Nemam pojma...naredni projekat je izgradnja tribine JUG. To je zvanicna informacija iz kluba, informacija koja je iznesena na zadnjoj skupstini kluba. Teren niko nije spominjao zvanicno koliko ja znam.
Teren se pokusava izmajmunisati preko saveza... mnogo je licnosti koje lobiraju za taj projekat. Da savez prijavi grbavicu kao alternativni stadion reprezentacije (u buducnosti i kao glavni) i onda da se traze sredstva za komplet promjenu terena, oko 800k maraka i to bi se radilo prije europskih utakmica.boju dao si nebu... je napisao/la:
Nemam pojma...naredni projekat je izgradnja tribine JUG. To je zvanicna informacija iz kluba, informacija koja je iznesena na zadnjoj skupstini kluba. Teren niko nije spominjao zvanicno koliko ja znam.
cala je najblizi odgovorucala je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 11:00 amKod nas najvise sto mozes uradit sa kolektorima je grijati vodu, a da ti ne trebaju neke dodatne dozvole. To je jos uvijek naucna fantastika za nas.kontranogama je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 10:55 amJa sam o panelima pisao cini mi se na onom forumu ili mozda kad se preselismo ovde, uglavnom davno. Gledao sam ima dosta stadiona posebno na sjeveru evrope kojima su paneli po kompletnom krovu, ne samo da prave dovoljno energije za potrebe cijelog stadiona nego su neki prikljuceni na mrezu pa jos i zarade.
LARS1921 je napisao/la:
Ok, znaci da je info hajd da kazem 80% tacan, a ovo resto 20% s razervom.drtooth je napisao/la: ↑pet mar 17, 2017 11:45 amTeren se pokusava izmajmunisati preko saveza... mnogo je licnosti koje lobiraju za taj projekat. Da savez prijavi grbavicu kao alternativni stadion reprezentacije (u buducnosti i kao glavni) i onda da se traze sredstva za komplet promjenu terena, oko 800k maraka i to bi se radilo prije europskih utakmica.boju dao si nebu... je napisao/la:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sve stoji sto kazes ali po ovom infu mi necemo finansirati teren, sto znaci da mi nepravimo tender i neobjavljujemo isti.Uostalom vidjet cemo na kraju prvenstva da li je info tacan ili ne
Ma to kad ide preko saveza odnosno UEFA-e puno su krace procedure... Slicno je bilo jedne godine kad je UEFA dala mogucnost klubovima da apliciraju za projekat rekonstrukcije travnjaka, al su tad davali siću, oko 100 milja... mislim da smo mi od tih para popravili travnjak na pomocnom terenu.iggy2377 je napisao/la:Sve stoji sto kazes ali po ovom infu mi necemo finansirati teren, sto znaci da mi nepravimo tender i neobjavljujemo isti.Uostalom vidjet cemo na kraju prvenstva da li je info tacan ili ne
Vjerovatno misli na veci broj stepenika oko C sektora,ali valjda je to dio komocije koju su ljudi platili uz 10god kartu. Ja ne vidim problem.
Odradili smo svlačionice uz učešće opštine i prskalice na glavnom terenu. Pomoćni teren je prije rekonstruisan i to je finansirao predsjednik nadzornog odbora.drtooth je napisao/la:Ma to kad ide preko saveza odnosno UEFA-e puno su krace procedure... Slicno je bilo jedne godine kad je UEFA dala mogucnost klubovima da apliciraju za projekat rekonstrukcije travnjaka, al su tad davali siću, oko 100 milja... mislim da smo mi od tih para popravili travnjak na pomocnom terenu.iggy2377 je napisao/la:Sve stoji sto kazes ali po ovom infu mi necemo finansirati teren, sto znaci da mi nepravimo tender i neobjavljujemo isti.Uostalom vidjet cemo na kraju prvenstva da li je info tacan ili ne
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Umalo ti ne odgovorihLARS1921 je napisao/la:Šta strši boga ti?