Na zapadu sam bio jedno poluvrijeme, čini mi se da je bilo finale juniorskog kupa protiv Zrinjskog, ako se dobro sjećam.
Protivnikom u Kupu sam zadovoljan, kao što sam već govorio, mislim da su najlakši protivnik od ponuđenih.
Koja glupostAjzea je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:09 amMeni je mjesto na tribini a ne na terenu. Mislim da je svim forumasima/navijacima mjesto na tribini a ne na terenu. Evo, je li tebi?salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 9:41 amNe znam čemu i zašto potreba da se prozivaju naši ljudi ovde, čak i više jer ne pišu na ovom forumu.
"Kakvi smo da smo, naši smo"
Bolji je onaj koji milimetar doprinosi klubu nego 100 onih koji samo teoretski nešto rade ali praksa nula bodova
Pametnije je nešto i prešutiti nego ko djeca na sve hrakotinu baciti
Nikla ljepotica !
pa eto ti probaj ući na teren poslije utakmice i javi nam jesi li uspio. koliko god da si pomogao ili nisi klubu...
Prvo procitaj a zatim i shvati o cemu pisem. Moj post se nije odnosio na kopanje o kojem su drugi pisali. Niko ne smije hodati po terenu i slaviti pobjedu sa igracima kada mu se cefne. Obezbjedjenje je gresku napravilo sto ga nije izbacilo sa stadiona.Vrag je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:38 amKoja glupostAjzea je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:09 amMeni je mjesto na tribini a ne na terenu. Mislim da je svim forumasima/navijacima mjesto na tribini a ne na terenu. Evo, je li tebi?salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 9:41 amNe znam čemu i zašto potreba da se prozivaju naši ljudi ovde, čak i više jer ne pišu na ovom forumu.
Bolji je onaj koji milimetar doprinosi klubu nego 100 onih koji samo teoretski nešto rade ali praksa nula bodova
Nikla ljepotica !
Znaci bilo koja pomoc klubu je za popisati, jer nase je da kupimo kartu i sjednemo na stolicu. Nidje veze
Tako bi garant donijeli klubu milion maraka u raznim akcijama..Vrag je napisao/la:Koja glupostAjzea je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:09 amMeni je mjesto na tribini a ne na terenu. Mislim da je svim forumasima/navijacima mjesto na tribini a ne na terenu. Evo, je li tebi?salle86 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 9:41 amNe znam čemu i zašto potreba da se prozivaju naši ljudi ovde, čak i više jer ne pišu na ovom forumu.
Nikla ljepotica !
Znaci bilo koja pomoc klubu je za popisati, jer nase je da kupimo kartu i sjednemo na stolicu. Nidje veze
Preskocio sam taj dio, izvini.Ajzea je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:42 amPrvo procitaj a zatim i shvati o cemu pisem. Moj post se nije odnosio na kopanje o kojem su drugi pisali. Niko ne smije hodati po terenu i slaviti pobjedu sa igracima kada mu se cefne. Obezbjedjenje je gresku napravilo sto ga nije izbacilo sa stadiona.
Cvila, bravo..
Odlicno izgleda , eto za ove blize klubu ili clanove uprave, nek pozure dok majstori nisu ofarbali sve u zuto
Meni je takodjer ljepse, iako me nesto posebno ne tangira da li ce ih naredati ovako ili nece.
Navlače tampon i ravnaju da mogu betonirati.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:56 amPo ovim slikama plato na istoku se ostavlja za neka bolja vremena? Cim ravanju ovo. Poceli su farbati stepenice.
Da ali zar nije bilo price da ce se citav nivo istoka spustati na nivo ceste? Po ovoj slici malo iznad ima ovaj neka kosina ispred tribine.vrbanjusa je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:58 amNavlače tampon i ravnaju da mogu betonirati.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:56 amPo ovim slikama plato na istoku se ostavlja za neka bolja vremena? Cim ravanju ovo. Poceli su farbati stepenice.
E to fakat ne znamzubanovic89 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 11:01 amDa ali zar nije bilo price da ce se citav nivo istoka spustati na nivo ceste? Po ovoj slici malo iznad ima ovaj neka kosina ispred tribine.vrbanjusa je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:58 amNavlače tampon i ravnaju da mogu betonirati.zubanovic89 je napisao/la: ↑sri mar 22, 2017 10:56 amPo ovim slikama plato na istoku se ostavlja za neka bolja vremena? Cim ravanju ovo. Poceli su farbati stepenice.