Upravo tako. Tad je bilo raje na istoku jer nije mogla muha stati. Teško da se to može ponoviti, jer smo tad baš dobro igrali. Amar je napravio odličnu ekipu a igra boli glava.To je jako bitno za posjetu.psihopata je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 10:51 pmbravo,kad je tifa bio,tad je sve bilo krcato,ali tad je bila nezapamcena euforija,redovi za karte dan ranije bili po 50 metara i mislim da na kraju bruku raje nije uspjelo doci do karte,a osim toga stadion je bio krcat sat vremena prije pocetka utakmice a to se rijetko desava i po tome ja otprilike zakljucim kolika je euforija jer ono kad udje hiljadu ljudi a pola sata do pocetka utakmice znam da ce biti samo onih standardnih 4-5 milja,jer onih zadnjih pola sata dodju oni koji su navikli u minutu da ugajgule ulazak na stadion.Manager2016 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 10:39 pmUtakmica Željo Borac 4:2, tad je bilo bruku raju.Poslije toga se ne sjećam da je ikad bila posjeta.Ja mislim da je bilo 13-14 hiljada ljudi. Baš ću sad potražiti.
meni neprevazidjena protiv Celika 2002. kad smo slavili titulu, krcata Grbavica, bakljada preko cijelog stadiona, ja 4 godine i prva utakmica u zivotu (vjerovatno je zato i neprevazidjena), nikad to necu zaboraviti, tad kao djetetu mi je bas bio interesantan lav koji je tad bio maskota i kruzio po stadionu za vrijeme utakmice (Dino Pekić bio lav ja mislim
2 119adi21 je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 11:38 pmmeni neprevazidjena protiv Celika 2002. kad smo slavili titulu, krcata Grbavica, bakljada preko cijelog stadiona, ja 4 godine i prva utakmica u zivotu (vjerovatno je zato i neprevazidjena), nikad to necu zaboraviti, tad kao djetetu mi je bas bio interesantan lav koji je tad bio maskota i kruzio po stadionu za vrijeme utakmice (Dino Pekić bio lav ja mislim), treba vratiti tog lava, sjeca li se neko slucajno rezultata ?
sad sam provjerio, lars je upravu, 2002. je bilo 2:1 za nas i tad je bila ta bakljada, a 2001. smo isto slavili titulu protiv celika i bilo 1:1GoodisonPark je napisao/la: ↑ned mar 26, 2017 11:44 pm0:0 završilo.. Zeničani se napeli ko žabe da im ne uvalimo gol, ali opet ništa nije moglo pokvariti šampionsko slavlje![]()
onda su se zajebali na gg