Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 1:49 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Karačić ima jakog menadzera tako sam čuo i on se gura da se proda ljetos a dobar je golman po meni brani u kontinuitetu od početka sezone,Piriću je Husara menadžer i ima 40 % od njegovog narednog transfera tako da je i on tu i sve će učiniti da ga proda,konstantno vrši pritisak na selektore da guraju neke Ordagice Pirice u reprezentativne selekcije tako da ćemo se načekat da Veca stane na gol mlade repke....
Veca ce odmah u A repku.. :shisha:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 1:50 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Karačić ima jakog menadzera tako sam čuo i on se gura da se proda ljetos a dobar je golman po meni brani u kontinuitetu od početka sezone,Piriću je Husara menadžer i ima 40 % od njegovog narednog transfera tako da je i on tu i sve će učiniti da ga proda,konstantno vrši pritisak na selektore da guraju neke Ordagice Pirice u reprezentativne selekcije tako da ćemo se načekat da Veca stane na gol mlade repke....
A dobri su obojica golmani treba biti realan. Ne ulazim u to ko je bolji samo kazem sa su dobri i oni i Vedran ali eto selektorova je zadnja.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Kapiten
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:52 pm

Odlicna su ta dva golmana, svakako. Ali moralo je biti mjesta i za treceg golmana kao i u svakoj selekciji na svijetu, nevjerovatno je da je pozvao 2 golmana, 3 odbrambena (jedan od njih je Mema), 2 napadaca i ostatak su vezni igraci :r .
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Jaozinho22

uto mar 22, 2016 1:53 pm

Kapiten je napisao/la:Odlicna su ta dva golmana, svakako. Ali moralo je biti mjesta i za treceg golmana kao i u svakoj selekciji na svijetu, nevjerovatno je da je pozvao 2 golmana, 3 odbrambena (jedan od njih je Mema), 2 napadaca i ostatak su vezni igraci :r .
Jel to Pape selektor ? :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pintol_TM87
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:53 pm

ne znam da li je neko pisao ali desila se ruzna stvar na ovom medjunarodnom turniru sto je bio sad nekada u sarajevu..nasi su pobjedili akademce 3:1 i sutradan trebali igrati mislim protiv krasnodara medjutim nisu imali svlacionicei adzem je odlucio da ekipa nije spala na to da se presvlaci po hodnicima i nisu vise ni nastupili.. to se sve desavalo na kosevu

Kapiten
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:54 pm

Nestorovic aka Trapatoni.

edit: ima li neko link one njemacke stranice za predviđanje rezultata i kalkulacije, da nesta sracunam :ganja: ?

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:01 pm

Elegant je napisao/la:Avaz nam donirao 25 stolica, hvala Fahrudine !
Čeka se odgovor Zike Turkovića.
Naša je greška što se Veca nije gurao od početka sezone, bili bi u kudikamo boljoj situaciji. Antolović je smiješan golman, i svanulo mi je kada sam pročitao vijest da nas napušta. Vedran je u ovih nekoliko utakmica, napravio više bravura i odbrana no što je ovaj to znao uraditi za cijelokupnu sezonu.

tm8782
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:05 pm

pintol_TM87 je napisao/la:ne znam da li je neko pisao ali desila se ruzna stvar na ovom medjunarodnom turniru sto je bio sad nekada u sarajevu..nasi su pobjedili akademce 3:1 i sutradan trebali igrati mislim protiv krasnodara medjutim nisu imali svlacionicei adzem je odlucio da ekipa nije spala na to da se presvlaci po hodnicima i nisu vise ni nastupili.. to se sve desavalo na kosevu
Dobra informacija, niko nije pisao o ovome. Trebao se ovo znati, hvala pintol...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

nosara
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:08 pm

Veca ce bit nas ponos godinama, cak i kad ode iz Zelje... :klanjase2:

Grbavica
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:08 pm

Grudva je krenula...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:13 pm

Kapiten je napisao/la:Nestorovic aka Trapatoni.

edit: ima li neko link one njemacke stranice za predviđanje rezultata i kalkulacije, da nesta sracunam :ganja: ?
Evo je uvijek je pri ruci ako zatreba:

http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kapiten
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:24 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:

http://www.kicker.de/news/fussball/intl ... chner.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala :palacgore: :D

Brkoo
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:45 pm

Tehnički partner FK Željezničar, M-97 Sarajevo-Putnička agencija uključio se u akciju doniranja sredstava za evropsku Grbavicu. Agencija je uplatila 250 KM.

Hvala im na ovome ali hoce li napokon ispuniti obecanje o autobusu za nas klub, u nasim bojama i nasim grbom ?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:48 pm

Brkoo je napisao/la:Tehnički partner FK Željezničar, M-97 Sarajevo-Putnička agencija uključio se u akciju doniranja sredstava za evropsku Grbavicu. Agencija je uplatila 250 KM.

Hvala im na ovome ali hoce li napokon ispuniti obecanje o autobusu za nas klub, u nasim bojama i nasim grbom ?
Ja koliko sam vidio na slikama da je nase iz Tuzle dovezao neki drugi bus, ne onaj standardni..

DR.HOUSE
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:49 pm

Brkoo je napisao/la:Tehnički partner FK Željezničar, M-97 Sarajevo-Putnička agencija uključio se u akciju doniranja sredstava za evropsku Grbavicu. Agencija je uplatila 250 KM.

onaj bus sto nas voui to jew to samo ga treba brendirati da tako kazem ,ali nece on to uraditi bio je dogovor da klub to uradi,ali ocito bilo je hitnijih stvari oko kluba..
Minjore .... zato sto je standardni negdje vozio vani ,,pa su poslali taj za tuzlu ...
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Ajzea
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:51 pm

Minjore je napisao/la:

Ja koliko sam vidio na slikama da je nase iz Tuzle dovezao neki drugi bus, ne onaj standardni..
Također ! Nadam se da će se izvršiti pritisak na njih, i da će ispuniti dato obećanje. Obećanje je dug, i ako ga kojim slučajem ne namjeravaju ispuniti u blizoj budućnosti, ni pod razno ne treba produziti ugovor sa njima. Ne treba mi više laznih obećanja, imali smo ih na izvoz.

„Edin je svoje prve fudbalske korake napravio u Želji i to mu niko ne može oduzeti. Jedini klub za koji navija srcem je Željezničar. Proveo je toliko godina u Želji, toliko je ljudi upoznao i prijateljstava stekao, to je neraskidiva veza. Ja mu lično šaljem linkove Željinih utakmica i poslije svake utakmice komentarišemo Želju, kako je igrao, ko je dobar bio. Znam da je bio u karantinu jednu utakmicu, Željo – Ferencvaroš ili Željo – Standard, ja sam mu Skypeom okretao laptop kako bi on osjetio malo atmosferu sa Koševa. Iako je igrao pred 10 puta više navijača, njemu je naša atmosfera i dan danas fascinantna. Edin može otići iz BiH, iz Sarajeva, ali Edin je tip koji se stalno vraća u Sarajevo. Tu su mu prijatelji, tu mu je porodica. Većina naših igrača, odnosno njihove porodice, žive van BiH. Edin je naše dijete koje je prošlo sa nama ratna dešavanja, koji je odrastao uz te neke male stvari koje smo mi imali i koji je pokazao da se odricanjem, trudom i željom može uspjeti u životu.“
Klocu ! :klanjase2:

@DR.House
Koliko se sjećam, rečeno je da ćemo potpisom ugovora sa njima, koji će nam omogućiti jeftiniji prevoz igrača i stručnog štaba, dobiti i brendirani autobus.

DR.HOUSE
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:54 pm

pa nije covjek milioner pa da on brendira bus dao je onaj bus sto inace vozi irekao eto stavite foliju tj brendiranje uradite receno je bice ,,,sto nije ne znam ...
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Elegant
Kontakt:

uto mar 22, 2016 2:56 pm

Fakat mislite da ce jedna manje poznata agencija da nabavi autobus (moderiniji ali koristen) za klub u njegovim bojama ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

flux
Kontakt:

uto mar 22, 2016 3:00 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:

Joj brate hvala ti za ovo, imam zanimaciju narednih 10 dana :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

uto mar 22, 2016 3:00 pm

originalni "kloc" je bio admir raščić rale, a ne džeko. i to znaju svi koji su tad išli na utakmice.
gradi željo boli te *****

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava