Malo.... veoma malo...DerekDuval je napisao/la:S druge strane malo je onih koji imaju nesto tako dragocjeno sto ih izdvaja i cini jedinstvenim.
Malo.... veoma malo...DerekDuval je napisao/la:S druge strane malo je onih koji imaju nesto tako dragocjeno sto ih izdvaja i cini jedinstvenim.
Apsolutno se slazem sa tobom moramo ici do kraja nema odustajanja samo nastaviti akciju ukljuciti legende kluba koji imaju milione nije mi jasno da ne mogu naci neku racunicu da se svima isplati koliko istok moze da kosta 3_4 milionaVeteran je napisao/la:Ma sjajno!!! To je to i baš tako treba. Vidi se da imamo upravu kluba koja zna šta SVI MANIJACI i navijači Želje misle i osjećaju...Godinama pričamo da smo kamen po kamen slagali do sada bi imali izgrađen taj istok, a možda i cijeli stadion. Možda nisam realan, ali moglo bi se sa ovim projektom istoka ići i prema savezu, UEFI, nekim firmama vani, možda se neko i upeca....pokušati uključiti Švabu malo ako je moguće, nema niko nogometnih veza kao on...Izuzetno ozbiljno i profesionalno izgleda kada prezentiraš projekat, u kojem jasno komuniciraš koliki je tvoj budget, kakav ti je akcioni plan, očekivana realizacija, koji su mogući benefiti i sl. Pošteno i transparentno...FKZ1921 je napisao/la:Malo nas zbunjuje ovo oko istoka...da pokušam pojasniti.
Prva opcija je bila sa se u sklopu ispunjavanja uvjeta za Europu radi i istok.Kako? Da se na postojeće stanje postavi čelična konstrukcija i na nju oko 1200 stolica.
Treba znati da je sve ovo što se radi i sto ce se raditi privremenog karaktera i da sve ide aut kad se bude gradio novi stadion.
Obzirom da istok nije uvjet za Evropu o njemu se počelo razmišljati malo drugačije. Kako? Da se ide na varijantu da se uradi nešto, onoliko koliko bude para,ali da se ide na opciju da se to što se sad uradi, može iskoristiti u situaciji kad se bude gradio stadion.A šta je to? To je da se ukloni postojeće stanje i da se iz temelja krene nastavak na sjever. Uradilo bi se toliko koliko se mogne izfinancirati...tri reda stepenica,četiri,pet...ne znam,i da se na taj dio postave stolice. Kad se bude gradio stadion,nastavila bi se dizati tribina do visine sjevera kako je inače i planirano. Dakle, u ovom slučaju bi se potpuno iskoristilo sve ono što bi se sad ulagalo u istok. E sad...ovo bi se radilo vjerovatno nakon završetka ovih radova koji se moraju uraditi zbog Evrope. I zbog rokova a i zbog para. Tek kad se ovaj obavezni dio uradi znace se sta je para ostalo, čime se raspolaže i koliko će moći uraditi.
Eto...bacam se da nam je malo jasnije. Ovo je ideja,možda će još u nekim segmentima evoluirati, ali ćemo u svakom slučaju imati vrlo brzo informacije iz kluba.
Jbg ne znam da li se radi na tome, ali imamo velikih imena ove igre kojim je plavi dres i Dolina Ćupova izuzetno pomogla u karijeri, i koji su prve korake napravili na šljaci naše svetinje....Švabo, Meša, Šaban, Mario Stanić, Radmilo Mihajlović, Žvaka, Haris Škoro...pa Džeko naš.....svi nam sada trebaju kao nikad!!!!
Ne mislim da se ne radi na tome, ali ovo je sada obzirom na sva nogometna dešavanja u državi " ILI JESI ILI NISI" ne smijemo što bi treneri rekli " ispustiti inicijativu sada". Moramo ovo svi zajedno do kraja izgurati....
![]()
![]()
šta želiš time reći?proces je napisao/la:dragi ZELJOVCI uzivanje je bilo citati sve ove retke i to vec danima....radni rezultati 0 bodova
Svaka cast malom, a i upravi FK Željeznicar na potezuHurmasica je napisao/la:FK Željezničar u znak zahvalnosti stipendira dječaka Danijala
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ala/19170/" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
Hurmasica je napisao/la:FK Željezničar u znak zahvalnosti stipendira dječaka Danijala
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... ala/19170/" onclick="window.open(this.href);return false;
![]()
![]()
![]()
što kaže, ti na taj način ne možeš skupiti 30 miliona. ni u americi, a ne ovdje. jedini način na koji to realno, ekonomski može je onaj sa zgradama.Veteran je napisao/la:Ma ja ne mislim niti na kakvu sadaku. Ako idemo prema NS Bosne i Hercegovine, ima materijala da se sa njima gradi neki dogovor. UEFA podržava razne projekte klubova, posebno kada vidi finansijsko ućešće kluba, kao i profesionalost, angažovanost i transparentnost. Oko naših legendi...nije sadaka ako animiraju svoje sredine, prijatelje, poslovne ljude,ljude sa novcem koji mogu vidjeti i kojim.a se može ponuditi neki poslovni angažman i odnos u cijeloj priči.
Ima tu prostora i te kako. Da je lako i jednostavno, nije niti u kojem slučaju, ali treba samo biti profesionalan, uporan i doslijedan, i opet možda nešto bude....
Mislim mi ovdje najviše pametujemo, i to je najlakše...jbg naše je uplati stolice, angažuj rodbinu, prijatelje, raju da se učlane, idi na tekme, grla i dlanovi (bez baklji moliću) . Uprava i ekipa će nam to vratiti siguran sam na najbolji mogući način...
![]()
![]()
delinjo je napisao/la:ne mogu da vjerujem kupio sam milion ovih slikica i jos ni jednog zeljinog igraca nisam dobio ali zato Stokic mi 5 puta dosao kao i Nurkovic ....uprava napolje !!![]()
![]()
![]()
![]()
Radni rezultati prema onome ko mi daje platu 0 bodova...nisam mogao da se usredocim na posao zbog ovog foruma ....i zato sam se sad fino ko covjek registrovaoEisenbahner1921 je napisao/la:šta želiš time reći?proces je napisao/la:dragi ZELJOVCI uzivanje je bilo citati sve ove retke i to vec danima....radni rezultati 0 bodova
Joco ce biti nase najvece pojacanje ovo proljeće. Zabit će ga Sarajevu, Zrinjskom, Širokom...delinjo je napisao/la:ne mogu da vjerujem kupio sam milion ovih slikica i jos ni jednog zeljinog igraca nisam dobio ali zato Stokic mi 5 puta dosao kao i Nurkovic ....uprava napolje !!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ko spominje stadion i 30 miliona? Priča se o nekoliko redova stolica na istoku, i kako neko spomenu da bi se možda nastavile na sjever...ChWilla je napisao/la:što kaže, ti na taj način ne možeš skupiti 30 miliona. ni u americi, a ne ovdje. jedini način na koji to realno, ekonomski može je onaj sa zgradama.Veteran je napisao/la:Ma ja ne mislim niti na kakvu sadaku. Ako idemo prema NS Bosne i Hercegovine, ima materijala da se sa njima gradi neki dogovor. UEFA podržava razne projekte klubova, posebno kada vidi finansijsko ućešće kluba, kao i profesionalost, angažovanost i transparentnost. Oko naših legendi...nije sadaka ako animiraju svoje sredine, prijatelje, poslovne ljude,ljude sa novcem koji mogu vidjeti i kojim.a se može ponuditi neki poslovni angažman i odnos u cijeloj priči.
Ima tu prostora i te kako. Da je lako i jednostavno, nije niti u kojem slučaju, ali treba samo biti profesionalan, uporan i doslijedan, i opet možda nešto bude....
Mislim mi ovdje najviše pametujemo, i to je najlakše...jbg naše je uplati stolice, angažuj rodbinu, prijatelje, raju da se učlane, idi na tekme, grla i dlanovi (bez baklji moliću) . Uprava i ekipa će nam to vratiti siguran sam na najbolji mogući način...
![]()
![]()