Gdje ćeš ga na chat, vidiš da hoće čovjek da vidi idejni plan, prije nego...Tryg je napisao/la:Model hajd na chat trazi te jedna
Sent from my iPhone using Tapatalk
Igrač kao Mbape se pojavi jednom u 10 godina u ligi prvaka i sad svi bruje u regionu kako se u domaćim ligama ne guraju mladi.. Slavko je rekao, ili možeš ili ne možeš, godine nisu razlog zbog kojih ćeš odma igrati, Amir je pokazao da može i odma je igrao, a Amir se ne pojavljuje svake godine, da je tako mi bi prekucavali svake godine ligu a ova zemlja bi bila u rangu Holandije s mladim igračima..Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 8:51 pmKlubovi igraju najelitnija takmicenja pa stave dijete od 17 u prvu postavu, mi protiv Goražda jedva skupimo hrabrosti.
Ma nije ni to problem sacekati. Cak sto se i djeca nasa ne guraju. Meni je gore sto se ne dovode mladi igrači.
More ma....
Kvalitetan igrac kosta, mlad kvalitetan igrac jos vise kosta.Vrag je napisao/la:Ma nije ni to problem sacekati. Cak sto se i djeca nasa ne guraju. Meni je gore sto se ne dovode mladi igrači.
gdje je taj covjek, koliko kosta njegova ljubav prema Zelji ?
To je malo golicavo pitanje za postavit ovdje
Samo cu se na ovo osvrnuti ova generacija je izuzetak samo sto je dobila priliku za razliku od drugih. Da sad izlaze iz juniora niti jedan pored mladica iz Zrinjskog koji nas pojacase nebi dobio sansu. Isto tako ni prije se nebi naigrali. Momcima se poklopilo da smo kao klub finansijski bili u qurcu i da smo bili primorani okrenuti se vlastitim snagama i baciti pricu o nasoj djeci.Brkoo je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 9:31 pmHocemo li to opet da pisemo o nasoj djeci, da ih poredimo sa mladim igracima iz klubova koji igraju najelitnija takmicenja i koji desetine miliona ulazu u svoje omladinske pogone? Svi spominju ovog iz Monaca i njegove godine a kao da zmire na njegov kvalitet i potencijal i onda ga porede sa nasim mladim igracima.
Sto prije ljudi skontaju da je generacija(Dado, Bajic, Memija itd..) izuzetak a ne pravilo bice nam svima lakse. Da se u tom momentu potrefila ova generacija na celu sa Mujagicem, Osmankovicem itd, mi bi se za opstanak borili i pitanje je da li bi ga izborili. Tek od "nedavno" se pocelo raditi kako treba u omladinskom pogonu, i plodove takvog kvalitetnog rada tek ocekujem u buducnosti..
Pa neće Žera,Kemo il neko peti igrat ligu prvaka kao Mbappe,malo ti je čudno poređenje drug. Igrat će u ovoj kukuruz ligi protiv ništa boljih protivnika...I nećemo ih prodat za 100 miliona kao Monaco Mbappea,pomiješao si malo jabuke i kruške.chile je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 9:44 pmSamo cu se na ovo osvrnuti ova generacija je izuzetak samo sto je dobila priliku za razliku od drugih. Da sad izlaze iz juniora niti jedan pored mladica iz Zrinjskog koji nas pojacase nebi dobio sansu. Isto tako ni prije se nebi naigrali. Momcima se poklopilo da smo kao klub finansijski bili u qurcu i da smo bili primorani okrenuti se vlastitim snagama i baciti pricu o nasoj djeci.Brkoo je napisao/la: ↑čet apr 20, 2017 9:31 pmHocemo li to opet da pisemo o nasoj djeci, da ih poredimo sa mladim igracima iz klubova koji igraju najelitnija takmicenja i koji desetine miliona ulazu u svoje omladinske pogone? Svi spominju ovog iz Monaca i njegove godine a kao da zmire na njegov kvalitet i potencijal i onda ga porede sa nasim mladim igracima.
Sto prije ljudi skontaju da je generacija(Dado, Bajic, Memija itd..) izuzetak a ne pravilo bice nam svima lakse. Da se u tom momentu potrefila ova generacija na celu sa Mujagicem, Osmankovicem itd, mi bi se za opstanak borili i pitanje je da li bi ga izborili. Tek od "nedavno" se pocelo raditi kako treba u omladinskom pogonu, i plodove takvog kvalitetnog rada tek ocekujem u buducnosti..
U svakoj generaciji ia kvalitetnih momaka samo sto ne dobiju sansu da zaigraju, kao sto vec napisah treneri nemaju muda, njihova klupica je izuzetno klimava u ovoj ligi.
I zbog toga ce Stojanovic prije igrati nego Besirevic ili Ahmetovic prije onog klinca koji je kod kona vanserijski igrac. Ovo nije samo nas problem nego citave lige.