Realno, i ako je naš, Meša kao trener je u rangu telece glave.
Mesa i onaj se ne mogu porediti. Mesa zna pricati, prica sa svim igracima, ide i gleda igrace, skautira ih, pokazuje vecu zelju da napravi nesto i bolji je trener od Susica. Ne moram ni pisati da je pametniji i karakterniji od Susica. Problem je u tome sto vecina nasih trenera ukljucujuci i njih dvojcu forsira fudbal koji se igrao u proslosti, nikako da shvate da je danas 2017-ta godina i da se puno toga promijenilo od njihovog igranja fudbala do danas.
Neka njega jos dugo kod nas
Napisao sam kao trener. Za sve drugo si u pravu.Brkoo je napisao/la: ↑sub mar 25, 2017 9:31 pmMesa i onaj se ne mogu porediti. Mesa zna pricati, prica sa svim igracima, ide i gleda igrace, skautira ih, pokazuje vecu zelju da napravi nesto i bolji je trener od Susica. Ne moram ni pisati da je pametniji i karakterniji od Susica. Problem je u tome sto vecina nasih trenera ukljucujuci i njih dvojcu forsira fudbal koji se igrao u proslosti, nikako da shvate da je danas 2017-ta godina i da se puno toga promijenilo od njihovog igranja fudbala do danas.
Po meni jedina dva nasa domaca trenera koja bi mogla da vode reprezentaciju su Vahid Halilhodzic i Amar Osim. Ako njih dvojca ne mogu onda trazi nekog stranca koji ima kvalitet da vodi reprezentaciju..
Jesili se nasikiro kumekontranogama je napisao/la: ↑sub mar 25, 2017 9:41 pmUstao sam maxuz u 3 da gledam ovo a otisao da spavam u 35oj minuti, eto koliko me igra drzala.Nema Baje nema Mire reko nema ni razloga da se patim.
Pomicemo se naprijed, pocinjemo liciti na ekipu, ne ginemo na terenu, imamo izbalansiranu ekipu.Drži jedan pravac u igri i dosljedan je. Što bi Baho reko * Ne luta*Manager2016 je napisao/la: ↑sub mar 25, 2017 9:42 pmA sta je to konkretno bolja igra kod Slavke u odnosu na prethodne trenera a ovaj se diže u nebesa? Mi smo takav narod da nam niko ne valja. Meša s Grenoblom pravio čuda po Francuskoj a kod nas kažu ne valja. hmmmm blentavo totalno.Samo je bitno da je s strane odmah je dobro, a čim je naše ne valja.
Ama samo Zelju mogu gledat i kad igra bezveze. Bolje da sam na pecanje otiso u ta doba sam mogo sta god kvalitetno nakacit.Model1964 je napisao/la: ↑sub mar 25, 2017 9:43 pmJesili se nasikiro kumekontranogama je napisao/la: ↑sub mar 25, 2017 9:41 pmUstao sam maxuz u 3 da gledam ovo a otisao da spavam u 35oj minuti, eto koliko me igra drzala.Nema Baje nema Mire reko nema ni razloga da se patim.![]()