exbabilon je napisao/la:ž'21 je napisao/la:exbabilon je napisao/la:-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------
Stevanovic/Memija----Kosoric/Hodzurda----Bogicevic/Osmankovic------Kramaric/Stanic
--------------------------Zahirovic/Zolotic--------Blagojevic/Sadikovic-------------------------
Stevanovic/Memija--------------------Bekric/Sadikovic-------------------------Thiago/Mailson
-------------------------------Lendric/Djermanovic/Beganovic------------------------------------
Na ovo dodaj Enisa koji moze igrati sve, Bogdanovica koji ce se vratiti za Evropu, Halvadzica, Dinu Hasanovica, Zerica, Mujagica, Turkovica...
Na ljeto ovo pojacati sa 2 klasna igraca i to ce biti pun pogodak.
STRASNI ZELJEZNICAR!

Pitarska priča o prekucavanju lige je sada došla u naše dvorište. Smirite se ljudi, kakva dva tima, činjenica je da imamo 15-ak igrača koji mogu iznijeti jednu sezonu, ali ništa više od toga. Puca vas euforija opasno, spustite loptu na zemlju, idemo utakmicu po utakmicu. Ovu pauzu treba dodatno iskoristiti za uigravanje ekipe.
Prekucavanje lige niko nije spomenuo, i sam mislim da nemamo vise od 15-ak kvalitetnih igraca, ovo je samo pregled trenutnog stanja koje je sve samo ne lose u odnosu na prvu polusezonu. Ako nista prvi izbor na svakoj poziciji je dobar, drugi vec tu i tamo, moze krpiti, nista vise. Zato i govorim o eventualnim pojacanjima na ljeto. Ali svakako ima do tad vremena...
Stanje jeste odlicno za razliku od prosle polusezone, ali nije idealno. Ja sam alergican na te price o dva sastava, ovi sa klupe da valjaju ne bi dzaba bili na klupi. Sirina je okej, ali kvalitet je vec druga prica. Nista licno

Recimo Osmankovic mislim da nece dobijati minute ove sezone, na Dadu moramo zaboraviti jer nije pripreme prosao, Mailson je maskota, a Đermanović i Beganović mi nisu tip napadaca koji bi na pravi nacin nadomjestili moguce neigranje Lendrica.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk