Pa vidiš odmah od čega je mali. Igao je EP sa kadetima, igrao i pripremne za prvi tim sa jakim ekipama. I žeru i Mujagu si girao u ozbiljnim tekmama. Oda Žeru gurnu protiv Viteza, klimalo se Odi već tad.AdisSaca je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 5:15 pm
Sve osim Beširevića, brate gdje ćes dijete koje nema minute za prvi tim gurnuti u vatru u ovako važnoj utakmici, sumnjam da bi psihički podnio i bio bi "propuh" po lijevoj strani još kad uzmeš u obzir da si ispred njega Musu stavio koji i nije toliko odgovoran u defanzivi i ima lošu komunikaciju zamisli kako bi se to odvijalo.
Nisam oženjen ali realno tako je sa našom rajom. Šta ćešModel1964 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 6:26 pmponosannavas je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 4:14 pmEvo šta sam napisao pred tekmu. Mislim da je i bilo 5 milja bez obzira što vi govorite četiri a zvanični izvještaj 6. Po mojoj procjeni na jugu zajedno sa jugozapadom je bilo oko dvije milje čak i malo jače (centralni dio popunjen bočni na pola), istok milja, zapad oko 400 i na sjeveru viš eod 1500 sigurno, možda i do dvije (ako sam negdje uvećao). Po meni, mislim da su fulili u zbiru ovih godišnjih karata koje su bile na tekmi jer od dvije milje i nešto da je bilo samo 800 čisto simljam i ne mogu da vjerujem. Ostal razloge za malo manju posjetu ste naveli. Nažalost mi smo narod gdje rijetki idu na tekme zbog ljubavi. Ide ko je navikao. Ima raje koja voli Želju pravo, ali ne ide na sve tekme. Iskoristio npr sad da ode negdje za vikend da bi mogao reći ženi da naredni ne idu nigdje, a napominjem puno je takvih bitnih tekmi iza Krupe. Garantujem da Željo ima 10.000 ljudi koji su luđaci i kojima da odgovara da dođu na svaku tekmu bili bi tu. Što neko reče napredak je i ovo jer je prije godinu dvije na ovakvim tekmama bilo 2000 ljudi. kad se napravi skroz istok sa popratnim sadržajima koje ja spominjem stalno, a to su hrana, piće i sl bit će još više, uz krov. Samo polako ljudi. Ne treba ni kuditi raju, ali i cjenovna diferencija mora doći. Dajte da napravimo stadion prvo. Vjerujem u ove ljude.ponosannavas je napisao/la: ↑sub apr 08, 2017 3:36 pmVeceras nw ocekujem vise od pet milja. Razlog jednostavan cuvaju ljudi pare za derbi i za Siroki i Zrinjski, pa i eventualno finale kupa, pa i Kosevski derbi. Puno je bitnih tekmi u narednih mjesec i po.
Sad protiv Širokog ipak mislim da moramo napraviti neke rokade. Ok je do sada bilo, ali sad mora i mislim da hoće. Ja bi ovako: Veca, Siniša, Bogi, Kerla, Beširević - Uglješa, Blagoja, Bekrić - Musa, Miro i Lendrić. U drugom ulaze NIkolić i marković umjesto Lendre i Balgoje i Zakara umjesto Siniše. Svi iz prve odmorni sem stopera, koji najmanje i trče realno.![]()
To je diplomacija, međudržavna trgovina, psihologija, civilizirano ophođenje, spremnost na kompromise i dogovaranje....![]()
a sta ako Radinovic sutra ustane na desnu?Jaozinho22 je napisao/la: ↑pon apr 10, 2017 11:52 pmVjerovatno nećemo ić na pobjedu,dolje čvrsto a gore ako šta uđe,imamo jednostavno 4 veoma kvalitetna igrača koja mogu riješit utakmicu jednim potezom. U sredini počet s Marketom koji će biti krucijalan i Blagojevićem od kojeg očekujemo da ima dobar danPočeti s nehljebom Uglješom bilo bi samoubistvo.Štoperi standardni,a za bekove iskreno nemam pojma ko bi mogao igrat. Siniša vjerovatno lijevo,desno Miro po mojoj nekoj procjeni al Petrović reče da će tražit igrača na poziciji beka kojem je to neprirodna pozicija,znači Bocca vjerovatno,mada Široki ima opasna i brza krila to bi moglo bit samoubistvo.
Odigrat čvrsto,disciplinovano,probat postić pogodak i onda ih ovdje rasut za ulazak u veliko finale !
Takva se odluka donese pod pritiskom,ali nema veze idemo naprijed lagano.Inace za sutra sam misljenja da treba igrati najboljih 11 koji su na raspolaganju,ipak se borimo za taj pehar a i za vikend takodjer...exbabilon je napisao/la: ↑uto apr 11, 2017 9:40 amJa bih da iskoristim priliku da se nasmijem Komitetu za sudjenje NFSBIH. Kaze jedina greska Valjica sto nije svirao penal kad je Kerla van sesnesterca prvi stigao do lopte u duelu s Todorovicem. HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sent from my LG-K430 using Tapatalk