad kaze "no pobjeda im garantuje puno manje od onoga što će im oduzeti poraz".. Ako dobijemo veceras mi smo prvaci a ako zijanimo sanse su nam 10%.. Nije to neka bukvalna matematika vec moja prognoza.. Mi smo u zadnje vrijeme u nekom losem ritmu bez obzira sto rezultati to i ne prikazuju 100% mjerodavno.. Sreca je pa i konkurenti ne briljiraju, odnosno nisu nista u boljoj igrackoj formi od nas.. Sve tri ekipe koje su u borbi za prvaka se pate i kiksali su tamo gdje se nije ocekivalo.. Nadam se da ce veceras biti nase vece a da Zrinjski nece imati svoje jer to je jedino zbog cega se nadam da cemo doci do pobjede.. Ako uzmemo samo igru i formu obje ekipe u obzir ne gine nam x sa kojim ne bih bio uopce zadovoljan..
11plavih'92 je napisao/la: ↑sub maj 06, 2017 7:51 amNe briniAjzea je napisao/la: ↑pet maj 05, 2017 10:57 pmSutra dokazite od cega ste ! Mrzim onu izlizanu frazu ali majku mu yebem, sutra morate "poginuti".
Cupajte, grizite, kidajte, potucite se, krvarite.. Nista nece biti vazno kada dignemo pehar pred Vjecnom !
Samo nas titula interesuje !
Zvizdaci, pljuvaci i mame yebaci.. Ostanite kuci, ne trebate nam !
Podrska od prvog do poslijednjeg sudijskog zvizduka, idemo skupa po titulu !
Oni upravo ciste krzna leoparda i spremaju se put Zetre