Ja zaista ne znam sta gledate vas dvojica,bez uvrede?Pa uz Stevanovica nas najaktivniji igrac.Ako on igra bezveze,onda Markovic,Lendric,Zeba i Zakaric nisu na terenu uopste.
Ja zaista ne znam sta gledate vas dvojica,bez uvrede?Pa uz Stevanovica nas najaktivniji igrac.Ako on igra bezveze,onda Markovic,Lendric,Zeba i Zakaric nisu na terenu uopste.
odvadite objektivniji je ovaj njihovog studija od vas...
Ma druze iznervira me jedna moguca kontra nasa neko je presjeko loptu i cini mi se dodade Lendri lijepa situacija a frajer nema kome na lijevoj strani proslijedit. Pa poludio sam kunem ti se.
Ima Zakarić, igra on lijevoPlava Porodica je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 6:58 pmMa druze iznervira me jedna moguca kontra nasa neko je presjeko loptu i cini mi se dodade Lendri lijepa situacija a frajer nema kome na lijevoj strani proslijedit. Pa poludio sam kunem ti se.
Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri apr 12, 2017 7:01 pmJa ne znam boga mi sta raja ocekuje? Odigrali smo par finih napada, imali 100% zicer, u odbrani dosta cvrsti i sigurni.. Sve to protiv jedne kvalitetne i za nas tradicionalno nezgodne ekipe koja je jos spletom okolnosti bila u situaciji da odmori kljucne igrace za ovaj mec.. Volimo srati i kad treba i kad ne treba..