Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 24, 2016 7:52 pm

FOTO: Ogroman broj navijača na druženju sa prvotimcima

http://fkzeljeznicar.ba/foto-ogroman-br ... ima/19174/" onclick="window.open(this.href);return false;

FK Željezničar i Dnevni avaz produžili medijsku saradnju

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... nju/19183/" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

exbabilon
Kontakt:

čet mar 24, 2016 7:53 pm

Odlican dan, popravi mi raspolozenje citanje foruma poslije teskog dana svaki put. Donacije, druzenje, stipendija malom... sve super!

Povrede nas opet ne popustaju. Zasto ne moze neko 3-5 dana bit odsutan, odmah 20 dana van terena. :(

Model1964

čet mar 24, 2016 7:53 pm

diego1921 je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Pogledajte Istocne tribine i koliko se raje moglo nagurati na nju.Sjever je bio u izgradnji.
https://m.youtube.com/watch?v=yYLx6oG3j3c" onclick="window.open(this.href);return false;
A gledaj juga,jadna ti majka :rofl1: Volio bi da i mi nekad dozivimo ovako nesto ili sl ovome,al ne i da ispadnemo na ovaj nacin,mislim da bi me srce opalilo :shisha:
Da mi ovo ponovno doživimo moramo krv propišati. Lično ne volim gledati ništa od te tekme jer sam na tom jugu ostao plakati još dva sata nakon meča. Ovaj jug i istok su bili toliko glasni da je moja gluha rahmetli nena mislila da se opet zaratilo :)
Onaj huk Željo sa dugim e i o je lomio stakla.
A NIĐE BAKLJI; TOPOVSKIH UDARA I SLIČNIH SRANJA. :klanjase2:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

cala
Kontakt:

čet mar 24, 2016 7:54 pm

Kosoric isti Hannibal sa onom maskom :rofl:

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:02 pm

Jasno je da nismo zadovoljni onim sto je sadasnji nacelnik opcine NS uradio za Zelju u protekla dva mandata. S pravom mislimo da je mogao i trebao vise. I to stoji...
Ali,ne mislim da trebamo dizati hajku na njega vezano za predstojece aktivnosti koje je klub vec pokrenuo oko igradnje stadiona(mislim na izgradnju novog stadiona). To je nesto sto ce se tek dogadjati i ne trebamo prejudicirati stvari. Ne znamo u ovom momentu jos nista oko tog procesa.Tek treba pokrenuti javnu raspravu,potom usvojiti izmjenu reg.plana na opc.vijecu i proslijediti prijedlog kantonalnom ministarstvu prostornog uredjenja na konacno odlucivanje. Bude li tu eventualnih opstrukcija,klub ce sigurno izaci u javnost s tim. Ali nema smisla da ga unaprijed optuzujemo i osudjujemo.
Inace ne trebamo pretjerivati u pronalazenju proglasavanju neprijateljima kluba svakoga ko se u necemu ne slaze s nama, s nekim stvarima vezanim za klub,s nekim potezima...Nemojmo paranoisati bez potrebe.

Model1964

čet mar 24, 2016 8:06 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la:Pogledajte Istocne tribine i koliko se raje moglo nagurati na nju.Sjever je bio u izgradnji.
https://m.youtube.com/watch?v=yYLx6oG3j3c" onclick="window.open(this.href);return false;
Na toj utakmici je bilo 25.000 gledalaca, ne pitajte kako. Ko je bio zna. Tolika je gužva bila na jugu da se ruka što kažu nije mogla dići. Umalo se nisam polomio kad sam poletio da padam sa onog zida iznad lijevog reflektora u trenutku kad je Fićo da go. Sreća, uhvatio me nekakav čovjek za trenerku i izvuk'o me. Bio sam na Slivenu, Univerzitatei i Minsku (na Sionu nisam bio), ali to se nije moglo porediti sa Videotonom.
Samo je nešto takvo bilo sa Partizanom u polufinalu kupa '81. To je bilo nezaboravno vijeme, živjeli smo tada jednu plavu bajku i siguran sam nesvjesni šta se dešava. Željo do tada već 13 godina nije igrao Evropu, za moju generaciju je to bilo nešto novo. Igrali smo od tekme do tekme i mislili da je svako bolji od nas jer su kao stranci, nikad nismo ni u jednu tekmu ušli napuhani kao šta će Bugari ili Švajcarci. To je bio Željo i cijela država nas je simaptisala i radovala se i tugovala s nama osim ovih gore budalaša.
Luftali smo iz gimnazije da gledamo treninge koje je vodio Švabo. Poslije kada su izlazili iz svlačionica slušali smo komentare. Pred tekmu sa Sionom Švabo govori nekom tipu. Sa Bugarima smo imali sreče ali Sion je prava ekipa. Profesionalci od glave do pete, samo da nas ne razmontiraju. To sam reko i u svlačionici.
Znamo kako se je završilo :) Tu priču je pričo i kad je dolazila Zvezda ili Sutjeska iz Nikšića.
Znao čojk šta priča :)
A kako smo lupali tepsije u osamdesetim godinama to je za romana ili za TV seriju :lol: :lol:

Model1964

čet mar 24, 2016 8:06 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Na toj utakmici je bilo 25.000 gledalaca, ne pitajte kako. Ko je bio zna. Tolika je gužva bila na jugu da se ruka što kažu nije mogla dići. Umalo se nisam polomio kad sam poletio da padam sa onog zida iznad lijevog reflektora u trenutku kad je Fićo da go. Sreća, uhvatio me nekakav čovjek za trenerku i izvuk'o me. Bio sam na Slivenu, Univerzitatei i Minsku (na Sionu nisam bio), ali to se nije moglo porediti sa Videotonom.
Samo je nešto takvo bilo sa Partizanom u polufinalu kupa '81. To je bilo nezaboravno vijeme, živjeli smo tada jednu plavu bajku i siguran sam nesvjesni šta se dešava. Željo do tada već 13 godina nije igrao Evropu, za moju generaciju je to bilo nešto novo. Igrali smo od tekme do tekme i mislili da je svako bolji od nas jer su kao stranci, nikad nismo ni u jednu tekmu ušli napuhani kao šta će Bugari ili Švajcarci. To je bio Željo i cijela država nas je simaptisala i radovala se i tugovala s nama osim ovih gore budalaša.
Luftali smo iz gimnazije da gledamo treninge koje je vodio Švabo. Poslije kada su izlazili iz svlačionica slušali smo komentare. Pred tekmu sa Sionom Švabo govori nekom tipu. Sa Bugarima smo imali sreče ali Sion je prava ekipa. Profesionalci od glave do pete, samo da nas ne razmontiraju. To sam reko i u svlačionici.
Znamo kako se je završilo :) Tu priču je pričo i kad je dolazila Zvezda ili Sutjeska iz Nikšića.
Znao čojk šta priča :)
A kako smo lupali tepsije u osamdesetim godinama to je za romana ili za TV seriju :lol: :lol:

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:13 pm

http://www.republika.ba/kultura_showbiz ... nu-kosevo/
e sad nek njima pomjeraju termin utakmice, nama neće!
P.S. Brat Slovenac, čuli smo te i prvi put :lol: :P
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Model1964

čet mar 24, 2016 8:14 pm

ma nije do mene :)

Grbavica
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:32 pm

sejo salihoviiiiiiććć ideeeeeeešššššššš :shisha:
slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:34 pm

Avazov Sport :)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:35 pm

Ne mozes njima vjerovati, sportski Express. Ni 1% ne vjerujem ovo za Seju, koliko god da bih ga volio vidjeti na Grbavici. Oni i prodaju novine na ovakvim glupostima, senzacionalisticko novinarstvo.

"Ronaldo je snimljen s njom u krevetu, pogledajte sta joj je uradio. Sramota! [SLIKE]", a ispod u tekstu kako rade photo shooting za Nike.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

proces
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:39 pm

Kako je krenulo realno je za dvije godine ocekivati grupnu fazu lige prvaka...citirat cu se u sezoni 2017/18 :mrgreen:
Za kog' navijas ?
Pa za Z E LJ E Z N I C A R !!!

delinjo
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:57 pm

jeste da je ovo avazov sport ali fkt je istina da su nasi zvali Seju...medjutim sumnjam da od toga moze biti nesto jer frajer milione zaradjuje u kini ...jedino kad mu dosadi tamo :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

FKZ1921
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:58 pm

Ne počinjete s tim nebulozama, tako vam boga...

delinjo
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:58 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ne počinjete s tim nebulozama, tako vam boga...
sta fali ...Luca Toni slobodan na ljeto :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:59 pm

A Andrija Živković?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

čet mar 24, 2016 8:59 pm

Bravo i za Petra Jelića :pljesak:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

IvanOsim
Kontakt:

čet mar 24, 2016 9:03 pm

Smatram da je u svakom slucaju bolje da se istok pravi korak po korak pa da se moze iskoristiti za dalje, eh jedino to sto ce nam biti mali kapacitet na grbavici za evropu, pogotovo ako kojim slucajem odemo u Ligu Sampiona..
Zanima me da li bi se one prostorije za doping, pa jos je bilo za nesto, mogle praviti na sjeveru na spratu i da tu i ostanu, a usput se i sjever sredi, ima gore prostora..

Gledaj mlade repke Memija, Dado, Amir, Bajic, Hodzic, Gojak svi prva postava, mozda Gojak na klupi, Cerimagic..

Ne spominjite Salihovica molim vas, kad nam dodje neki igrac iz nase lige, bit ce **** njeg, dje nam je Salihovic, nema nikakve potrebe za tim..
Vidjeli smo da je najljepse kad igrac potpise kao Zahirovic, tiho i bez pompe, pa onda bomba..

cikazubo
Kontakt:

čet mar 24, 2016 9:06 pm

Joj pomocnog terena na ovom snimku :r Al neka trebamo naucit na neuslovnim terenima, ipak ce nas to cekati jos par kola..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava