https://www.prava ljubav nije potrošna.ba/bhsport/fud ... jeznicara/The Desert Fox je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:34 pmhttps://www.prava ljubav nije potrošna.ba/bhsport/fud ... -grbavice/
Bravo! Po meni nema razlike između 'onih tamo' kad istaknu ustašku zastavu na svom stadionu, i 'nas' koji psujemo ustašku majku (svom) igraču. Evo još uvijek ne vjerujem da počinjemo na zadnjih 5 stranica teme opravdavati te jebače ustaške majke.ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:33 pmdelinjo klub je ispiran u sedam voda kad su pojedinci tako nešto psovali i protivničkim igračima...a ovo je korak dalje, ne zato što inače naši vrijede više od drugih, nego što ipak treba još jednu granicu prekoračiti u glavi da psuješ ustašku majku svom igraču...
bilo je i to na istoku odmah do sjevera ....i to mi stari rekao kad je dosao sa tekme kaze sta ovo psuju a Zeljo odigrao dobro ....cudio se ...nisu dosli do izrazaaja ....gost_manje je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:40 pmBravo! Po meni nema razlike između 'onih tamo' kad istaknu ustašku zastavu na svom stadionu, i 'nas' koji psujemo ustašku majku (svom) igraču. Evo još uvijek ne vjerujem da počinjemo na zadnjih 5 stranica teme opravdavati te jebače ustaške majke.ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:33 pmdelinjo klub je ispiran u sedam voda kad su pojedinci tako nešto psovali i protivničkim igračima...a ovo je korak dalje, ne zato što inače naši vrijede više od drugih, nego što ipak treba još jednu granicu prekoračiti u glavi da psuješ ustašku majku svom igraču...
Neko je pitao 'Zar mislite da nije bilo tih psovki protiv Slobode?'. Ja ću odgovoriti - ne, nije ih bilo. Bio sam na istom mjestu na istoku kao i jučer i nije upućena niti jedna psovka. Fino sam objasnio nekoliko stranica ranije, ogromna je razlika između 'Jebi se ba', kojih uvijek ima, i 'Ivaaaaaneee, ***** li ti majku ustašku' što može samo umobolna osoba i želim joj sve najgore u životu - pa makar mi to brat rođeni bio.
Realno, u kakvom drustvu zivimo, veca je uvreda nekome reci "pedercino" nego "ustaso".ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:33 pmdelinjo klub je ispiran u sedam voda kad su pojedinci tako nešto psovali i protivničkim igračima...a ovo je korak dalje, ne zato što inače naši vrijede više od drugih, nego što ipak treba još jednu granicu prekoračiti u glavi da psuješ ustašku majku svom igraču...
ama zna se kako to ide...***** i ***** se službeno rehabilituju od država srbije i hrvatske, možda će dosta njih s ponosom danas reći ja sam ustaša...ali ako ti kažeš, to je uvreda na nacionalnoj osnovi. isto kao niger i šiptar...ellaxaz je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:45 pmRealno, u kakvom drustvu zivimo, veca je uvreda nekome reci "pedercino" nego "ustaso".ChWilla je napisao/la: ↑čet apr 27, 2017 8:33 pmdelinjo klub je ispiran u sedam voda kad su pojedinci tako nešto psovali i protivničkim igračima...a ovo je korak dalje, ne zato što inače naši vrijede više od drugih, nego što ipak treba još jednu granicu prekoračiti u glavi da psuješ ustašku majku svom igraču...