Halo, ko govori o dozvoli? Govorim da su se stolice prakticno vec dva dana mogle poceti redati, ali ne mozes jer ih nema.
Milos Sestic?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 9:01 amstrasno izgledau aprilu kad budem u SA. pravac istocna tribina sa sesticem... da ga taman naviknem na odlaske na utakmice...
Ko je poceo rat? ko?ISB87 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 9:55 amI sta je covjek pogresno rek'o? Daj ti ne lupaj, bolje nista ne pisi nego neke gluposti.
Ici ce u krug oko stadiona, da ne moramo hodati, samo stanes i kad dodjes do svog mjesta iskocis.
Otkriven samIzlija je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 9:31 amPlava Porodica je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 1:18 amBan ga navija za jajca.Masinovodja je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 12:44 amJa kakva ce to biti subota braco.
Postavljanje stolica, pobjeda Metalaca aBd,fkt nez jel moze ista ljepse![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajde da mu dam vremena da se ispravi kada ustane
![]()
![]()
![]()
Ne kazem da je pala ali samopouzdanje moze rasti i hocu reci da bi nam utakmica protiv Radnika mogla donijeti visestruku korist.
slavko je nase najvece pojacanje ove sezone... samo uporedi ekipu poslije zrinjskog i poraza, tj. naseg psihickog stanja i sada... nebo i zemlja... covjek je napravio za par mjeseci potpuno drugu ekipu... pobjednicku... ja sam siguran da uzimamo jedan trofej ove sezone... slavko je nas drugi amar!!!!pile87 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 10:48 amOcekujem da se malo psihicki digne ekipa, pogotovo tome u prilog ide ovo sto smo se dva puta uspjeli vratiti protiv Radnika. Ne znam da smo ove sezone uspjeli okrenuti utakmicu ako smo gubili. Pa ova utakmica sa Radnikom moze donijeti dosta toga dobrog vezano za samopouzdanje ekipe.
bez namjere da umanjujem Slavkim rad i sve sto je do sada napravio, ipak treba reci da ce njemu trebati jos deset trofeja, pet titula prvaka BiH, cetiri Kupa BiH i jedan superkup BiH da bi mogli reci nesto tako.jovanmaksimovic je napisao/la: slavko je nas drugi amar!!!!
Donio je Slavko nešto novo i pozitivno u ekipu. I radi dobar posao. Treba samo da stvari idu svojim tokom.jovanmaksimovic je napisao/la:slavko je nase najvece pojacanje ove sezone... samo uporedi ekipu poslije zrinjskog i poraza, tj. naseg psihickog stanja i sada... nebo i zemlja... covjek je napravio za par mjeseci potpuno drugu ekipu... pobjednicku... ja sam siguran da uzimamo jedan trofej ove sezone... slavko je nas drugi amar!!!!pile87 je napisao/la: ↑pet mar 10, 2017 10:48 amOcekujem da se malo psihicki digne ekipa, pogotovo tome u prilog ide ovo sto smo se dva puta uspjeli vratiti protiv Radnika. Ne znam da smo ove sezone uspjeli okrenuti utakmicu ako smo gubili. Pa ova utakmica sa Radnikom moze donijeti dosta toga dobrog vezano za samopouzdanje ekipe.