Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

GoodisonPark
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 22, 2017 5:53 pm

chile je napisao/la:
sri mar 22, 2017 5:02 pm
'bem ti zivot i ovo docekasmo
slika
slika

slika slika slika slika slika slika slika slika
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:05 pm

Oj pa peticu cemo im uvaliti !
Jagodaaaaaa
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:05 pm

Stadioncina! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:21 pm

kalechw je napisao/la:
sri mar 22, 2017 4:45 pm
Imam nekih ideja koje bih volio predloziti streberima iz kluba, ako neko zna kako da dodjem do njih moze mi napisati u pp 😆😆
Imas klupski e mail....preko foruma ih sigurno neces i ne mozes kontaktirati
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

salle86
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:27 pm

Ajzea je napisao/la:
sri mar 22, 2017 2:33 pm
Spoiler:
salle86 je napisao/la:
sri mar 22, 2017 1:50 pm
Ajzea je napisao/la:
sri mar 22, 2017 10:09 am

Meni je mjesto na tribini a ne na terenu. Mislim da je svim forumasima/navijacima mjesto na tribini a ne na terenu. Evo, je li tebi?

Nikla ljepotica !
Svako ima svoje. Lično i ja bih volio da se zagrlim sa igračima nakon pobjede i slavim.
Da li je to moguće? Hajmo reći nije, i ok. Svako ko može ok je i to, jel sad trebam danima o tome pisati i kukati kako neko može a ja ne mogu. Ništa kuknjava promjeniti neće, ako već nekome toliko smeta, pokucati na vrata Šiljku i tražiti objašnjenje.
A jok na forumu kukati i pljuvati svoj na svoga. To ne ide.
Zna se gdje je navijacima mjesto, i isti MORAJU na tom mjestu biti. Sa druge strane, uvijek se znalo sta je i za koga zeleni teren.
Vjerujem da si milion puta procitao natpis: "Zabranjen ulaz nezaposlenim.", a upravo je taj zeleni teren mjesto gdje 11+ nasih igraca obavljaju svoj posao.

Neko moze, a neko ne. Izvinut ces, ali to je uvreda za sve navijace. Zelis reci da se klasificiramo? Da smo podijeljeni u one koji mogu dati novac i one koji ne mogu?
Zasto je neko ko ima novac vrijedniji od onog dede koji prati klub 50-60 godina, sa penzijom od 300KM a pomogao bi klubu iz sveg srca, samo da moze? Zar mi nismo svi jednaki?
Upravo zbog tog razloga sam se i poistovijetio sa Zeljom, a ne sa, primjera radi, anamo onima. Ja se, kao neko ko voli klub vise od svega, odvratno osjecam ako je nekome vrijedniji neko ko ima vise novca od mene. Vjerujem da je ista stvar i sa mnogima sa ovog foruma.

Zakljucak: Navijacima je mjesto na tribini i osiguranje mora izbaciti sa stadiona svakoga ko prekrsi to pravilo.

slika
Mati mila, sta je ovo..

opet kažem, forum nije mjesto gdje se žališ
odeš i pitaš šiljka što on može a ja ne mogu
nije estetski da lajemo jedni na druge a iste smo boje
o tome ja govorim

EDIT: da treba - (neke stvari) ne treba raditi
ali jbg, kad se istovaraju stolice, kad se skupljaju pare za desetogodišnje, kad ovo, kad ono ... lik je uvijek tu
ja prvi nisam (zbog posla 99%)
zato se i ne bunim
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Grbavica
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:34 pm

sa ovim "lajemo" si mnogo toga rekao...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:44 pm

e to, bravo, ti radiš a on je uvijek tu...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:45 pm

boccaccio je napisao/la:
sri mar 22, 2017 5:19 pm
Plavi li se a ? Plavi se. Plavi se. To je klub uradio. To su navijaci uradili. Zajedno. I svaki put kada u buducnosti pogledamo na ovu ljepotu bicemo sve zaljubljeniji. Mi smo svjedoci i aktivni ucesnici najljepse ljudske price.

Đilda...gledas li ovo sa ekipom ? Jozo, Skija, legende...odobravate li ovo svojim osmijehom ? Jer ovo je uradjeno za sve nas. Za vas , koji nas cuvate odozgo, za nas koji danas ovo volimo...i za nasu djecu koja ce jednog dana ovo naslijediti i voljeti kao sto se vec 100 godina voli. Ima li neko da nije ponosan ?
Meni je otac poginuo braneci ovaj grad, ovaj stadion, sve ovo, a ti si me doveo do suza sada. Jedva cekam da zagrlim Istok i zapjevam na svojoj Grbavici.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kremenko

sri mar 22, 2017 6:47 pm

slika
phpBB [video]
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Elegant
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:51 pm

Da li je provjereno ovo da utakmica protiv Slobode pocinje u 19.h ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:54 pm

salle86 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Spoiler:
salle86 je napisao/la:
sri mar 22, 2017 1:50 pm

Svako ima svoje. Lično i ja bih volio da se zagrlim sa igračima nakon pobjede i slavim.
Da li je to moguće? Hajmo reći nije, i ok. Svako ko može ok je i to, jel sad trebam danima o tome pisati i kukati kako neko može a ja ne mogu. Ništa kuknjava promjeniti neće, ako već nekome toliko smeta, pokucati na vrata Šiljku i tražiti objašnjenje.
A jok na forumu kukati i pljuvati svoj na svoga. To ne ide.
Zna se gdje je navijacima mjesto, i isti MORAJU na tom mjestu biti. Sa druge strane, uvijek se znalo sta je i za koga zeleni teren.
Vjerujem da si milion puta procitao natpis: "Zabranjen ulaz nezaposlenim.", a upravo je taj zeleni teren mjesto gdje 11+ nasih igraca obavljaju svoj posao.

Neko moze, a neko ne. Izvinut ces, ali to je uvreda za sve navijace. Zelis reci da se klasificiramo? Da smo podijeljeni u one koji mogu dati novac i one koji ne mogu?
Zasto je neko ko ima novac vrijedniji od onog dede koji prati klub 50-60 godina, sa penzijom od 300KM a pomogao bi klubu iz sveg srca, samo da moze? Zar mi nismo svi jednaki?
Upravo zbog tog razloga sam se i poistovijetio sa Zeljom, a ne sa, primjera radi, anamo onima. Ja se, kao neko ko voli klub vise od svega, odvratno osjecam ako je nekome vrijedniji neko ko ima vise novca od mene. Vjerujem da je ista stvar i sa mnogima sa ovog foruma.

Zakljucak: Navijacima je mjesto na tribini i osiguranje mora izbaciti sa stadiona svakoga ko prekrsi to pravilo.

slika
Mati mila, sta je ovo..

o tome ja govorim

ali jbg, kad se istovaraju stolice, kad se skupljaju pare za desetogodišnje, kad ovo, kad ono ... lik je uvijek tu
zato se i ne bunim
Hocemo li to sad nabrajati ko je sta uradio?
Ima ljudi koji su puno vise uradili pa sute i ne eksponiraju se.

storm_raider
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:57 pm

Hajde da zavrsimo o tome. Svako hodanje po terenu povlaci moguce kazne i to nikome ne treba. Jako je mnogo ljudi koji svakodnevno pomazu Zelju, a pogotovo koji su bili tu kada je bilo najteze i niko ni ne zna za njih. Nikome to ne daje pravo da bude beneficiran bilo kako, jer to onda nije "pomaganje", vec "trgovina". Ako se pomaze, onda se radi bez ocekivanja ista za uzvrat, a ako se trguje, onda se ocekuju povlastice, kao sto je hodanje po terenu i slavlje sa igracima. Mrlja, definitivno, a i to je lekcija streberima. Itekakva!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

SanMan
Kontakt:

sri mar 22, 2017 6:58 pm

@storm
šta napisati

darkness
Kontakt:

sri mar 22, 2017 7:06 pm

Ah ljepote, kako je lijepo biti navijac najveceg kluba

gavran
Kontakt:

sri mar 22, 2017 7:08 pm

DANAN je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Spoiler:

slika
Mati mila, sta je ovo..

o tome ja govorim

zato se i ne bunim
Ja sam prije neki dan pustio Siljka da mi se uvali audijem pa sa ne qrcim
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

salle86
Kontakt:

sri mar 22, 2017 7:10 pm

DANAN je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Spoiler:

slika
Mati mila, sta je ovo..

o tome ja govorim

zato se i ne bunim
ima ljudi i koji nemaju fb
ima onih (ko ja) što ga imaju reda radi
a ima i ovih ko sanel
svi smo mi plave krvi, braća
glupa tema do bola, nisam ničiji advokat ali mi lično smeta kad se iko ko je milimetar uradio za dobrobit kluba, pljuje
taman da se radi i o širokom brijegu (klubu) koji je učestvovao jednom desetogodišnjom, a ne nekome ko je bar 10 puta više
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

gavran
Kontakt:

sri mar 22, 2017 7:14 pm

Ne znam je li neko vec napisao,ali čujem da je došla interesantna ponuda za Sadikovica,ali da Slavko nije za da ga puste
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

tm8782
Kontakt:

sri mar 22, 2017 7:17 pm

Sve što se suti i gura pod tepih nas je dovelo do situacije u kojoj smo bili prije dvije godine. Sad svima sve treba reci u 'brk'. Sa ovog foruma znam min 10 ljudi koji su uradili za klub više nego neki bivši predsjednici i pičke materine. Neću ih nabrajati jer oni ne žele da se ističu. Što se tiče 'lajanja' uvijek ću da 'lajem' na ono što nije uredu. Neću stajati ni na čiju stranu osim na stranu Želje. On je uvijek ispred mene samog. Da neke stvari nisu ok, nisu. Niko nije čorav da ne vidi neke stvari. Zato vas molim sve pišite ono što mislite da nije ok, sa nekima će se neko složiti a sa nekima neće. Storm je odličan post napisao, pogotovo ovaj zadnji dio. Danan je samo rekao neke stvari, on najbolje sve poznaje. On da kaže da je nešto crno ja mu vjerujem. Kao i još većini forumaša. Grbavica je dobro opazio ovo 'lajanje', ako ti smatraš da neko 'laje' to je tvoj obraz i tvoj stav. Sa kojim se ne slažem. Utakmica je u subotu 01.04. u 19h, aBd otvaranje tribine. U svom životu bolji poklon neću i nisam dobio za svoj rođendan. Samo još naružiti Jagodica i mojoj sreći nema kraja.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Dzezvar
Kontakt:

sri mar 22, 2017 7:21 pm

@sale
Ko koga pljuje zivota ti.Ljudi pa i ja iznosim svoje misljenje i vidjenje svega.
Jbg to sto je tema sanel nema nikakve veze sa pljuvanjem.
Na kraju Storm je napisao kako odprilike stoje stvari po tom pitanju.
A da sanel sebi daje puno toga sebi za pravo daje.Pa i hajmo reci verbalno napadanje covjeka koji ni sa cim to nije zasluzio a sve zbog jedne objave na fb koju je prenio neki od portala.
Rijec je o hadziji Muhamedu Bikicu.

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 22, 2017 7:23 pm

gavran je napisao/la:
sri mar 22, 2017 7:14 pm
Ne znam je li neko vec napisao,ali čujem da je došla interesantna ponuda za Sadikovica,ali da Slavko nije za da ga puste
Moramo li dijeliti lapo lapo s Krskom ako ga prodamo?!

Sta mislite da li ce Dado ostati i pokazati klasu?!
Spoiler:
idemo 20124151 put :ganja:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava