Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 4:18 pm

Ma kakvu car derbija vise pominjete? To je nestalo 92. Danas sva zainteresovanost za tu utakmicu proizilazi iz animoziteta.. Kakva car derbija a dodju da ruse, lome i pale.. Ko ih yebe.. Ja bih volio da ih nikako ne bude na derbiju..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Kod pitara protiv Zrinjskog se dva puta utakmica PREKIDA zbog bakljade i dobiju manju kaznu od nas gdje nije bilo prekida.
Alea iacta est!

GoodisonPark
Kontakt:

uto apr 11, 2017 4:19 pm

avlami97 je napisao/la:
uto apr 11, 2017 3:58 pm
GoodisonPark je napisao/la:
uto apr 11, 2017 3:54 pm
phpBB [video]

0:45 treba li da neko nastrada da bi se napokon stalo u kraj divljacima!?
Sjedio sam tačno odakle je snimano (nisam vidio pola terena), jer sam znao da će se divljaci ovako ponašati. Baklja je pala kraj nekog djeteta, valjda ga dedo doveo na utakmicu. FUJ:
Ja sam bio negdje tu oko slova "Ž" i znam da sam poludio bio nakon što sam vidio da baklja pada među našu raju, divljaci su ovo ovo nisu navijači..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

rodrigo87
Kontakt:

uto apr 11, 2017 4:22 pm

Pozdrav uhljupi sto citate :shisha:
phpBB [video]

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 11, 2017 4:23 pm

Hurmasica je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
uto apr 11, 2017 4:02 pm
Bas me interesuje koliko je Zrinjski dobio kaznu za ovu tekmu protiv nas?! Kod njih je vise vremena gorilo nego sto nije tokom tekme, pa me zivo interesuje koliko su ih kaznili.
2.500,00 KM
Pujj mamu im *****

dimitrijevic

uto apr 11, 2017 4:23 pm

O I zdenku dati ljudima,ale ale ja te ***** Zeljeznicare ale aleee
Mirza Rascic !

Charlie Sheen
Kontakt:

uto apr 11, 2017 4:24 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Ma kakvu car derbija vise pominjete? To je nestalo 92. Danas sva zainteresovanost za tu utakmicu proizilazi iz animoziteta.. Kakva car derbija a dodju da ruse, lome i pale.. Ko ih yebe.. Ja bih volio da ih nikako ne bude na derbiju..
Bas tako,sarajevski derbi i ono sto je predstavljao i sto ga
Je cinilo jedinstvenim u svijetu je nestao.Kakva je car u tom sto neko glavu moze izgubiitti a o fudbalu da ne pricam.

black64
Kontakt:

uto apr 11, 2017 4:31 pm

5% KRAJ PRIČE !!!

cikazubo
Kontakt:

Podsjećanja radi, prošli derbi na Grbavici je počeo prvo ulijetanjem maskiranih narkomana u kafić na Čvili gdje napadaju par golorukih ljudi koji i nisu predstavnici naše navijačke grupe već klasični navijači kao većina nas, nakon toga slijedi ulazak istih tih narkosa na sjever i već pred sami početak kače stolice na ogradu, nakon toga počinje utakmica, broj stolica na ogradi se povećava, zatim pale stolice na jednoj kamari i skaču ko indijanci oko vatre dok vatrogasci istu pokušavaju ugasiti, kad su s tim završili, krenuli su rušiti ograde i kapije i kad su na tribini uništili sve što su mogli onda su počeli s demoliranjem i toaleta koji su tek renovirani. Naravno neizostavno je ispaljivanje nekakvih raketica i drugih oblika pirotehnike prema domaćim navijačima, što odma uzrokuje protureakciju.
Problem je što normalni navijači fks traže u nama problem za broj karata, gospodo problem je u vašim predstavnicima grupe koji su za jedan dan napravili gluposti koliko se nije napravilo u svim derbijima zajedno prije toga, hajd da je to ultra fazon među navijačkim jezgrama pa i nekako bi shvatio, ali ovo je bilo daleko od ultra furke, jednostavno dno dna, gledati stolice i plamen na demoliranoj tribini, toga 22 godine nije bilo na Grbavici, a bilo je puno rizičnih utakmica na Grbavici nakon rata. Tako da sve dok normalni navijači ne žele da shvate da je problem u tim mentolima koji im predstavljaj navijačku grupu, neće mi biti žao pa makar im dali baš samo tih 5% tj 600 i kusur karata.
Treba biti objektivan, znamo mi svi da u oba tabora postoje usijane glave pa evo i zadnji primjer bačen topovski na fukare od strane onih desetak momaka koji se uvijek nasade tik uz ogradu kad imamo goste na stadionu, ali kada je riječ o derbijima jedna iščupana česma i 10tak stolica na lavoru (zbog čega su btw i normalni ljudi dobijali pendrek) se ne mogu mjeriti s ovim što je učinjeno tog dana na Grbavici, pogotovo ako se uzme u obzir da su navijači od usta odvajali za taj projekat sa stolicama, a da je lavor njihov koliko i naš.

rodrigo87
Kontakt:

uto apr 11, 2017 4:38 pm

cikazubo je napisao/la:
Podsjećanja radi, prošli derbi na Grbavici je počeo prvo ulijetanjem maskiranih narkomana u kafić na Čvili gdje napadaju par golorukih ljudi koji i nisu predstavnici naše navijačke grupe već klasični navijači kao većina nas, nakon toga slijedi ulazak istih tih narkosa na sjever i već pred sami početak kače stolice na ogradu, nakon toga počinje utakmica, broj stolica na ogradi se povećava, zatim pale stolice na jednoj kamari i skaču ko indijanci oko vatre dok vatrogasci istu pokušavaju ugasiti, kad su s tim završili, krenuli su rušiti ograde i kapije i kad su na tribini uništili sve što su mogli onda su počeli s demoliranjem i toaleta koji su tek renovirani. Naravno neizostavno je ispaljivanje nekakvih raketica i drugih oblika pirotehnike prema domaćim navijačima, što odma uzrokuje protureakciju.
Problem je što normalni navijači fks traže u nama problem za broj karata, gospodo problem je u vašim predstavnicima grupe koji su za jedan dan napravili gluposti koliko se nije napravilo u svim derbijima zajedno prije toga, hajd da je to ultra fazon među navijačkim jezgrama pa i nekako bi shvatio, ali ovo je bilo daleko od ultra furke, jednostavno dno dna, gledati stolice i plamen na demoliranoj tribini, toga 22 godine nije bilo na Grbavici, a bilo je puno rizičnih utakmica na Grbavici nakon rata. Tako da sve dok normalni navijači ne žele da shvate da je problem u tim mentolima koji im predstavljaj navijačku grupu, neće mi biti žao pa makar im dali baš samo tih 5% tj 600 i kusur karata.
Treba biti objektivan, znamo mi svi da u oba tabora postoje usijane glave pa evo i zadnji primjer bačen topovski na fukare od strane onih desetak momaka koji se uvijek nasade tik uz ogradu kad imamo goste na stadionu, ali kada je riječ o derbijima jedna iščupana česma i 10tak stolica na lavoru (zbog čega su btw i normalni ljudi dobijali pendrek) se ne mogu mjeriti s ovim što je učinjeno tog dana na Grbavici, pogotovo ako se uzme u obzir da su navijači od usta odvajali za taj projekat sa stolicama, a da je lavor njihov koliko i naš.
Ključna rečenica!
Boli mene ba qrac sto su nas taj dan gazili i na stadionu i van stadiona, ni prvi ni zadnji put. Vec je problem sto su razvalili sve moguce i isetali se iz zdenke kao heroji grada! Oni i ultra scena ne mogu u istu rečenicu.

ISB87
Kontakt:

uto apr 11, 2017 4:55 pm

Policija zna gdje se sve stekaju baklje i dimovi pa unose, to je njihov prospust. Unese se svugdje, ima onih bas snalazljivi ali 90% tih baklji ne bi bilo da su pretresi iole ozbiljni.

Ako nisu platili onda predat savezu i tjt a sto se tice njihovih karti isto kao i do sad uz dobar pretres hordi i tribine.
MIRZA RASCIC

Model1964

uto apr 11, 2017 4:56 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
:palacgore:
Ocekujem od naše uprave da da 675 karata
Ako Šiljak ili bilo ko drugi da makar 1 kartu više je obicni bezkicmenjak.
Ovaj stadion je armija Željinih navijaca branila i gradila. Nije ni Šiljak ni niko drugi.

Uprava mora da cuva Željinu imovinu ili neka ide!

EDIT: Nemoj koristiti velika slova!
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:03 pm

jelde? :kafa:
gradi željo boli te *****

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:09 pm

Ma **** više Pitare, okrenimo se mi sutrašnjoj tekmi. ;)
Kjosevski- Bocca, Bogi, Kerla, Stevanović- Miro, Blagojević, Marković, Bekrić, Zakarić- Lendrić.
Ja bih volio vidjeti sutra ovih 11. Zamjene bi mi bile ako bismo imali povoljan rezultat (a za mene je to sve osim našeg poraza) uveo bih Crnova, Hasanovića i Nikolića. Nadam se da će Crnov dobiti bar 10-15 minuta.
Kao što napisah, sve osim poraza je dobro.
Ja bih volio da bude 3:3 :DD:
Samo da ostanemo neporaženi, uz postignuti gol i onda ih ubiti na Grbavici. :)
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

LARSSON
Kontakt:

Jel moguće.........

Plava Porodica
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:11 pm

Pa evo do proslog derbija mogu reci da me "tresla" ona euforija sto te ufati 15.dana prije. Ove sedmice ni na kraj mi pameti. Uopste me ne interesuje. Da tu imas nesto vidjeti na terenu pa da ocekujes, nego toliko mi se zgadio antifudbal, najlosija utakmica koja postoji. Unaprijed znas da ce biti X, da kako mogu kuci ostati ostao bih.. Ali opet Zeljo te vuce.
Meni je puno bitnija sutrasnja utakmica, jer ce biti dobrog fudbala, iako sam veliki pesimista a sinoc sam napisao sto.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

chile
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:11 pm

Samo budala moze pustiti pitare u subotu na Grbavicu, gdje su radovi ispred stadiona u toku. Kamenja kao da si u kamenolomu. Svi preduslovi za belaj i krvave glave, ako nasi nece da se zamjeraju nadam se da ce usrani Nefic i ekipa iz mupa sprijeciti belaj to je mnogo bezbolnije i jeftinije od lijecenja i svega sto ce uslijediti. Nema sanse da nadrogirana i pijana b bagra ne iskoristi sve to nazalost. Znaci strogo zabraniti organizovan dolazak pitara dok se ne zavrsi longitudinala ispred stadiona.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

storm_raider
Kontakt:

uto apr 11, 2017 5:12 pm

Sutra igramo protiv Sirokog veoma bitnu utakmicu!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

LARS1921 je napisao/la:
Jel moguće.........
Ide crnov .. Koja je kvota da zabija :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

amar92
Kontakt:

samo_plavo je napisao/la:Ma **** više Pitare, okrenimo se mi sutrašnjoj tekmi. ;)
Kjosevski- Bocca, Bogi, Kerla, Stevanović- Miro, Blagojević, Marković, Bekrić, Zakarić- Lendrić.
Ja bih volio vidjeti sutra ovih 11. Zamjene bi mi bile ako bismo imali povoljan rezultat (a za mene je to sve osim našeg poraza) uveo bih Crnova, Hasanovića i Nikolića. Nadam se da će Crnov dobiti bar 10-15 minuta.
Kao što napisah, sve osim poraza je dobro.
Ja bih volio da bude 3:3 :DD:
Samo da ostanemo neporaženi, uz postignuti gol i onda ih ubiti na Grbavici. :)
Crnov i Hasanovic nemaju pravo nastupa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava