Evo i ja gledam ovaj video i ne mogu sebi doci...pinki je napisao/la:Jbt suze mi krenuse
Evo i ja gledam ovaj video i ne mogu sebi doci...pinki je napisao/la:Jbt suze mi krenuse
Zena me gleda i govori sta je tebi danas?storm_raider je napisao/la:Evo i ja gledam ovaj video i ne mogu sebi doci...pinki je napisao/la:Jbt suze mi krenuse
ostavila me ljubavnicapinki je napisao/la:Zena me gleda i govori sta je tebi danas?storm_raider je napisao/la:Evo i ja gledam ovaj video i ne mogu sebi doci...pinki je napisao/la:Jbt suze mi krenuse
Haj joj objasni...
Vidjecemo bitno je da je prica pozitivna da imamo neki cilj ispred sebe, prvobitni smisao navijaca je da punimo stadion hajde da se na tom polju pokazemo da napunimo Grbavicu protiv olimpica to je broj jedan stvar koju moramo napraviti i onda imamo pravo ocekivati nesto za uzvrat.SWRA_1921 je napisao/la:Ma to je bespotrebno obrazlagati uopste, ali eto vec se moraju citati debilni postovi na drugim forumima, a da ne govorim kakva ce mutava prica i mutavi zaključci proizilaziti kad ode za realne pare.
I jos sam htio reci, mislim da je sva ona prica o 200 miliona investicije u nas stadion opste ubleharenje, i da se na ovaj nacin kad i kad trebalo poceti sa gradnjom stadiona, sto sam ja trubio godinama jos na onom forumu, da se nesto pocne, od malih stvari, bez velikih troskova, pa da raja to sve prepozna, da se organizuju akcije, itd. Napokon je dosla uprava koja ima slifa za to, koja ima viziju, i misljenja sam da sve to treba ici u fazama da bi za 4,5 godina došli do top stadiona od 15-20.000 gledalaca, pravljenjem istoka, prosirenjem juga i zapada.
znam kako ti jepinki je napisao/la:Zena me gleda i govori sta je tebi danas?storm_raider je napisao/la:Evo i ja gledam ovaj video i ne mogu sebi doci...pinki je napisao/la:Jbt suze mi krenuse
Haj joj objasni...
black64 je napisao/la:ostavila me ljubavnicapinki je napisao/la:Zena me gleda i govori sta je tebi danas?storm_raider je napisao/la: Evo i ja gledam ovaj video i ne mogu sebi doci...
Haj joj objasni...
Ovo su mogli i iz onog Sinanovog tariguza izvući..LARSSON je napisao/la:https://www.facebook.com/bhsupersport.b ... =3&theater
Ovo nam je kontraprc sto pisemo stalno
Ja što me stalno spominju..imam najpopularniji nikdejavu je napisao/la:
Veteran je napisao/la:Ma bitno je da Edis zajedno sa ekipom ne gleda dalje od Olimpika. Vjerujte mi da je tako. Svima je u glavi, i sve je podređeno samo toj utakmici i pobjedi akoBogda. Ekipa je kao i uprava izuzetno angažovana, ima svoje ciljeve i ide se prema tome korak po korak.
Mi samo trebamo razmišljati šta napraviti da ako treba za ruku dovedemo još po jednog navijača ili simpatizera protiv Olimpika,i napunimo Dolinu. Neko reče da Arena prenosi....Odlično....sjajna prilika da regiji pokažemo koliko smo jaki i na terenu i na tribinama....
![]()
![]()