Ovakvi prvi u ratu ginu...

Naravno da je trčao, čak je i na 0:3 pred kraj utakmice odradio puni šprint od protivničkog šesneasterca do haman našeg kako bi ispratio svog igrača. A o toj zavaljenosti na krilo da ne pričamo, to je "vizionarski" potez još iz Sabljinog mandata.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:20 pmOnakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
pa isti koji su mu psovali su ga digli u zvijezde i on misli da je neki mega giga spic ....a svi dobro znamo da je to daleko od istine ......sto chile napisa losijih igraca sa ovakvom podrskom odavno u Zelji nije bilo ....pa kakvu bi podrsku trebao imati jedan Jure Guvo ili Samir Muratovic koji su tv u boji za trenutne igrace....Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:20 pmOnakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
zato što situaciju doživljava s drukčijim izrazom lica. raja u nas i dalje misli da si borbeniji što imaš više klizećih...FaraonTM je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:30 pmNaravno da je trčao, čak je i na 0:3 pred kraj utakmice odradio puni šprint od protivničkog šesneasterca do haman našeg kako bi ispratio svog igrača. A o toj zavaljenosti na krilo da ne pričamo, to je "vizionarski" potez još iz Sabljinog mandata.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:20 pmOnakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
Ne znam zašto je to Lendrić danas zaslužio da se kritikuje više nego Miro?
Migracija stanovništva je odradila svoje jbg...Grbavica je napisao/la:Upravo to. Svako ko psuje našem igraču bilo šta, a pogotovo takve gnusne stvari, nije navijač Želje. I nikad neće biti koliko god utakmica pregledo i koliko god godina imo.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:20 pmOnakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
Ma da ti na kažem sa čim drugačijim...ChWilla je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:32 pmzato što situaciju doživljava s drukčijim izrazom lica. raja u nas i dalje misli da si borbeniji što imaš više klizećih...FaraonTM je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:30 pmNaravno da je trčao, čak je i na 0:3 pred kraj utakmice odradio puni šprint od protivničkog šesneasterca do haman našeg kako bi ispratio svog igrača. A o toj zavaljenosti na krilo da ne pričamo, to je "vizionarski" potez još iz Sabljinog mandata.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:20 pmOnakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
Ja da sam na njegovom mjestu odmah bih raskinuo ugovor na svoju štetu. Nije on toliko plaćen kol'ko misle ovi što ga mrze, kao i ovi što brane te koji ga mrze.FaraonTM je napisao/la:Naravno da je trčao, čak je i na 0:3 pred kraj utakmice odradio puni šprint od protivničkog šesneasterca do haman našeg kako bi ispratio svog igrača. A o toj zavaljenosti na krilo da ne pričamo, to je "vizionarski" potez još iz Sabljinog mandata.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:20 pmOnakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
Nazalost ali trener nam je amater to se odavno vidjelo pocevsi od nerotiranja do sablonskih izmjena pa do danas kad uvodi drugog napadaca a najboljeg strijelca stavlja na krilo a gubis 0:2 nikakve promjene formacije nista da reaguje. Nema covjek hrabrosti da napadne ni kad gubimo ni kad vodimo 1:0 nista. I nije Lendric kriv nista vise nego ostali on je danas bio zavaljen zahvaljujuci prepadnutom treneru.George Orwell je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:24 pmU redu, izgubili, nije bio naš dan, sve se nešto poklopilo kako ne treba. Potop, ispali iz kupa, glavu gore.
Mene više brine neka druga stvar kod gospodina Petrovića. On uopšte ne rezonuje neke stvari kako bi trebao. Konstantno mu loše štoperi igraju (iako, ruku na srce primamo malo golova, ali više jer protivnici nisu koristili poklone naših štopera). I umjesto da mu igra Bokačini, on forsira ovaj tandem.
Dalje, ostao sam frapiran njegovom izjavom da smo izgubili jer nas zeza završnica? Pa mi se sastavili sa loptom nismo. U šta on gleda? To se ponavlja iz tekme u tekmu. Pa čovječe, mi smo komotno mogli izgubiti od Radnika prošlu utakmicu. Da ne govorim kako ne rotira igrače, a sve vrijeme govori kako imamo dugu klupu.
Moje pitanje je, je li on zaista ne vidi sve ove stvari? Gledajući prema naprijed, ako on ovo sve ne vidi, ja ga iskreno ne bih volio gledati na našoj klupi. Iako sam svakako da se trener ne mijenja često kao što je do sad bio slučaj.
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Izvini, ali u najmanju ruku ne bih se složio s tobom. Na današnjoj utakmici je, bez obzira na svo sivilo, bio među najboljim igračima u našem timu. Pogledaj ponovo naročito prvo poluvrijeme, prve barem 3-4 šanse ili polušanse koje smo stvorili je kreirao upravo on. Očigledno ima momenata toplo-hladno, jer je prošlu sa Širokim bio katastrofa. A prije toga, kući protiv Radnika u kupu, cijeli stadion se kleo u njega.
Bog te cuo prijatelju.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:44 pm@ajzea, samo smo izgubili kup... za sve ostalo nisi u pravu