1,15 Crnov, 1,25 Lendric, i 1,3 Zeba, kakav MSN trio
1,15 Crnov, 1,25 Lendric, i 1,3 Zeba, kakav MSN trio
Ma skontao sam jbg. Uvijek zaboravim to... Ne kažu džaba da je jezik nekad brži od pameti...amar92 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 5:12 pmCrnov i Hasanovic nemaju pravo nastupa.samo_plavo je napisao/la:Ma **** više Pitare, okrenimo se mi sutrašnjoj tekmi.![]()
Kjosevski- Bocca, Bogi, Kerla, Stevanović- Miro, Blagojević, Marković, Bekrić, Zakarić- Lendrić.
Ja bih volio vidjeti sutra ovih 11. Zamjene bi mi bile ako bismo imali povoljan rezultat (a za mene je to sve osim našeg poraza) uveo bih Crnova, Hasanovića i Nikolića. Nadam se da će Crnov dobiti bar 10-15 minuta.
Kao što napisah, sve osim poraza je dobro.
Ja bih volio da bude 3:3![]()
Samo da ostanemo neporaženi, uz postignuti gol i onda ih ubiti na Grbavici.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovu mogucnost zaista ne kontam.Znaci das im slovo O ,samom tim tampon mices unutar tribine ,direktno smanjujes mogucnost broj karata nasim navijacima.Ne kontam za ciji hator.Direktno guras nase navijace prema sjeverozaadu s kojeg se dio terena maltene i ne vidi i indirektno povecavas mogucnost kamenja i cega sve ne u dijelu koji im das uvecanog u odnosu na zakonsku obavezu
Sjeme im se zatrlo daBogda. Treba napraviti GIF ulijetanja baklje među raju (ta na 00:45 nije jedina, ima najmanje još jedna na tom snimku na 00:34) i čuvati je u svrhu edukacije mlađih naraštaja kako bi od početka bili svjesni na šta je gamad spremna.GoodisonPark je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:54 pm
0:45 treba li da neko nastrada da bi se napokon stalo u kraj divljacima!?
gost_manje je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 5:27 pmSjeme im se zatrlo daBogda. Treba napraviti GIF ulijetanja baklje među raju (ta na 00:45 nije jedina, ima najmanje još jedna na tom snimku na 00:34) i čuvati je u svrhu edukacije mlađih naraštaja kako bi od početka bili svjesni na šta je gamad spremna.GoodisonPark je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:54 pm
0:45 treba li da neko nastrada da bi se napokon stalo u kraj divljacima!?
Potpuno se slažem sa Modelom, 5% i tačka, sve ostalo je za mene razočarenje.
Na temu sutrašnje utakmice.. u najpesimističnijem mogućem scenariju ni poraz od jedan razlike uz barem jedan naš pogodak uopće ne bi bio smak svijeta. Remi uz postignut pogodak je vrhunski rezultat, jer nas na punoj Grbavici ne mogu dobiti pa da se na glavu nasade. Ne mislim da ćemo se sutra zatvoriti, ali da ćemo strpljivo čekati šansu - to hoćemo. Protivnih baš po mjeri, kojem su ove dvije utakmice sa nama jedino važno do kraja sezone. Kup je uvijek gadno takmičenje, tako da iako smatram da smo u ovom momentu mnogo kvalitetniji od njih, šanse za prolaz dalje su 60-40 u našu korist. Manimo se priča da se Širokom štima kup, mi nismo od tog posla. Ako se sutra pokaže da je zaista tako, onda se može i treba pričati na sva zvona - a do tada opušteno.![]()
HahahahhaahaahHurmasica je napisao/la:0:2 (Crnov i Hasanović)
Kakva muda je ona pokazala?Sto je rekla da ce i oni nama istom mjerom uzvratiti.Charlie Sheen je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 5:19 pmSabrina pokazala muda siljak se usrao u cega pola sjevera im dao