blueheart je napisao/la:jel to doso punac mozda

Kad aBd mlatnemo male na lavoru podhitno da podignemo parolu ''NEBI TI PUNCA DRUG''

A sad laku noć.

blueheart je napisao/la:jel to doso punac mozda
A.Žmirsad94 je napisao/la:Imajte milosti ljudi, nagovjestite bar o cemu se radi, valja sutra uciti sada ce ispitni rokovi
gAŽpromLARSSON je napisao/la:A.Žmirsad94 je napisao/la:Imajte milosti ljudi, nagovjestite bar o cemu se radi, valja sutra uciti sada ce ispitni rokovi
Model1964 je napisao/la:Ako se storm pravi dalabu to nije lijepo od administratora.
Pravila nalažu da administrator odma podjeli sve što zna sa svekolikim pukom![]()
STORM?
Ako je stvarno malac...svaka častLARSSON je napisao/la:A.Žmirsad94 je napisao/la:Imajte milosti ljudi, nagovjestite bar o cemu se radi, valja sutra uciti sada ce ispitni rokovi
Vidi uhljupa što hoće da mi bandu razjarenih navijača natovari na sanduče.storm_raider je napisao/la:Ajzea ako je istina ono sto si mi poslao na pm... ne mogu da vjerujem. Svaka cast, kakva samo informacija.
Nemojte ga mnogo.![]()
![]()
hajcanje hahaModel1964 je napisao/la:Ako je stvarno malac...svaka častLARSSON je napisao/la:A.Žmirsad94 je napisao/la:Imajte milosti ljudi, nagovjestite bar o cemu se radi, valja sutra uciti sada ce ispitni rokovi
Ako je ložiona Larssone pazi se
Malac nije i ne može biti.Model1964 je napisao/la:Ako je stvarno malac...svaka častLARSSON je napisao/la:A.Žmirsad94 je napisao/la:Imajte milosti ljudi, nagovjestite bar o cemu se radi, valja sutra uciti sada ce ispitni rokovi
Ako je ložiona Larssone pazi se
Pomjesao si me sa imenjakomLARSSON je napisao/la:A.Žmirsad94 je napisao/la:Imajte milosti ljudi, nagovjestite bar o cemu se radi, valja sutra uciti sada ce ispitni rokovi