Minjore je napisao/la:Brkoo je napisao/la:Tehnički partner FK Željezničar, M-97 Sarajevo-Putnička agencija uključio se u akciju doniranja sredstava za evropsku Grbavicu. Agencija je uplatila 250 KM.
Hvala im na ovome ali hoce li napokon ispuniti obecanje o autobusu za nas klub, u nasim bojama i nasim grbom ?
Ja koliko sam vidio na slikama da je nase iz Tuzle dovezao neki drugi bus, ne onaj standardni..
Također ! Nadam se da će se izvršiti pritisak na njih, i da će ispuniti dato obećanje. Obećanje je dug, i ako ga kojim slučajem ne namjeravaju ispuniti u blizoj budućnosti, ni pod razno ne treba produziti ugovor sa njima. Ne treba mi više laznih obećanja, imali smo ih na izvoz.
„Edin je svoje prve fudbalske korake napravio u Želji i to mu niko ne može oduzeti. Jedini klub za koji navija srcem je Željezničar. Proveo je toliko godina u Želji, toliko je ljudi upoznao i prijateljstava stekao, to je neraskidiva veza. Ja mu lično šaljem linkove Željinih utakmica i poslije svake utakmice komentarišemo Želju, kako je igrao, ko je dobar bio. Znam da je bio u karantinu jednu utakmicu, Željo – Ferencvaroš ili Željo – Standard, ja sam mu Skypeom okretao laptop kako bi on osjetio malo atmosferu sa Koševa. Iako je igrao pred 10 puta više navijača, njemu je naša atmosfera i dan danas fascinantna. Edin može otići iz BiH, iz Sarajeva, ali Edin je tip koji se stalno vraća u Sarajevo. Tu su mu prijatelji, tu mu je porodica. Većina naših igrača, odnosno njihove porodice, žive van BiH. Edin je naše dijete koje je prošlo sa nama ratna dešavanja, koji je odrastao uz te neke male stvari koje smo mi imali i koji je pokazao da se odricanjem, trudom i željom može uspjeti u životu.“
Klocu !
@DR.House
Koliko se sjećam, rečeno je da ćemo potpisom ugovora sa njima, koji će nam omogućiti jeftiniji prevoz igrača i stručnog štaba, dobiti i brendirani autobus.