Ja sam bio negdje tu oko slova "Ž" i znam da sam poludio bio nakon što sam vidio da baklja pada među našu raju, divljaci su ovo ovo nisu navijači..avlami97 je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:58 pmSjedio sam tačno odakle je snimano (nisam vidio pola terena), jer sam znao da će se divljaci ovako ponašati. Baklja je pala kraj nekog djeteta, valjda ga dedo doveo na utakmicu. FUJ:GoodisonPark je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 3:54 pm
0:45 treba li da neko nastrada da bi se napokon stalo u kraj divljacima!?
Pujj mamu im *****Hurmasica je napisao/la:2.500,00 KMLeon_Professional je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 4:02 pmBas me interesuje koliko je Zrinjski dobio kaznu za ovu tekmu protiv nas?! Kod njih je vise vremena gorilo nego sto nije tokom tekme, pa me zivo interesuje koliko su ih kaznili.
Bas tako,sarajevski derbi i ono sto je predstavljao i sto gaHadzijalagic je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 4:18 pmMa kakvu car derbija vise pominjete? To je nestalo 92. Danas sva zainteresovanost za tu utakmicu proizilazi iz animoziteta.. Kakva car derbija a dodju da ruse, lome i pale.. Ko ih yebe.. Ja bih volio da ih nikako ne bude na derbiju..
Ključna rečenica!cikazubo je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 4:31 pmPodsjećanja radi, prošli derbi na Grbavici je počeo prvo ulijetanjem maskiranih narkomana u kafić na Čvili gdje napadaju par golorukih ljudi koji i nisu predstavnici naše navijačke grupe već klasični navijači kao većina nas, nakon toga slijedi ulazak istih tih narkosa na sjever i već pred sami početak kače stolice na ogradu, nakon toga počinje utakmica, broj stolica na ogradi se povećava, zatim pale stolice na jednoj kamari i skaču ko indijanci oko vatre dok vatrogasci istu pokušavaju ugasiti, kad su s tim završili, krenuli su rušiti ograde i kapije i kad su na tribini uništili sve što su mogli onda su počeli s demoliranjem i toaleta koji su tek renovirani. Naravno neizostavno je ispaljivanje nekakvih raketica i drugih oblika pirotehnike prema domaćim navijačima, što odma uzrokuje protureakciju.
Problem je što normalni navijači fks traže u nama problem za broj karata, gospodo problem je u vašim predstavnicima grupe koji su za jedan dan napravili gluposti koliko se nije napravilo u svim derbijima zajedno prije toga, hajd da je to ultra fazon među navijačkim jezgrama pa i nekako bi shvatio, ali ovo je bilo daleko od ultra furke, jednostavno dno dna, gledati stolice i plamen na demoliranoj tribini, toga 22 godine nije bilo na Grbavici, a bilo je puno rizičnih utakmica na Grbavici nakon rata. Tako da sve dok normalni navijači ne žele da shvate da je problem u tim mentolima koji im predstavljaj navijačku grupu, neće mi biti žao pa makar im dali baš samo tih 5% tj 600 i kusur karata.
Treba biti objektivan, znamo mi svi da u oba tabora postoje usijane glave pa evo i zadnji primjer bačen topovski na fukare od strane onih desetak momaka koji se uvijek nasade tik uz ogradu kad imamo goste na stadionu, ali kada je riječ o derbijima jedna iščupana česma i 10tak stolica na lavoru (zbog čega su btw i normalni ljudi dobijali pendrek) se ne mogu mjeriti s ovim što je učinjeno tog dana na Grbavici, pogotovo ako se uzme u obzir da su navijači od usta odvajali za taj projekat sa stolicama, a da je lavor njihov koliko i naš.
Hadzijalagic je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 4:18 pmMa kakvu car derbija vise pominjete? To je nestalo 92. Danas sva zainteresovanost za tu utakmicu proizilazi iz animoziteta.. Kakva car derbija a dodju da ruse, lome i pale.. Ko ih yebe.. Ja bih volio da ih nikako ne bude na derbiju..
Crnov i Hasanovic nemaju pravo nastupa.samo_plavo je napisao/la:Ma **** više Pitare, okrenimo se mi sutrašnjoj tekmi.![]()
Kjosevski- Bocca, Bogi, Kerla, Stevanović- Miro, Blagojević, Marković, Bekrić, Zakarić- Lendrić.
Ja bih volio vidjeti sutra ovih 11. Zamjene bi mi bile ako bismo imali povoljan rezultat (a za mene je to sve osim našeg poraza) uveo bih Crnova, Hasanovića i Nikolića. Nadam se da će Crnov dobiti bar 10-15 minuta.
Kao što napisah, sve osim poraza je dobro.
Ja bih volio da bude 3:3![]()
Samo da ostanemo neporaženi, uz postignuti gol i onda ih ubiti na Grbavici.