Imas klupski e mail....preko foruma ih sigurno neces i ne mozes kontaktirati
Meni je otac poginuo braneci ovaj grad, ovaj stadion, sve ovo, a ti si me doveo do suza sada. Jedva cekam da zagrlim Istok i zapjevam na svojoj Grbavici.boccaccio je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 5:19 pmPlavi li se a ? Plavi se. Plavi se. To je klub uradio. To su navijaci uradili. Zajedno. I svaki put kada u buducnosti pogledamo na ovu ljepotu bicemo sve zaljubljeniji. Mi smo svjedoci i aktivni ucesnici najljepse ljudske price.
Đilda...gledas li ovo sa ekipom ? Jozo, Skija, legende...odobravate li ovo svojim osmijehom ? Jer ovo je uradjeno za sve nas. Za vas , koji nas cuvate odozgo, za nas koji danas ovo volimo...i za nasu djecu koja ce jednog dana ovo naslijediti i voljeti kao sto se vec 100 godina voli. Ima li neko da nije ponosan ?
Hocemo li to sad nabrajati ko je sta uradio?salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 6:27 pm
opet kažem, forum nije mjesto gdje se žališ
odeš i pitaš šiljka što on može a ja ne mogu
nije estetski da lajemo jedni na druge a iste smo boje
o tome ja govorim
EDIT: da treba - (neke stvari) ne treba raditi
ali jbg, kad se istovaraju stolice, kad se skupljaju pare za desetogodišnje, kad ovo, kad ono ... lik je uvijek tu
ja prvi nisam (zbog posla 99%)
zato se i ne bunim
Ja sam prije neki dan pustio Siljka da mi se uvali audijem pa sa ne qrcimDANAN je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 6:54 pmHocemo li to sad nabrajati ko je sta uradio?salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 6:27 pm
o tome ja govorim
ali jbg, kad se istovaraju stolice, kad se skupljaju pare za desetogodišnje, kad ovo, kad ono ... lik je uvijek tu
zato se i ne bunim
Ima ljudi koji su puno vise uradili pa sute i ne eksponiraju se.
ima ljudi i koji nemaju fbDANAN je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 6:54 pmHocemo li to sad nabrajati ko je sta uradio?salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 6:27 pm
o tome ja govorim
zato se i ne bunim
Ima ljudi koji su puno vise uradili pa sute i ne eksponiraju se.