Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 5:13 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto apr 11, 2017 5:12 pm
LARS1921 je napisao/la:
uto apr 11, 2017 5:09 pm
Jel moguće.........
Ide crnov .. Koja je kvota da zabija :kafa:
1,15 Crnov, 1,25 Lendric, i 1,3 Zeba, kakav MSN trio

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:14 pm

LARS1921 je napisao/la:
uto apr 11, 2017 5:13 pm
Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:
uto apr 11, 2017 5:09 pm
Jel moguće.........
Ide crnov .. Koja je kvota da zabija :kafa:
1,15 Crnov, 1,25 Lendric, i 1,3 Zeba, kakav MSN trio
Ima li Stojanovic u ponudi ?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BHDragons
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:15 pm

Dobio sam info da Crnov neće igrati, zna li neko zašto?
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

amar92
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:15 pm

Put Hercegovine su se zaputili: Kjosevski, Fejzić, S. Stevanović, Bogičević, Kerla, Boccaccini, Osmanković, Musa, Žerić, Marković, Bekrić, Blagojević, Radinović, Zakarić, Zeba, M. Stevanović, Lendrić i Nikolić.

Sent from my iPhone using Tapatalk

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:16 pm

amar92 je napisao/la:
samo_plavo je napisao/la:Ma **** više Pitare, okrenimo se mi sutrašnjoj tekmi. ;)
Kjosevski- Bocca, Bogi, Kerla, Stevanović- Miro, Blagojević, Marković, Bekrić, Zakarić- Lendrić.
Ja bih volio vidjeti sutra ovih 11. Zamjene bi mi bile ako bismo imali povoljan rezultat (a za mene je to sve osim našeg poraza) uveo bih Crnova, Hasanovića i Nikolića. Nadam se da će Crnov dobiti bar 10-15 minuta.
Kao što napisah, sve osim poraza je dobro.
Ja bih volio da bude 3:3 :DD:
Samo da ostanemo neporaženi, uz postignuti gol i onda ih ubiti na Grbavici. :)
Crnov i Hasanovic nemaju pravo nastupa.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ma skontao sam jbg. Uvijek zaboravim to... Ne kažu džaba da je jezik nekad brži od pameti...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

1921.ba
Kontakt:

ima sanse, iste toliko da ce pitari dobit i slovo O :D
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Charlie Sheen
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:19 pm

1921.ba je napisao/la:
Sabrina pokazala muda siljak se usrao u cega pola sjevera im dao

1921.ba
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:20 pm

ma kamere su spremne snimat ce od pocetka do kraja, a svaki belaj mup ce dobit snimke, najmanji problem
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

reks1
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:25 pm

1921.ba je napisao/la:
Ovu mogucnost zaista ne kontam.Znaci das im slovo O ,samom tim tampon mices unutar tribine ,direktno smanjujes mogucnost broj karata nasim navijacima.Ne kontam za ciji hator.Direktno guras nase navijace prema sjeverozaadu s kojeg se dio terena maltene i ne vidi i indirektno povecavas mogucnost kamenja i cega sve ne u dijelu koji im das uvecanog u odnosu na zakonsku obavezu

gost_manje
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:27 pm

GoodisonPark je napisao/la:
uto apr 11, 2017 3:54 pm
phpBB [video]

0:45 treba li da neko nastrada da bi se napokon stalo u kraj divljacima!?
Sjeme im se zatrlo daBogda. Treba napraviti GIF ulijetanja baklje među raju (ta na 00:45 nije jedina, ima najmanje još jedna na tom snimku na 00:34) i čuvati je u svrhu edukacije mlađih naraštaja kako bi od početka bili svjesni na šta je gamad spremna.

Potpuno se slažem sa Modelom, 5% i tačka, sve ostalo je za mene razočarenje.

Na temu sutrašnje utakmice.. u najpesimističnijem mogućem scenariju ni poraz od jedan razlike uz barem jedan naš pogodak uopće ne bi bio smak svijeta. Remi uz postignut pogodak je vrhunski rezultat, jer nas na punoj Grbavici ne mogu dobiti pa da se na glavu nasade. Ne mislim da ćemo se sutra zatvoriti, ali da ćemo strpljivo čekati šansu - to hoćemo. Protivnih baš po mjeri, kojem su ove dvije utakmice sa nama jedino važno do kraja sezone. Kup je uvijek gadno takmičenje, tako da iako smatram da smo u ovom momentu mnogo kvalitetniji od njih, šanse za prolaz dalje su 60-40 u našu korist. Manimo se priča da se Širokom štima kup, mi nismo od tog posla. Ako se sutra pokaže da je zaista tako, onda se može i treba pričati na sva zvona - a do tada opušteno. ;)

cikazubo
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:32 pm

Slavko pred sutrašnji meč prilično optimističan i siguran, ohrabruje njegova izjava s obzirom da znamo da je uvijek umjeren i pažljiv s tim izjavama pred utakmicu.

ChWilla
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:41 pm

mene ohrabruje prije svega što znam kako slavko radi i kako sprema utakmice. a izjave manje više, izjava smo se naslušali svakakvih od svakakvih likova...
gradi željo boli te *****

GoodisonPark
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:47 pm

gost_manje je napisao/la:
uto apr 11, 2017 5:27 pm
GoodisonPark je napisao/la:
uto apr 11, 2017 3:54 pm
phpBB [video]

0:45 treba li da neko nastrada da bi se napokon stalo u kraj divljacima!?
Sjeme im se zatrlo daBogda. Treba napraviti GIF ulijetanja baklje među raju (ta na 00:45 nije jedina, ima najmanje još jedna na tom snimku na 00:34) i čuvati je u svrhu edukacije mlađih naraštaja kako bi od početka bili svjesni na šta je gamad spremna.

Potpuno se slažem sa Modelom, 5% i tačka, sve ostalo je za mene razočarenje.

Na temu sutrašnje utakmice.. u najpesimističnijem mogućem scenariju ni poraz od jedan razlike uz barem jedan naš pogodak uopće ne bi bio smak svijeta. Remi uz postignut pogodak je vrhunski rezultat, jer nas na punoj Grbavici ne mogu dobiti pa da se na glavu nasade. Ne mislim da ćemo se sutra zatvoriti, ali da ćemo strpljivo čekati šansu - to hoćemo. Protivnih baš po mjeri, kojem su ove dvije utakmice sa nama jedino važno do kraja sezone. Kup je uvijek gadno takmičenje, tako da iako smatram da smo u ovom momentu mnogo kvalitetniji od njih, šanse za prolaz dalje su 60-40 u našu korist. Manimo se priča da se Širokom štima kup, mi nismo od tog posla. Ako se sutra pokaže da je zaista tako, onda se može i treba pričati na sva zvona - a do tada opušteno. ;)

Valjda je cilj da se svaki naš navijač koji dođe na Grbavicu osjeća sigurno i bezbjedno ako toga nema onda se negdje u sistemu debelo griješi.

Stvarno ne vidim problem da se od gostujuće zdenke napravi klasični kavez iz kojeg ništa ne može izletjeti napolje a isto tako da ništa ne može upasti unutra, tako bi se sigurnije osjećali i naši i gostujuci navijači. Nisu to Bog zna kakva ulaganja a to bi nam u budućnosti donijelo višestruku korist. Tampon zona ne bi faktički ni trebala i na taj način se ne bi dodatno ograničavao prostor našim navijačima.

Što se tiče utakmice sutra, krenuti jako u kost od prve minute, 1:2 bi bio idealan rezultat, vrijedan finala.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

exbabilon
Kontakt:

uto apr 11, 2017 6:01 pm

Palili su i palili bi opet. Rusili su i rusili bi opet. S gospodom gospodski, s gamadi nikako! Upravo, dom koji mi gradimo, oni ruse i s njima ne treba dzentlmenski, car derbija je davno pala u drugi plan, toga nema. Ne treba im dati nista vise od onog sto im po pravilima pripada, a po mogucnosti i zabraniti dolazak. Ne pristajati na ucjene, nek stisnu pa nek i nama daju 5% na Kosevu, kako im i drago..

Svi koji zele uci na stadion i tih 90 minuta biti insani, bujrum na sjever i istok. Hajvane ostaviti u Vogosci.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

uto apr 11, 2017 6:01 pm

ma kavez napraviti i strpati ih u kavez 5 % i to je to.....dovidjenja prijatno....vise volim da nasa raja moze doci do karti nego da oni dobiju da tampon zona pojede 300 nasih navijaca koji bi bili tu....kad bude zavrsen jug i zapad ...zaista kada je prosli put bila ova rasprava prsoli derbi stao sam na stranu casti derbija,pa kao neka ih nek ima derbi svoju car,nakon onih dusmanskih poteza dabogda se ugasili i kao klub i skupina sve najgore im zelim...treba biti pametan zastititi nasu imovinu i na ovaj nacin se jos ogrebati od njih koliko god mozemo....na kosevo rusi i pali mada nije im ni to problem kad nije njihovo....5 % !!!!!

jos moramo uzeti u obzir da je oko stadiona zbog radova previse kamenja ne treba da neko zbog narkomana plati glavom....zabraniti skroz dolazak njihov u ovom slcuaju i kraj price....treba da neko pogine zbog narkomana ....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 11, 2017 6:03 pm

0:2 (Crnov i Hasanović) :kafa:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

drtooth
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 6:05 pm

Hurmasica je napisao/la:0:2 (Crnov i Hasanović) :kafa:
Hahahahhaahaah

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

ChWilla
Kontakt:

uto apr 11, 2017 6:07 pm

asistenti stojanović i stanić.
gradi željo boli te *****

Brkoo
Kontakt:

uto apr 11, 2017 6:18 pm

Bravo @GoodisonPark, odlican prijedlog, ovo treba proslijediti do uprave. Ako moze Rijeka, mozemo i mi, mislim da nas ne bi puno kostao kavez na gostujucoj zdenci. Sigurnost na stadionu bi bila na mnogo vecem nivou..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Dzezvar
Kontakt:

uto apr 11, 2017 6:21 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
uto apr 11, 2017 5:19 pm
1921.ba je napisao/la:
Sabrina pokazala muda siljak se usrao u cega pola sjevera im dao
Kakva muda je ona pokazala?Sto je rekla da ce i oni nama istom mjerom uzvratiti.
Pa neka uzvrate pa cemo vidjeti ko ce biti na gubitku.
Mi smo vec dokazali da bez njih mozemo napuniti grbavicu a oni kosevo bez nas ne mogu ni trecinu....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.

Prijava