Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 10:28 pm

Svi kude i svi su zgrozeni onima koji su pljuvali, zvizdali, aplaudirali Sirokom, yebali sve zivo i mrtvo igracima a samo za mene trazili ban jer sam prvi rekao da se jadno osjecam zbog toga. :D
Ovakvi prvi u ratu ginu... :kafa:

FaraonTM
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:30 pm

Morzhy je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:20 pm
Onakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
Naravno da je trčao, čak je i na 0:3 pred kraj utakmice odradio puni šprint od protivničkog šesneasterca do haman našeg kako bi ispratio svog igrača. A o toj zavaljenosti na krilo da ne pričamo, to je "vizionarski" potez još iz Sabljinog mandata.

Ne znam zašto je to Lendrić danas zaslužio da se kritikuje više nego Miro?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Shortyy1921

sri apr 26, 2017 10:31 pm

Neznam jel ko spomenuo malog Zerica koji je solidno odigro kako je uso u igru, vidi se da momak ima potencijala i da zna , trebala mu se sansa dati ranije ,al sta je tu je, okrenimo se Slobodi gdje nas ceka tesko gostavanje, treba zaboraviti ovu danasnju losu utakmicu i ici dalje , prvo sta treba jeste da se igraci vrate i dignu psihcki, to im je sad najpotrebnije kao i podrska, nikakvo pljuvanje nit vredjanje, samo ljudi Podrska jer samo je Zeljo je bitan ! :zeljeznicar1:
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

LARSSON
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:32 pm

Možda nije trenutak ali poslušajte

phpBB [video]

delinjo
Kontakt:

Morzhy je napisao/la:
Onakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
pa isti koji su mu psovali su ga digli u zvijezde i on misli da je neki mega giga spic ....a svi dobro znamo da je to daleko od istine ......sto chile napisa losijih igraca sa ovakvom podrskom odavno u Zelji nije bilo ....pa kakvu bi podrsku trebao imati jedan Jure Guvo ili Samir Muratovic koji su tv u boji za trenutne igrace....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

FaraonTM je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Naravno da je trčao, čak je i na 0:3 pred kraj utakmice odradio puni šprint od protivničkog šesneasterca do haman našeg kako bi ispratio svog igrača. A o toj zavaljenosti na krilo da ne pričamo, to je "vizionarski" potez još iz Sabljinog mandata.

zato što situaciju doživljava s drukčijim izrazom lica. raja u nas i dalje misli da si borbeniji što imaš više klizećih...
gradi željo boli te *****

neroazzuro
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:34 pm

Ja stvarno ne znam sta je uslo u vas danas... Ispusili i sta sad. Nije vala da se momci nisu borili. Al vidila se ogromna razlika u svjezini, snazi između nas i njih. Vidi se da su puno odmorniji. A i onaj Sablic je, ruku na srce, uzeo Slavku lopatom.
Ovo za hajvane na tribini je posebna prica i siri drustveni problem.
Ali, sve u svemu, treba gledat sad se odmorit za Slobodu da ne pokleknemo pred samim ciljem.
Sve je ovo sport.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 10:37 pm

Grbavica je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Upravo to. Svako ko psuje našem igraču bilo šta, a pogotovo takve gnusne stvari, nije navijač Želje. I nikad neće biti koliko god utakmica pregledo i koliko god godina imo.
Migracija stanovništva je odradila svoje jbg...

FaraonTM
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:37 pm

ChWilla je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:

zato što situaciju doživljava s drukčijim izrazom lica. raja u nas i dalje misli da si borbeniji što imaš više klizećih...
Ma da ti na kažem sa čim drugačijim... :D

A ova igra danas nije bila ništa bolja niti išta gora nego u većini utakmica ove polusezone (izuzev Slobode kući i Radnika u kupu kući), samo je fazon što je Široki dao dva gola na brzinu i u startu riješio pitanje prolaska dalje, pa je zato ostalih 80. minuta bilo haman rekreativno i frustrirajuće za naše igrače i navijače.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 10:39 pm

FaraonTM je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:

Ja da sam na njegovom mjestu odmah bih raskinuo ugovor na svoju štetu. Nije on toliko plaćen kol'ko misle ovi što ga mrze, kao i ovi što brane te koji ga mrze.

Model1964

Mi o Lendricu, Zakaricu, naklatili se na katolike :ganja:
A brata muhamedanca Musu niko ne spominje. Niste ferrr :placeodsmijeha:
Ko je rekao da je on fuzbaler neka pojede diplomu i ode Eskimima u dugogodišnju posjetu.
Cuj Musa, :roll:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Jaozinho22

sri apr 26, 2017 10:40 pm

Denis Žerić uz Miru jedina svijetla tačka ovog danas !
Mali pokazao za pola sata više nego pojedini veznjaci za čitavu sezonu i polusezonu !
Skupit redove i osvojit titulu, sve je u našim rukama !
Nismo navijači Radnika,Slobode,Krupe,kosookih da se zadovoljavamo osvojenom Evropom 5-6 kola prije kraja,nismo i nećemo !
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:41 pm

Hladne glave pisem..
Danas smo popusili kup, Ivana, Gorana kakvog god da je, 700.000 eura i moguce titulu. Malo li je..

teatrale36
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:42 pm

George Orwell je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:24 pm
U redu, izgubili, nije bio naš dan, sve se nešto poklopilo kako ne treba. Potop, ispali iz kupa, glavu gore.

Mene više brine neka druga stvar kod gospodina Petrovića. On uopšte ne rezonuje neke stvari kako bi trebao. Konstantno mu loše štoperi igraju (iako, ruku na srce primamo malo golova, ali više jer protivnici nisu koristili poklone naših štopera). I umjesto da mu igra Bokačini, on forsira ovaj tandem.

Dalje, ostao sam frapiran njegovom izjavom da smo izgubili jer nas zeza završnica? Pa mi se sastavili sa loptom nismo. U šta on gleda? To se ponavlja iz tekme u tekmu. Pa čovječe, mi smo komotno mogli izgubiti od Radnika prošlu utakmicu. Da ne govorim kako ne rotira igrače, a sve vrijeme govori kako imamo dugu klupu.

Moje pitanje je, je li on zaista ne vidi sve ove stvari? Gledajući prema naprijed, ako on ovo sve ne vidi, ja ga iskreno ne bih volio gledati na našoj klupi. Iako sam svakako da se trener ne mijenja često kao što je do sad bio slučaj.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Nazalost ali trener nam je amater to se odavno vidjelo pocevsi od nerotiranja do sablonskih izmjena pa do danas kad uvodi drugog napadaca a najboljeg strijelca stavlja na krilo a gubis 0:2 nikakve promjene formacije nista da reaguje. Nema covjek hrabrosti da napadne ni kad gubimo ni kad vodimo 1:0 nista. I nije Lendric kriv nista vise nego ostali on je danas bio zavaljen zahvaljujuci prepadnutom treneru.

gost_manje
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:43 pm

Model1964 je napisao/la:
Mi o Lendricu, Zakaricu, naklatili se na katolike :ganja:
A brata muhamedanca Musu niko ne spominje. Niste ferrr :placeodsmijeha:
Ko je rekao da je on fuzbaler neka pojede diplomu i ode Eskimima u dugogodišnju posjetu.
Cuj Musa, :roll:
Izvini, ali u najmanju ruku ne bih se složio s tobom. Na današnjoj utakmici je, bez obzira na svo sivilo, bio među najboljim igračima u našem timu. Pogledaj ponovo naročito prvo poluvrijeme, prve barem 3-4 šanse ili polušanse koje smo stvorili je kreirao upravo on. Očigledno ima momenata toplo-hladno, jer je prošlu sa Širokim bio katastrofa. A prije toga, kući protiv Radnika u kupu, cijeli stadion se kleo u njega.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:44 pm

@ajzea, samo smo izgubili kup... za sve ostalo nisi u pravu
100/94/37/34 - i to je to!

Vrag

sri apr 26, 2017 10:45 pm

Da nije bilo Muse mi napada ili ubacaja u njihov 16 ne bi vidjeli. Ako je ko sta pokušavao to su Musa i Miroslav bili.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:45 pm

A kad je brat frljavo raspali i omuguci sirokom 3 na 1 kontru i zicer? Musa je ralno smijesan fudbaler, nesto tipa onog mailsona sto je bio. Totalno nezreo.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

mirzza
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:46 pm

Dobili smo šamarčinu i crvene nam se obrazi. Imamo stosta reci, nervozni smo ali im treba dati podršku na treningu pred Tuzlu.
Idemo po pobjedu. Vježbati penale i samo penale.
Bocca nije ništa slabiji od oba stopera a Bogija treba i mora odmoriti.
Žera svaka čast dečko.

Ajzea
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:46 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:44 pm
@ajzea, samo smo izgubili kup... za sve ostalo nisi u pravu
Bog te cuo prijatelju.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava