@Okolele, Markovic???
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Eto ja slagao,nadam se da je neko snimio kompletnu sliku tog dogadjaja gdje sudija razmislja dal da svira ili ne,i da ovi iz zelje imaju snimak udaranja zebe.Pa zvanicna stranica Fk Radnika pise o ova dva slucaja ,pa niko ovdje ne izmislja nesto.Pitanje je da li bi bio sudjen onakav penal u 94 Radniku na Grbavici.Penal s iran promasen idemo dalje,ali meni je vise zbog udaranja Zebe ,jel to bi bio kljucni momenat utakmice.
Normalno da bi, čist penal, nema dilemeincident je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 10:32 amEto ja slagao,nadam se da je neko snimio kompletnu sliku tog dogadjaja gdje sudija razmislja dal da svira ili ne,i da ovi iz zelje imaju snimak udaranja zebe.Pa zvanicna stranica Fk Radnika pise o ova dva slucaja ,pa niko ovdje ne izmislja nesto.Pitanje je da li bi bio sudjen onakav penal u 94 Radniku na Grbavici.Penal s iran promasen idemo dalje,ali meni je vise zbog udaranja Zebe ,jel to bi bio kljucni momenat utakmice.
Konto frajer da je Džeko, pa je ponio curici...
Nisi ti slagao vec navijacki gledašBHDragons je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 10:35 amNormalno da bi, čist penal, nema dilemeincident je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 10:32 amEto ja slagao,nadam se da je neko snimio kompletnu sliku tog dogadjaja gdje sudija razmislja dal da svira ili ne,i da ovi iz zelje imaju snimak udaranja zebe.Pa zvanicna stranica Fk Radnika pise o ova dva slucaja ,pa niko ovdje ne izmislja nesto.Pitanje je da li bi bio sudjen onakav penal u 94 Radniku na Grbavici.Penal s iran promasen idemo dalje,ali meni je vise zbog udaranja Zebe ,jel to bi bio kljucni momenat utakmice.
Joj nemoj da interno rješavamo..kod Edisa se sve tako rješavalo..pa se onda zamalo nisu za vratove hvatali po svlačionici...Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 10:50 am"Zeba je danas nosio kapitensku traku i posle svog današnjeg ponašanja će snositi određene posledice, ali to je stvar svlačionice. "
Ne treba nam ovo, rjesiti u svlacionici interno.
Da se odmori covjek malo za kup..Ipak cemo dva puta zaredom igrati dvije teske tekme sa Radnikom na Grbavici..Mislim da imamo dovoljno dobru klupu da se protiv Metalegla ne osjeti njegovo ne igranje od pocetka sad u subotu..
Zbog cega ? Da se Zeba ne bi uvrijedio ?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 10:50 am"Zeba je danas nosio kapitensku traku i posle svog današnjeg ponašanja će snositi određene posledice, ali to je stvar svlačionice. "
E moj incidente, ako ono nije penal, nemoj ti ići ni na kakvu utakmicu i ni na kakav forum.
Nije brate stvar ni Zebe ni petog-desetog. Meni je glupo da se sav prljav ves iznosi pred novinare i da portali imaju o cemu pisati. Dobro mi je recimo za vikend bilo sto nije htio oplesti sve najgore po igracima nego ih je u svlacionici dobro naribao zbog lose utakmice. Itekako se moze raditi i biti aktivan bez da se svaki korak iznese u javnost.Vrag je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 10:59 amZbog cega ? Da se Zeba ne bi uvrijedio ?Leon_Professional je napisao/la: ↑čet mar 09, 2017 10:50 am"Zeba je danas nosio kapitensku traku i posle svog današnjeg ponašanja će snositi određene posledice, ali to je stvar svlačionice. "