Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 1:24 pm

Minjore je napisao/la:Veca nije dobio poziv u mladu reprezentaciju, kakva bruka i sramota..
žalosno...

Elegant
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:27 pm

Avaz nam donirao 25 stolica, hvala Fahrudine !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:27 pm

Ma Vedran nije ni zasluzio poziv,ipak on brani u najtrofejnijom klubu,u 6 tekmi je samo 2 gola primio,to je jako lose..Vjerovatno zbog toga nije podoban za reprezentaciju !! :psujem:

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:29 pm

Hvala Fahro, idemo dalje ... :zeljeznicar1:
Željezničar ante portas !

exbabilon
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:30 pm

A koji golmani su pozvani?

amerosm
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:30 pm

Minjore je napisao/la:Veca nije dobio poziv u mladu reprezentaciju, kakva bruka i sramota..
Bolje po nas sto nije, jer tako ne moramo strahovati da ce dozivijeti neku povredu ;)

Takodjer mislim da ne stoji cinjenica da cijena igraca automatski skace pozivom u reprezentaciju, jer nisu sportski direktori evropskih klubova toliko glupi, a u to ce se najbolje uvjeriti propaganda Sjeverne Koreje na ljeto sa onom svojom wanna-be zvijezdom.

terabajt
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:31 pm

I fahro se uključio , hvala hvala :pljesak: .

Okolele
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:31 pm

Kakvi smo sa clanovima je li se preslo 3100,kad ce ovaj update nisu od 18.03 osvjezvali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cikazubo
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:32 pm

Smijesno, u svakoj reprezentativnoj selekciji izbor igrača je u najmanju ruku smijesan, sve su to menadzeri i procenti koji odredjuju ko ce na spisak a ko ne.

Velahalve
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:33 pm

hvala avazu, sada je na redu - portal sport1.ba - ipak su ovdje manijaci najmnogobrojniji

FaraonTM
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:33 pm

Jel' nam Sejo Brajlović donirao šta? :mrgreen:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

damirfile
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:36 pm

Ljudi zaduženi za klubsku stranicu trebaju da porade na tome da se uvede i na engleskom jeziku. Kada se uđe na nju da postoji mogućnost i na engleskom da se otovri. Ovo je jako bitno i zbog sponzora.

Grbavica
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:38 pm

Okolele je napisao/la:Kakvi smo sa clanovima je li se preslo 3100,kad ce ovaj update nisu od 18.03 osvjezvali..
3167
ČLANOVA
Ažurirano: 22.03.2016.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 1:42 pm

Grbavica je napisao/la:
Okolele je napisao/la:Kakvi smo sa clanovima je li se preslo 3100,kad ce ovaj update nisu od 18.03 osvjezvali..
3167
ČLANOVA
Ažurirano: 22.03.2016.
Auu, ide ovo do 4k
Željezničar ante portas !

Okolele
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:43 pm

87 clanova u nepuna 4 dana..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Kapiten
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:44 pm

exbabilon je napisao/la:A koji golmani su pozvani?
Karacic i Piric
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:44 pm

Tryg je napisao/la:Hajmo se dogovorit raja nesto :) Ko god spomene rijec "titula" ovdje, neka pojede govno :)
Evo ja prvi odoh pojesti.

De malo dodjite sebi, 3. mjesto, kup, evropske utakmice na Grbavici, i udarajmo se nogama u guzicu.
:palacgore:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 22, 2016 1:46 pm

exbabilon je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:-----------------------------------------Kjosevski/Fejzic-------------------------------------------

Stevanovic/Memija----Kosoric/Hodzurda----Bogicevic/Osmankovic------Kramaric/Stanic

--------------------------Zahirovic/Zolotic--------Blagojevic/Sadikovic-------------------------

Stevanovic/Memija--------------------Bekric/Sadikovic-------------------------Thiago/Mailson

-------------------------------Lendric/Djermanovic/Beganovic------------------------------------

Na ovo dodaj Enisa koji moze igrati sve, Bogdanovica koji ce se vratiti za Evropu, Halvadzica, Dinu Hasanovica, Zerica, Mujagica, Turkovica...
Na ljeto ovo pojacati sa 2 klasna igraca i to ce biti pun pogodak.
STRASNI ZELJEZNICAR! :titula:
Pitarska priča o prekucavanju lige je sada došla u naše dvorište. Smirite se ljudi, kakva dva tima, činjenica je da imamo 15-ak igrača koji mogu iznijeti jednu sezonu, ali ništa više od toga. Puca vas euforija opasno, spustite loptu na zemlju, idemo utakmicu po utakmicu. Ovu pauzu treba dodatno iskoristiti za uigravanje ekipe.
Prekucavanje lige niko nije spomenuo, i sam mislim da nemamo vise od 15-ak kvalitetnih igraca, ovo je samo pregled trenutnog stanja koje je sve samo ne lose u odnosu na prvu polusezonu. Ako nista prvi izbor na svakoj poziciji je dobar, drugi vec tu i tamo, moze krpiti, nista vise. Zato i govorim o eventualnim pojacanjima na ljeto. Ali svakako ima do tad vremena...
Stanje jeste odlicno za razliku od prosle polusezone, ali nije idealno. Ja sam alergican na te price o dva sastava, ovi sa klupe da valjaju ne bi dzaba bili na klupi. Sirina je okej, ali kvalitet je vec druga prica. Nista licno :D Recimo Osmankovic mislim da nece dobijati minute ove sezone, na Dadu moramo zaboraviti jer nije pripreme prosao, Mailson je maskota, a Đermanović i Beganović mi nisu tip napadaca koji bi na pravi nacin nadomjestili moguce neigranje Lendrica.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jaozinho22

uto mar 22, 2016 1:47 pm

Karačić ima jakog menadzera tako sam čuo i on se gura da se proda ljetos a dobar je golman po meni brani u kontinuitetu od početka sezone,Piriću je Husara menadžer i ima 40 % od njegovog narednog transfera tako da je i on tu i sve će učiniti da ga proda,konstantno vrši pritisak na selektore da guraju neke Ordagice Pirice u reprezentativne selekcije tako da ćemo se načekat da Veca stane na gol mlade repke....
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Kapiten
Kontakt:

uto mar 22, 2016 1:49 pm

Pa mora neko biti na klupi, cuj ne bi bili na klupi da valjaju. Ne moze 17 igraca na teren, naravno da kvalitet posjeduju i momci na klupi. Nisu napamet i bezveze dovedeni. Nemoj da se ugrizes za jezik zbog Mailsona kao sto su se neki ugrizli za Tiaga. :)
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava