Ovo sto sam do sada vidio od Kerle uopste mi nije zao sto je potpisao samo do kraja sezone. Na stranu sto djeluje nekako tanko nego i nezainteresovano. A nadao sam se da ce biti komandant odbrane
Ovo sto sam do sada vidio od Kerle uopste mi nije zao sto je potpisao samo do kraja sezone. Na stranu sto djeluje nekako tanko nego i nezainteresovano. A nadao sam se da ce biti komandant odbrane
Kakav tromec? Jos jedna u kupu i jedna u ligi i to je to..Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:06 pmCekamo 1921 da vidimo jeli mudo od ovce. I da jeste, dali su nam dva gola a mi se kleli u našu odbranu.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:00 pm@ Model Vjeruj i ja sam takav, oprezan skoro uvijek ali realno ovaj Radnik je mudo od ovce. Mogao si jučer iz one izjave horoza vidjeti da su se oni digli u nebesa, uzeli jedva mrtvog Olimpika i bod u Širokom i to je preko noci postalo prepotentno. Onaj pijetao fol Želji prijeti, joooj jedva čekam srijedu.. Hebacemo im majku kroz majku u ovim mečevima koji predstoje. Zapamtiće oni dobro dan kad su se nama počeli kur*iti.
Pustite Obradovica na miru. Covjek je sve ok rekao. Ja da igram protiv Barce ili Reala isto bih rekao.
Nije vrijeđao, malo nam digao pritisak.. što mu je bio i cilj![]()
Trebamo sada mudro odraditi prestojeci tromec sa njima. Bolji jesmo, dali smo pametniji, to cemo tek vidjeti.
Težak je teren i vjerovatno je to kumovalo većem broju grešaka odbrane, što se tiče pijetla na ziceru mi je u srijeduModel1964 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:06 pmCekamo 1921 da vidimo jeli mudo od ovce. I da jeste, dali su nam dva gola a mi se kleli u našu odbranu.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:00 pm@ Model Vjeruj i ja sam takav, oprezan skoro uvijek ali realno ovaj Radnik je mudo od ovce. Mogao si jučer iz one izjave horoza vidjeti da su se oni digli u nebesa, uzeli jedva mrtvog Olimpika i bod u Širokom i to je preko noci postalo prepotentno. Onaj pijetao fol Želji prijeti, joooj jedva čekam srijedu.. Hebacemo im majku kroz majku u ovim mečevima koji predstoje. Zapamtiće oni dobro dan kad su se nama počeli kur*iti.
Pustite Obradovica na miru. Covjek je sve ok rekao. Ja da igram protiv Barce ili Reala isto bih rekao.
Trebamo sada mudro odraditi prestojeci tromec sa njima. Bolji jesmo, dali smo pametniji, to cemo tek vidjeti.
A liga 6, to ništa?Brkoo je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:11 pmKakav tromec? Jos jedna u kupu i jedna u ligi i to je to..Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:06 pmCekamo 1921 da vidimo jeli mudo od ovce. I da jeste, dali su nam dva gola a mi se kleli u našu odbranu.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:00 pm@ Model Vjeruj i ja sam takav, oprezan skoro uvijek ali realno ovaj Radnik je mudo od ovce. Mogao si jučer iz one izjave horoza vidjeti da su se oni digli u nebesa, uzeli jedva mrtvog Olimpika i bod u Širokom i to je preko noci postalo prepotentno. Onaj pijetao fol Želji prijeti, joooj jedva čekam srijedu.. Hebacemo im majku kroz majku u ovim mečevima koji predstoje. Zapamtiće oni dobro dan kad su se nama počeli kur*iti.
Koji Stana ba, koji Bogi sta vam je ? Mozete ih lijepo obojicu vidjeti tu iza kada SINIŠA uzima loptu i pruža Mici. Mozes ga po karakteristicnim pokretima prepoznati ...Izlija je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:07 pmMa bravo, na Stanu sam zaboravio skrozbianco blu je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:01 pmSrđan Stanić je danas igrao na desnom boku, ovo je njegov pas.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 7:34 pmJe li ovo Sinisa presjekao i poslao fantasticnu loptu za Miroslava?
Ovako se igra na presjecene lopte, brza tranzicija i mat u 3. poteza! Ovo hocemo da gledamo, nista vise..
Izlija je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:07 pmMa bravo, na Stanu sam zaboravio skrozbianco blu je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:01 pmSrđan Stanić je danas igrao na desnom boku, ovo je njegov pas.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 7:34 pmJe li ovo Sinisa presjekao i poslao fantasticnu loptu za Miroslava?
Ovako se igra na presjecene lopte, brza tranzicija i mat u 3. poteza! Ovo hocemo da gledamo, nista vise..
Jedna u kupu, jos jedna u 22 kolu i onda najvjerovatnije jos dvije u ligi 6..
Jašta su, mudo od ovce koje je na 4.mjestu, osigurali 2 kola prije kraja LZP i igraju 1/4 kupa.GoodisonPark je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:00 pm@ Model Vjeruj i ja sam takav, oprezan skoro uvijek ali realno ovaj Radnik je mudo od ovce. Mogao si jučer iz one izjave horoza vidjeti da su se oni digli u nebesa, uzeli jedva mrtvog Olimpika i bod u Širokom i to je preko noci postalo prepotentno. Onaj pijetao fol Želji prijeti, joooj jedva čekam srijedu.. Hebacemo im majku kroz majku u ovim mečevima koji predstoje. Zapamtiće oni dobro dan kad su se nama počeli kur*iti.
ipak kerim memijabianco blu je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 8:01 pmSrđan Stanić je danas igrao na desnom boku, ovo je njegov pas.Plava Porodica je napisao/la: ↑sri mar 08, 2017 7:34 pmJe li ovo Sinisa presjekao i poslao fantasticnu loptu za Miroslava?
To sam zaboravio spomenuti, u subotu na Grbavici proslava gola a on zadnji ide noga za nogom, nikakve radosti ništa, evo i danas sam to primjetio, zadnji uvijek prilazi da proslavi sa igračima. Nije lijepo vidjeti ovo.. Kad se sjetim Mattea u Mostaru kako zamalo ne odnese klizećim Ivana nakon gola..