Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

KrajPrice
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2017 11:05 am

Mi ako dobijemo iduce 2 utakmice prvaci smo 90%, zato baciti sve na ligu.
Ako ne dobijemo Radnika, mislim da nam ostaje samo teorija za titulu.
Tesko je igrati na 2 fronta, ali moze se nekako izgurati.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:07 am

teteac8684 je napisao/la:
sri apr 19, 2017 10:51 am
Znači Kerla ne igra u Bijeljini...
To je odlicna vijest, nadam se da nece nikako vise biti u prvih 11.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Morzhy
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:15 am

Da mi je znati od čega su se umorili...nemojte ljudi molim vas pisati da su igrači umorni, prazni, iscrpljeni nakon par utakmica u 10 dana, baš ispada kao neki alibi za sve, nema veze što je forum. Ako ovaj "strašni" tempo ne mogu izdržati odmah neka mijenjaju profesiju. Što se tiče odgode, čudi me da je savez pristao, imali su naši 10 sati fore da ovo "izlopataju" bez problema.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:20 am

Ne rade u rudniku da bi se umorili :kafa:
Kako Real moze igrati srijeda-subota, mogu i oni :kafa:

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:21 am

Moj komentar na ovu trenutnu situaciju:
Čuva bog Želju svog.
イビチャ・オシム

salle86
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:24 am

Iako sam uzeo neradnu srijedu da propisno stignem na utakmicu bez srkleta, dobro je pa je odgođena.
I zbog igrača ali i nas na tribini. Bar 30% će nas biti više za 7 dana, ko god prođe u finale napraviti jak marketing. Ako bude Mladost furati raju da smo na korak do trofeja, ako budu kone onda ide derbi furka :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fczeljo
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:24 am

Morzhy je napisao/la:
Da mi je znati od čega su se umorili...nemojte ljudi molim vas pisati da su igrači umorni, prazni, iscrpljeni nakon par utakmica u 10 dana, baš ispada kao neki alibi za sve, nema veze što je forum. Ako ovaj "strašni" tempo ne mogu izdržati odmah neka mijenjaju profesiju. Što se tiče odgode, čudi me da je savez pristao, imali su naši 10 sati fore da ovo "izlopataju" bez problema.
Sinoć baš kontam, naši umrli već početkom drugog poluvremena protiv Sarajeva - Bayern igra i kup i prvenstvo i ligu prvaka i sinoć u produžecima sa igračem manje izgledaju kao da je tek počela utakmica.

Sad će mi neko reći da se ne može to porediti - znanje se naravno ne može porediti, ali snagu vala ako ne mogu i ne misle nabijati (da makar mogu izdržati 90. minuta naše lige) onda što kažeš neka mijenjaju profesiju. Jesu možda umislili da su pjesnici ili šahisti?

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2017 11:29 am

fczeljo je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
Sinoć baš kontam, naši umrli već početkom drugog poluvremena protiv Sarajeva - Bayern igra i kup i prvenstvo i ligu prvaka i sinoć u produžecima sa igračem manje izgledaju kao da je tek počela utakmica.

Sad će mi neko reći da se ne može to porediti - znanje se naravno ne može porediti, ali snagu vala ako ne mogu i ne misle nabijati (da makar mogu izdržati 90. minuta naše lige) onda što kažeš neka mijenjaju profesiju. Jesu možda umislili da su pjesnici ili šahisti?
Ehhhh... igracima Bayerna se zna kad ce prnuti, kad pisati, kad ce biti meka, a kad tvrda stolica. Kod nas fudbaleri sjede u Argeliniju, otruju se votkom u Bakusu (pa se prica o virusu)... E ne moze se tako imati snaga. Za jednog sportistu adekvatna ishrana, suplementacija i odmor (mimo treninga i utakmica) jeste pola fizicke sprem.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

igla
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:31 am

Pokušavam zamisliti situaciju da neka naša ekipa se plasira u grupnu fazu nečega i da igra na tri fronta.Vjerovatno bi planski iz kupa ispali odmah, a ligu bi na škrge igrali.

ChWilla
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:32 am

mi bi morali planski ispasti iz lige :D
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:34 am

Kad vec hocete da ove nase poluamatere poredite sa vrhunskim igracima, jedan Real je izveo drugi tim u ligi za vikend, da bi prvih 11 docekali svjezi i odmorni mec lige prvaka. Pricajte vi sta hocete, nasi igraci nisu u stanju 2-3 sedmice izgurati tempo srijeda-subota, pogotovo kad igra istih prvih 11, uz neke prinudne promjene u vidu 2 nova igraca. Zato ova pauza od 7-8 dana dolazi u mozda i pravom trenutku da pred iduce tri bitne utakmice (Radnik, Siroki, Sloboda) ekipa konacno ima vremena za regeneraciju i oporavak. Misli okrenuti iducem gostovanju u Bijeljini i pobijediti po svaku cijenu.

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 19, 2017 11:39 am

drtooth je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:

Ehhhh... igracima Bayerna se zna kad ce prnuti, kad pisati, kad ce biti meka, a kad tvrda stolica. Kod nas fudbaleri sjede u Argeliniju, otruju se votkom u Bakusu (pa se prica o virusu)... E ne moze se tako imati snaga. Za jednog sportistu adekvatna ishrana, suplementacija i odmor (mimo treninga i utakmica) jeste pola fizicke sprem.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Ma ne smiju biti umorni sve i da se svaki dan truju votkom i nargilom. Ako je bar 10% navodni umor motivacija da se traži odgoda, onda nikad ništa od ovih igrača neće biti niti se mi ičemu velikom trebamo nadati u bliskoj budućnosti.

@igla, nemoj ni pokušavati zamišljati grupnu fazu bilo čega. Ako već zamišljaš, onda zamisli na kraju te sezone ispadanje u 1. Ligu Federacije "zbog umora"

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:44 am

Izlija je napisao/la:
sri apr 19, 2017 11:21 am
Moj komentar na ovu trenutnu situaciju:
Čuva bog Želju svog.
:palacgore:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

KLIS
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:45 am

slika

Bio sam jedan od nekoliko stotina sretnika koji su se tog dana mrzli na sjeveru. :DD:

Čita li ovo iko sa zvanične da banuje onog debila Elvisa Željovca, vjerujem da nisam jedini kome ide na qurac svojim komentarima.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:46 am

Ma sve vrli sportisti i poznavaoci fudbala, a jedini trk u zivotu bio u halu kad prigusti.

igla
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:47 am

Frajer vječno nešto sere, a onda sam sebi lajka to :D :D Ima i jedan Hilmo, znao je brojat koliko muslimana ima u ekipi. :D :D Ono zna plač biti tamo.

salle86
Kontakt:

KLIS je napisao/la:
slika

Bio sam jedan od nekoliko stotina sretnika koji su se tog dana mrzli na sjeveru. :DD:

Čita li ovo iko sa zvanične da banuje onog debila Elvisa Željovca, vjerujem da nisam jedini kome ide na qurac svojim komentarima.
dobar ti ovaj karirani stoljnjak :)
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

KLIS
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:51 am

salle86 je napisao/la:
KLIS je napisao/la:
slika

dobar ti ovaj karirani stoljnjak :)
Kakvi su nam ostali uslovi na Bjelavama, mušema je dobra. :D
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

Brkoo
Kontakt:

sri apr 19, 2017 11:54 am

@Klis, Vjeruj mi da sam upravo i ja to htio da napisem. Degutantno za citati sta lik pise, ima i jedan Hilmo, on prebrojava koliko Srba ima u ekipi. :roll: Molba za onoga ko uredjuju stranicu kluba na fb-u je da ih ukloni na bilo koji nacin da normalna raja ne mora citati debilizam koji redovno ispoljavaju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

sri apr 19, 2017 12:03 pm

Ovo su oni tipovi ko onaj M.Hadžić na klixu što brani SDA, Bakira i sve što ima veze s njima :D :D upratio je neko garant.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava