Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 25, 2017 7:59 pm

Ma nidje veze igra,znaci ocaj zivi,dali 5 golova ne znamo ni sami kako..Od ovih novih jedino Ara pokazao zelju za igrom ali nije mu se dalo da zabije..Oni ne mogu smislene akcije protiv amatera da organizuju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

sub mar 25, 2017 8:03 pm

napraviš sam sebi kafu i zapitaš se sto posto iskreno, bi li volio da sad, danas, večeras meša preuzme želju umjesto slavke...

e to ti je to... :kafa:
gradi željo boli te *****

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub mar 25, 2017 8:12 pm

Koja glupost Kolasinca, valja igrati bez njega...
Umjesto Vrancica je pet puta bolje da je usao Gojak ili Prcic. Nema od Vrancica meda, guraj mladje.
Odlicno je sto su igrali Hodzic i Bajic.

Nije problem sto imamo nedostataka, problem je sto kao da nije bilo zelje danas, nabij tu gol razliku, nakantaj do vrha mrezu. Protiv ovakvih ekipa se ne mozes vjecito dodavati, ili mozes ako si tehnicki i trkacki iznimno nadmocan, pa da izludjujes protivnika duplim pasovima i sta sve ne. Dosta golova danas je i postignuto nakon toga. Koristis se 'starim' nacinom igranja fudbala, driblaj, prodji 2-3 igraca.
I nije mi se nikako svidjalo sto su se sve lopte davale Pjanicu, pa da je on zavrne nekom gore. Odlicno to radi, ali ne moze uvijek. Ima tu dosta mjesta za napredak, ali nama je svakako najbitniji rezultat veceras, te da Grcku kuci dobijemo.

Protiv Albanije bi volio da zaigraju i neki drugi igraci, neka Hodzica i Bajica od prve minute, Kodru uvesti, Prcica, Gojaka, naseg Stevanovica uvesti barem pola sata. Moze i mora puno bolje. Najbitnije je srediti neke stvari u glavi.

Nego, idemo ubit ovu Sobodu :)
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Model1964

sub mar 25, 2017 8:21 pm

Nije cudno da Kolašinac navija za zvrkove :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

sub mar 25, 2017 8:22 pm

Visca kakav god da je, iako hajmo reci na neprirodnoj poziciji (iako je u Zelji igrao) za najvecu prevaru fudbala Lulica je Marsijal licno.
I ako smo forsirali igru na centarsuteve, onda je Miro trebao od prve igrati.. Naviko je da centrira Lendricu, mogao je komotno i Hodzi i Vedi..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Manager2016

sub mar 25, 2017 8:47 pm

Vi ste stvarno veliki strucnjaci matere mi moje. Smisleno igrati protiv rep. u kojoj je11 igraca ne izlazi iz sesn. metara.Ovo je odlicno ako se uzme u obzir da su odradili 4 treni. zajedno i da je puno novih igraca.

Pinkii
Kontakt:

sub mar 25, 2017 8:53 pm

slika
SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Model1964

sub mar 25, 2017 9:11 pm

ChWilla je napisao/la:
napraviš sam sebi kafu i zapitaš se sto posto iskreno, bi li volio da sad, danas, večeras meša preuzme želju umjesto slavke...

Realno, i ako je naš, Meša kao trener je u rangu telece glave.

Brkoo
Kontakt:

sub mar 25, 2017 9:31 pm

Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Mesa i onaj se ne mogu porediti. Mesa zna pricati, prica sa svim igracima, ide i gleda igrace, skautira ih, pokazuje vecu zelju da napravi nesto i bolji je trener od Susica. Ne moram ni pisati da je pametniji i karakterniji od Susica. Problem je u tome sto vecina nasih trenera ukljucujuci i njih dvojcu forsira fudbal koji se igrao u proslosti, nikako da shvate da je danas 2017-ta godina i da se puno toga promijenilo od njihovog igranja fudbala do danas.

Po meni jedina dva nasa domaca trenera koja bi mogla da vode reprezentaciju su Vahid Halilhodzic i Amar Osim. Ako njih dvojca ne mogu onda trazi nekog stranca koji ima kvalitet da vodi reprezentaciju..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sub mar 25, 2017 9:32 pm

Brkoo je napisao/la:

Po meni jedina dva nasa domaca trenera koja bi mogla da vode reprezentaciju su Vahid Halilhodzic i Amar Osim. Ako njih dvojca ne mogu onda trazi nekog stranca koji ima kvalitet da vodi reprezentaciju..
Recimo Slavko Petrovic

BHDragons
Kontakt:

Neka njega nama
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

Brkoo
Kontakt:

sub mar 25, 2017 9:37 pm

LARS1921 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:

Recimo Slavko Petrovic
Neka njega jos dugo kod nas
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Model1964

sub mar 25, 2017 9:39 pm

Brkoo je napisao/la:
Model1964 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:

Mesa i onaj se ne mogu porediti. Mesa zna pricati, prica sa svim igracima, ide i gleda igrace, skautira ih, pokazuje vecu zelju da napravi nesto i bolji je trener od Susica. Ne moram ni pisati da je pametniji i karakterniji od Susica. Problem je u tome sto vecina nasih trenera ukljucujuci i njih dvojcu forsira fudbal koji se igrao u proslosti, nikako da shvate da je danas 2017-ta godina i da se puno toga promijenilo od njihovog igranja fudbala do danas.

Napisao sam kao trener. Za sve drugo si u pravu.
Njihovo shvatanje igre i viđenje utakmica je skoro isto. Đaba, skauting, elokventnost, pamet, karakter kada nam je igra ko za vakta telece glave. Na žalost.

kontranogama
Kontakt:

sub mar 25, 2017 9:41 pm

Ustao sam maxuz u 3 da gledam ovo a otisao da spavam u 35oj minuti, eto koliko me igra drzala.Nema Baje nema Mire reko nema ni razloga da se patim.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Manager2016

sub mar 25, 2017 9:42 pm

A sta je to konkretno bolja igra kod Slavke u odnosu na prethodne trenera a ovaj se diže u nebesa? Mi smo takav narod da nam niko ne valja. Meša s Grenoblom pravio čuda po Francuskoj a kod nas kažu ne valja. hmmmm blentavo totalno.Samo je bitno da je s strane odmah je dobro, a čim je naše ne valja.

Model1964

sub mar 25, 2017 9:43 pm

kontranogama je napisao/la:
Ustao sam maxuz u 3 da gledam ovo a otisao da spavam u 35oj minuti, eto koliko me igra drzala.Nema Baje nema Mire reko nema ni razloga da se patim.
Jesili se nasikiro kume :D

Ajzea
Kontakt:

sub mar 25, 2017 9:45 pm

Veca mi je vala briga kako su nasi igraci te da li ce imati bilo kakve posljedice nego reprezentacija. Gledam je kad nemam preca posla.

Model1964

sub mar 25, 2017 9:47 pm

Manager2016 je napisao/la:
sub mar 25, 2017 9:42 pm
A sta je to konkretno bolja igra kod Slavke u odnosu na prethodne trenera a ovaj se diže u nebesa? Mi smo takav narod da nam niko ne valja. Meša s Grenoblom pravio čuda po Francuskoj a kod nas kažu ne valja. hmmmm blentavo totalno.Samo je bitno da je s strane odmah je dobro, a čim je naše ne valja.
Pomicemo se naprijed, pocinjemo liciti na ekipu, ne ginemo na terenu, imamo izbalansiranu ekipu.Drži jedan pravac u igri i dosljedan je. Što bi Baho reko * Ne luta* :lol:
Znam da nije idealan ali gura naprijed.
Pravio cuda sa Grenoblom?

BabOsim
Kontakt:

sub mar 25, 2017 9:49 pm

Ova belgija bez Hazara i žuće kile ne može

kontranogama
Kontakt:

sub mar 25, 2017 9:51 pm

Model1964 je napisao/la:
sub mar 25, 2017 9:43 pm
kontranogama je napisao/la:
Jesili se nasikiro kume :D
Ama samo Zelju mogu gledat i kad igra bezveze. Bolje da sam na pecanje otiso u ta doba sam mogo sta god kvalitetno nakacit.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava