Je li tebi Široki prva utakmica na Grbavici ?
Pa vidi nam ekipe.Srbi naravno.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 3:28 pma mi spadamo u koju kategoriju nacionalnog kljuca? mene to uvijek interesuje... jesmo li srbi, hrvati, bosnjaci?Okolele je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 3:16 pmCim shavtite da savez ne interesuju ni mi,ni pitari ni Zrinjski bice vam bolje..Njima je bitan nacionalni kljuc i profit..Pa eto prosle godine ni mi ni pitari nismo nista osvojili,niti smo se plasirali u Evropu sto je jos gore..Je li to znaci da savez vode škutori ili Srbi..?
pa red bi bio da i srpski klub osvoji titulubistrikboy je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 3:33 pmPa vidi nam ekipe.Srbi naravno.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 3:28 pma mi spadamo u koju kategoriju nacionalnog kljuca? mene to uvijek interesuje... jesmo li srbi, hrvati, bosnjaci?Okolele je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 3:16 pmCim shavtite da savez ne interesuju ni mi,ni pitari ni Zrinjski bice vam bolje..Njima je bitan nacionalni kljuc i profit..Pa eto prosle godine ni mi ni pitari nismo nista osvojili,niti smo se plasirali u Evropu sto je jos gore..Je li to znaci da savez vode škutori ili Srbi..?
Sve je u nasim rukama,prica oko sudija,pritiska,medija sve to nije vazno.Samo teren.Nadigraj skutore i pobjedi!Idemo plavi!
Tako ce biti dovijeka. Kad je bio Brkovic u savezu bili smo mi jaki, sad je Sarajevo, sutra ce Sloboda. Prekosutra ovi, i tako u krug.
Kazem samo da se pozicije mijenjaju iz godine u godinu. U ostalom ne igraju ljudi iz saveza vec igraci. Nije meni kriv savez sto Bogi i Kerla prave gluposti posljednje dvije utakmice. Sudija nam na Grbavica kod 0:2 svira smijesan penal da se vratimo u igru maltene i mi ga fulimo. Kriv savez sto ima srba, pitara, ma hajte molim vas
Mi smo "ostali", nismo konstitutivni i nema nas nidjejovanmaksimovic je napisao/la:a mi spadamo u koju kategoriju nacionalnog kljuca? mene to uvijek interesuje... jesmo li srbi, hrvati, bosnjaci?Okolele je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 3:16 pmCim shavtite da savez ne interesuju ni mi,ni pitari ni Zrinjski bice vam bolje..Njima je bitan nacionalni kljuc i profit..Pa eto prosle godine ni mi ni pitari nismo nista osvojili,niti smo se plasirali u Evropu sto je jos gore..Je li to znaci da savez vode škutori ili Srbi..?
jesu li miro i lendrić krivi što im se sudio ofsaid u širokom, na otoci?bagra je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 4:23 pmKazem samo da se pozicije mijenjaju iz godine u godinu. U ostalom ne igraju ljudi iz saveza vec igraci. Nije meni kriv savez sto Bogi i Kerla prave gluposti posljednje dvije utakmice. Sudija nam na Grbavica kod 0:1 svira smijesan penal da se vratimo u igru maltene i mi ga fulimo. Kriv savez sto ima srba, pitara, ma hajte molim vas![]()