Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 02, 2017 3:30 pm

struja je napisao/la:
uto maj 02, 2017 3:07 pm
psihopata je napisao/la:
uto maj 02, 2017 3:01 pm
struja je napisao/la:
uto maj 02, 2017 2:36 pm

Odkud ti znaš da je paranoja.Svako malo malo se kleberiš ko lud na brašno.
u pravu je momak,ovdje sto sam procitao zavjera ni hickok ih ne bi mogao smisliti.
Ja sam tebe I tog momka nedavno pitao jel vam normalno da se igračima psuje na zagrijavanju kao što je bilo na utakmici protiv širokog. Niste mi ništa odgovorili
Je li tebi Široki prva utakmica na Grbavici ?

bagra

uto maj 02, 2017 3:32 pm

Vala ta prica o nacionalno kljucu ne pije vode. Tako se pisalo kad je Amar osvojio titulu, da kup mora neko osvojiti, pa covjek odera sve? I dalje raje pise neke stvari koje nemaju veze s mozgom. Nego jednostavno takva smo drzava gdje imaju tri vjere, nacije ili sta vec i to ce se uvijek pisati al smisla nema zaista.

bistrikboy
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:33 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
uto maj 02, 2017 3:28 pm
Okolele je napisao/la:
uto maj 02, 2017 3:16 pm
Cim shavtite da savez ne interesuju ni mi,ni pitari ni Zrinjski bice vam bolje..Njima je bitan nacionalni kljuc i profit..Pa eto prosle godine ni mi ni pitari nismo nista osvojili,niti smo se plasirali u Evropu sto je jos gore..Je li to znaci da savez vode škutori ili Srbi..?
a mi spadamo u koju kategoriju nacionalnog kljuca? mene to uvijek interesuje... jesmo li srbi, hrvati, bosnjaci?
Pa vidi nam ekipe.Srbi naravno.

Sve je u nasim rukama,prica oko sudija,pritiska,medija sve to nije vazno.Samo teren.Nadigraj skutore i pobjedi!Idemo plavi!
1921-1987-2007

ChWilla
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:35 pm

titule i kupovi nisu, ali sve funkcije u savezu jesu podijeljene po nacionalnom ključu, i to je i u papirima tako. s tim da B dio drže listom pitari, i to je činjenica a ne interpretacija...
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

bistrikboy je napisao/la:
uto maj 02, 2017 3:33 pm
uto maj 02, 2017 3:28 pm
Okolele je napisao/la:
Cim shavtite da savez ne interesuju ni mi,ni pitari ni Zrinjski bice vam bolje..Njima je bitan nacionalni kljuc i profit..Pa eto prosle godine ni mi ni pitari nismo nista osvojili,niti smo se plasirali u Evropu sto je jos gore..Je li to znaci da savez vode škutori ili Srbi..?
a mi spadamo u koju kategoriju nacionalnog kljuca? mene to uvijek interesuje... jesmo li srbi, hrvati, bosnjaci?
Pa vidi nam ekipe.Srbi naravno.

Sve je u nasim rukama,prica oko sudija,pritiska,medija sve to nije vazno.Samo teren.Nadigraj skutore i pobjedi!Idemo plavi!
pa red bi bio da i srpski klub osvoji titulu :D nije ga osvojio jos od 2011.
100/94/37/34 - i to je to!

bagra

uto maj 02, 2017 3:38 pm

ChWilla je napisao/la:
titule i kupovi nisu, ali sve funkcije u savezu jesu podijeljene po nacionalnom ključu, i to je i u papirima tako. s tim da B dio drže listom pitari, i to je činjenica a ne interpretacija...
Tako ce biti dovijeka. Kad je bio Brkovic u savezu bili smo mi jaki, sad je Sarajevo, sutra ce Sloboda. Prekosutra ovi, i tako u krug.

Zeljo1921
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:40 pm

Po meni klub ne treba nista da se oglasava jer se treba dobro cuvati kazni. Fifa je savezu opalila kaznu i sad se moraju te pare nekako namaknuti i treba se dobro cuvati klosara. Moramo stati uz klub i sve igrace do kraja pa onda vidjeti sta dalje. Igraci kakvi god da su, nasi su a sad nema prostora da se mijenja nesta i mora se do kraja ovako gurati. Maznemo Zrinjskog i to je to 99% je titula nasa.

Brkoo
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:44 pm

Covjece dragi na svim bitnim funkcijama u savezu su sad pitari kako to ne mozes da shvatis. Eto ispade Brkovic sam vladao nasim savezom i samo zbog njega smo bili jaki, osvajali duple krune i obarali rekorde..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Pinkii
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:45 pm

Ako uzmemo Zrinjski 90% je titula nasa.

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:50 pm

phpBB [video]

Hajcajj.. :baklja: :baklja: :baklja: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

phpBB [video]

Kako smo ovdje imali bolje sanse..

Ali kod onog ofsajda Lendra se okrenuo prema Sjeveru i slavi penal, a ono ofsajd :karanje: :karanje:

Brkoo
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:50 pm

Titula ce 90% biti nasa ako uzmemo i Zrinjski i Krupu, a bilo bi dobro da Zrinjski dobije Sarajevo ili da bude tu remi. U ovom slucaju za titulu bi nam bila dovoljna pobjeda ili na derbiju ili protiv Radnika na Grbavici..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

ChWilla
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:52 pm

po meni najbolja edisova utakmica uz derbi na grbavici.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 02, 2017 3:56 pm

Je li se i sad kramponi zavrcu u kopacku kao sarafi ili su saliveni zajedno sa kopackom
5. - 7. Okt 1992.

Okolele
Kontakt:

uto maj 02, 2017 4:05 pm

Ako su na svim pozicijama pitari onda ce pitari osvojiti..Zasto se mi nadamo tituli uzalud..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 02, 2017 4:14 pm

zato što nije sve u pozicijama.

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 02, 2017 4:19 pm

ChWilla je napisao/la:
uto maj 02, 2017 4:14 pm
zato što nije sve u pozicijama.
:palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

bagra

uto maj 02, 2017 4:23 pm

Brkoo je napisao/la:
Covjece dragi na svim bitnim funkcijama u savezu su sad pitari kako to ne mozes da shvatis. Eto ispade Brkovic sam vladao nasim savezom i samo zbog njega smo bili jaki, osvajali duple krune i obarali rekorde..
Kazem samo da se pozicije mijenjaju iz godine u godinu. U ostalom ne igraju ljudi iz saveza vec igraci. Nije meni kriv savez sto Bogi i Kerla prave gluposti posljednje dvije utakmice. Sudija nam na Grbavica kod 0:2 svira smijesan penal da se vratimo u igru maltene i mi ga fulimo. Kriv savez sto ima srba, pitara, ma hajte molim vas :)
Zadnja izmjena: bagra, dana/u uto maj 02, 2017 4:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

uto maj 02, 2017 4:24 pm

ili ipak kod 0-2?

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 02, 2017 4:27 pm

Okolele je napisao/la:
Mi smo "ostali", nismo konstitutivni i nema nas nidje :D

@bagra nije savez kriv sto Kerla i Bogi grijese ali je kriv sto mi dobijemo 4000 kaznu a neki 1000 za gore stvari, savez je kriv sto se greske sudaca koji ne sude protiv nas kaznjavaju suspenzijom dok sudije koje ofirno navlace za Zrinjski ili Sarajevo prodju nekaznjeno, savez je kriv sto Slavko dobija kazne zbog komentara na sudjenje, dok ostali opsirna pisma pisu i prodju nekaznjeno..

Vlado kaze "Zeljo se sluzi svim i svacim", pa ima li i jedan novinar da upita tu ublehu cime se to Zeljo sluzi.. Ma jok bitno je poletiti pa pisati protiv Zelje, to je vazda bilo atraktivno a usput se i koja markica zaradi..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto maj 02, 2017 4:27 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

salle86
Kontakt:

uto maj 02, 2017 4:28 pm

bagra je napisao/la:
uto maj 02, 2017 4:23 pm
Brkoo je napisao/la:
Kazem samo da se pozicije mijenjaju iz godine u godinu. U ostalom ne igraju ljudi iz saveza vec igraci. Nije meni kriv savez sto Bogi i Kerla prave gluposti posljednje dvije utakmice. Sudija nam na Grbavica kod 0:1 svira smijesan penal da se vratimo u igru maltene i mi ga fulimo. Kriv savez sto ima srba, pitara, ma hajte molim vas :)
jesu li miro i lendrić krivi što im se sudio ofsaid u širokom, na otoci?
penal protiv širokog nije sviran kod 0-1 već 0-2
tad je sve bilo gotovo, morao si zabiti 4
penal je sviran kao kompenzacija za ne svirani nakon igranja rukom

nakotilo se "poštenih" željovaca na forumu odjednom koji bi možda voljeli da izgubimo koju kako bi imali materijala
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava