Mi ako dobijemo iduce 2 utakmice prvaci smo 90%, zato baciti sve na ligu.
Ako ne dobijemo Radnika, mislim da nam ostaje samo teorija za titulu.
Tesko je igrati na 2 fronta, ali moze se nekako izgurati.
To je odlicna vijest, nadam se da nece nikako vise biti u prvih 11.
Sinoć baš kontam, naši umrli već početkom drugog poluvremena protiv Sarajeva - Bayern igra i kup i prvenstvo i ligu prvaka i sinoć u produžecima sa igračem manje izgledaju kao da je tek počela utakmica.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 11:15 amDa mi je znati od čega su se umorili...nemojte ljudi molim vas pisati da su igrači umorni, prazni, iscrpljeni nakon par utakmica u 10 dana, baš ispada kao neki alibi za sve, nema veze što je forum. Ako ovaj "strašni" tempo ne mogu izdržati odmah neka mijenjaju profesiju. Što se tiče odgode, čudi me da je savez pristao, imali su naši 10 sati fore da ovo "izlopataju" bez problema.
Ehhhh... igracima Bayerna se zna kad ce prnuti, kad pisati, kad ce biti meka, a kad tvrda stolica. Kod nas fudbaleri sjede u Argeliniju, otruju se votkom u Bakusu (pa se prica o virusu)... E ne moze se tako imati snaga. Za jednog sportistu adekvatna ishrana, suplementacija i odmor (mimo treninga i utakmica) jeste pola fizicke sprem.fczeljo je napisao/la:Sinoć baš kontam, naši umrli već početkom drugog poluvremena protiv Sarajeva - Bayern igra i kup i prvenstvo i ligu prvaka i sinoć u produžecima sa igračem manje izgledaju kao da je tek počela utakmica.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 11:15 amDa mi je znati od čega su se umorili...nemojte ljudi molim vas pisati da su igrači umorni, prazni, iscrpljeni nakon par utakmica u 10 dana, baš ispada kao neki alibi za sve, nema veze što je forum. Ako ovaj "strašni" tempo ne mogu izdržati odmah neka mijenjaju profesiju. Što se tiče odgode, čudi me da je savez pristao, imali su naši 10 sati fore da ovo "izlopataju" bez problema.
Sad će mi neko reći da se ne može to porediti - znanje se naravno ne može porediti, ali snagu vala ako ne mogu i ne misle nabijati (da makar mogu izdržati 90. minuta naše lige) onda što kažeš neka mijenjaju profesiju. Jesu možda umislili da su pjesnici ili šahisti?
Ma ne smiju biti umorni sve i da se svaki dan truju votkom i nargilom. Ako je bar 10% navodni umor motivacija da se traži odgoda, onda nikad ništa od ovih igrača neće biti niti se mi ičemu velikom trebamo nadati u bliskoj budućnosti.drtooth je napisao/la:Ehhhh... igracima Bayerna se zna kad ce prnuti, kad pisati, kad ce biti meka, a kad tvrda stolica. Kod nas fudbaleri sjede u Argeliniju, otruju se votkom u Bakusu (pa se prica o virusu)... E ne moze se tako imati snaga. Za jednog sportistu adekvatna ishrana, suplementacija i odmor (mimo treninga i utakmica) jeste pola fizicke sprem.fczeljo je napisao/la:Sinoć baš kontam, naši umrli već početkom drugog poluvremena protiv Sarajeva - Bayern igra i kup i prvenstvo i ligu prvaka i sinoć u produžecima sa igračem manje izgledaju kao da je tek počela utakmica.Morzhy je napisao/la: ↑sri apr 19, 2017 11:15 amDa mi je znati od čega su se umorili...nemojte ljudi molim vas pisati da su igrači umorni, prazni, iscrpljeni nakon par utakmica u 10 dana, baš ispada kao neki alibi za sve, nema veze što je forum. Ako ovaj "strašni" tempo ne mogu izdržati odmah neka mijenjaju profesiju. Što se tiče odgode, čudi me da je savez pristao, imali su naši 10 sati fore da ovo "izlopataju" bez problema.
Sad će mi neko reći da se ne može to porediti - znanje se naravno ne može porediti, ali snagu vala ako ne mogu i ne misle nabijati (da makar mogu izdržati 90. minuta naše lige) onda što kažeš neka mijenjaju profesiju. Jesu možda umislili da su pjesnici ili šahisti?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
dobar ti ovaj karirani stoljnjak
Kakvi su nam ostali uslovi na Bjelavama, mušema je dobra.