Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 27, 2017 8:26 pm

U koliko sati je trening sutra ?

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:28 pm

Mire doktore!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:29 pm

daj ba o cemu pisete vi ...neko nekom platio da psuje igracima .....e eto da sutra umrem ne bi znao za ovu teoriju zavjere....joj najludji smo na planeti cuj placaju se psovke ...svasta ....

@morzy naravno da nije normalno ali ustasku majku su psovala 3 lika a predstavlja se da mu je ustasku majku psovala cijela tribina ...i evo gore te pitao momak mislis da se protiv Slobode nije psovalo ???
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

rodrigo87
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:31 pm

Bajaaaaaaaaaaaaa

LARSSON
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:31 pm

Jaooooo

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:32 pm

Bajaaaaaaaaaa
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:33 pm

delinjo klub je ispiran u sedam voda kad su pojedinci tako nešto psovali i protivničkim igračima...a ovo je korak dalje, ne zato što inače naši vrijede više od drugih, nego što ipak treba još jednu granicu prekoračiti u glavi da psuješ ustašku majku svom igraču...
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

bravo doktore !!!!!!!!
GOO ROGER!!!
peRFect!!

The Desert Fox
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:34 pm

Željezničar über alles !

Deutsche Afrikakorps !

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:38 pm

ZELJINA skola hara po Turskoj. Ovaj mali Amir kad zabije gol isto kao da sam.ja dao. Sta je ovo, decka vole svi redom kao da im je brat.

gost_manje
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:40 pm

ChWilla je napisao/la:
delinjo klub je ispiran u sedam voda kad su pojedinci tako nešto psovali i protivničkim igračima...a ovo je korak dalje, ne zato što inače naši vrijede više od drugih, nego što ipak treba još jednu granicu prekoračiti u glavi da psuješ ustašku majku svom igraču...
Bravo! Po meni nema razlike između 'onih tamo' kad istaknu ustašku zastavu na svom stadionu, i 'nas' koji psujemo ustašku majku (svom) igraču. Evo još uvijek ne vjerujem da počinjemo na zadnjih 5 stranica teme opravdavati te jebače ustaške majke.

Neko je pitao 'Zar mislite da nije bilo tih psovki protiv Slobode?'. Ja ću odgovoriti - ne, nije ih bilo. Bio sam na istom mjestu na istoku kao i jučer i nije upućena niti jedna psovka. Fino sam objasnio nekoliko stranica ranije, ogromna je razlika između 'Jebi se ba', kojih uvijek ima, i 'Ivaaaaaneee, ***** li ti majku ustašku' što može samo umobolna osoba i želim joj sve najgore u životu - pa makar mi to brat rođeni bio.

LARSSON
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:41 pm

Mladi čuvar mreže Željezničara iz Istočnog Sarajeva, Nikola Milićević, dobio je ponovo poziv za jedno reprezentativno okupljanje mladih bosanskohercegovačkih igrača.

On je dobio poziv za okupljanje pod nazivom “Elitni omladinski igrači” koje traje od 4.maja do 10. maja u reprezentativnom kampu u Zenici.

http://sportdc.net/portal/nikola-milice ... entacijom/

delinjo
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:41 pm

gost_manje je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:40 pm
ChWilla je napisao/la:
Bravo! Po meni nema razlike između 'onih tamo' kad istaknu ustašku zastavu na svom stadionu, i 'nas' koji psujemo ustašku majku (svom) igraču. Evo još uvijek ne vjerujem da počinjemo na zadnjih 5 stranica teme opravdavati te jebače ustaške majke.

Neko je pitao 'Zar mislite da nije bilo tih psovki protiv Slobode?'. Ja ću odgovoriti - ne, nije ih bilo. Bio sam na istom mjestu na istoku kao i jučer i nije upućena niti jedna psovka. Fino sam objasnio nekoliko stranica ranije, ogromna je razlika između 'Jebi se ba', kojih uvijek ima, i 'Ivaaaaaneee, ***** li ti majku ustašku' što može samo umobolna osoba i želim joj sve najgore u životu - pa makar mi to brat rođeni bio.
bilo je i to na istoku odmah do sjevera ....i to mi stari rekao kad je dosao sa tekme kaze sta ovo psuju a Zeljo odigrao dobro ....cudio se ...nisu dosli do izrazaaja ....

@chwila braco pricam generalno o psovanju ....to ustaska majka to samo budala moze psovati ali kazem ti ustasku majku nisu vise od 3 lika psovala na istoku...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:42 pm

E pa to je kad zasluzis. Kad kupis publiku igrama, borbom, zalaganjem, mirnocom i postovanjem grba kojeg nosis.
Za Ivana na primjer ce me ku.rac zaboliti kad ode.
Miroslava cu pratiti i radovati se ako nesto uspije.
A prvi ce nam donijeti neke pare, drugi nece..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ellaxaz
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:45 pm

ChWilla je napisao/la:
Realno, u kakvom drustvu zivimo, veca je uvreda nekome reci "pedercino" nego "ustaso".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:46 pm

ellaxaz je napisao/la:
čet apr 27, 2017 8:45 pm
ChWilla je napisao/la:
Realno, u kakvom drustvu zivimo, veca je uvreda nekome reci "pedercino" nego "ustaso".
ama zna se kako to ide...***** i ***** se službeno rehabilituju od država srbije i hrvatske, možda će dosta njih s ponosom danas reći ja sam ustaša...ali ako ti kažeš, to je uvreda na nacionalnoj osnovi. isto kao niger i šiptar...
gradi željo boli te *****

gost_manje
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:47 pm

A neko sebi daje za pravo da procjeni je li neko zaslužio da mu se psuje majka ustaška, maloljetna sestra, mrtvi ovaj ili onaj. Uopće me ne interesuje je li to Ivan, Miroslav, Šaban, Sabahudin, Lionel. To je jadno i ne može biti jadnije, a next level jadnosti je opravdavati to bilo čim. Toliko od mene na tu temu.

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:48 pm

Ma mnogo je razočarane i nezadovoljne raje sa svojim zivotom pa im dobro dodje da za 5 KM *ebu majku svakom kome lopta prodje ispod noge. 80% raje nikad nije izaslo na zeleni teren i potrčalo a da ne pricam o šutanju lopte.
Istok od jučerašnje utakmice treba da bude 15 KM , vjerujem da će kompleksasima biti zao dati 15 KM da bi psovao , otici ce u masu gdje ili nece smjeti psovati ili se nece cuti.
Bilo je psovki i bit ce ih uvijek, ali da se razumijemo mi smo prvi, imamo prvog strijelca lige i "mi" psujemo. Pa sta da smo u ligi za opstanak i da ne mozemo pobjediti nikoga, pa bilo bi mrtvih glava. Generalno jako sam razočaran, znao sam da smo kao društvo nisko pali, ali ovo je preslo svaku mjeru. Uhvatili se svi onog "pametniji popusta" i evo dokle smo dosli.
Na derbiju sam bio na sjeveru, bila neka zrelija raja iza mene , toliko su provaljivali da se nas 10 u krugu oko njih pišalo od smijeha. I navijalo se i sretan sam otisao sa stadiona. To je ČAR, doživite utakmicu na taj način, nemojte kaljati djetinstvo djeci koja dolazi da gleda svog Želju sa svojim dedima i očevima. Sram vas bilo sviju koji nemate trunku kulture u sebi. Pu!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

SirAlexFerguson
Kontakt:

čet apr 27, 2017 8:48 pm

Ma mnogo je razočarane i nezadovoljne raje sa svojim zivotom pa im dobro dodje da za 5 KM *ebu majku svakom kome lopta prodje ispod noge. 80% raje nikad nije izaslo na zeleni teren i potrčalo a da ne pricam o šutanju lopte.
Istok od jučerašnje utakmice treba da bude 15 KM , vjerujem da će kompleksasima biti zao dati 15 KM da bi psovao , otici ce u masu gdje ili nece smjeti psovati ili se nece cuti.
Bilo je psovki i bit ce ih uvijek, ali da se razumijemo mi smo prvi, imamo prvog strijelca lige i "mi" psujemo. Pa sta da smo u ligi za opstanak i da ne mozemo pobjediti nikoga, pa bilo bi mrtvih glava. Generalno jako sam razočaran, znao sam da smo kao društvo nisko pali, ali ovo je preslo svaku mjeru. Uhvatili se svi onog "pametniji popusta" i evo dokle smo dosli.
Na derbiju sam bio na sjeveru, bila neka zrelija raja iza mene , toliko su provaljivali da se nas 10 u krugu oko njih pišalo od smijeha. I navijalo se i sretan sam otisao sa stadiona. To je ČAR, doživite utakmicu na taj način, nemojte kaljati djetinstvo djeci koja dolazi da gleda svog Želju sa svojim dedima i očevima. Sram vas bilo sviju koji nemate trunku kulture u sebi. Pu!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava