Cuj Real

Ako ni jedna od ove dvije ekipe nemogne

slazem se preko cenera nikako,cak i sa krovom,osim za evropske utakmice.
Union Berlin
Po meni bi uprava trebala biti izuzetno osjetljiva kad su cijene karata u pitanju. Pogotovo jer su navijaci,koliko je ko mogao,pomogao gradnju stadiona i tribine.
Sarajevskoj ofajli je svejedno,samo nek plati.Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 8:35 pmIma nešto oko ovoga. Tip koji vodi poslove Delta grupe (Miškovic jelte11plavih'92 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 2:16 pmZezanje ili ne, danas me poslom zove covjek iz dijela BiH u kojem se ne slavi praznik. Elem, osim posla dotakosmo se i fudbala. Kaze lik da postoji grupa privrednika iz B Luke koji su zainteresovani za otkup FKS od kineza. Nevezano za medijske natpise ovih dana vec ranije su navodno stupili u kontakt sa kinezovim ljudima. Vode racuna i o nacionalnoj osjetljivosti kad su ovakve stvari u pitanju te ce (ili su vec) registrovali firmu negdje vani i formalno bi novi vlasnik opet bio stranac. Naravno ako se u konacnici dogovore a kao i kod svakog posla stvar je cijene. Ovi iz BL idu na to da je kinezu ovih iz FKS preko glave i da bi prodao klub i za manji iznos u odnosu na do sada ulozeno) u SLO mi potvrdio ovo da su zainteresirani. Radi se o grupi ljudi oko Dodikovog kuma. Drze Aerodrom BL, Velikim djelom su u cestnom sektoru, imaju tal u Autoputevi RS. Pored toga jedan od njih je preko brata povezan sa nekim menađerskim agencijama iz Srbije. Misle da se na taj nacin može dobro zaraditi.
Nek im je sa srecom![]()
Slazem se.
To sam se i ja pitao. Kao oni žele kupiti najveci, najorganizovaniji klub u BIH da odmah naprave iskorak u Evropi.kremenko je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 9:15 pmTo bi bilo lose.Model1964 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 8:35 pmIma nešto oko ovoga. Tip koji vodi poslove Delta grupe (Miškovic jelte11plavih'92 je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 2:16 pm
Zezanje ili ne, danas me poslom zove covjek iz dijela BiH u kojem se ne slavi praznik. Elem, osim posla dotakosmo se i fudbala. Kaze lik da postoji grupa privrednika iz B Luke koji su zainteresovani za otkup FKS od kineza. Nevezano za medijske natpise ovih dana vec ranije su navodno stupili u kontakt sa kinezovim ljudima. Vode racuna i o nacionalnoj osjetljivosti kad su ovakve stvari u pitanju te ce (ili su vec) registrovali firmu negdje vani i formalno bi novi vlasnik opet bio stranac. Naravno ako se u konacnici dogovore a kao i kod svakog posla stvar je cijene. Ovi iz BL idu na to da je kinezu ovih iz FKS preko glave i da bi prodao klub i za manji iznos u odnosu na do sada ulozeno) u SLO mi potvrdio ovo da su zainteresirani. Radi se o grupi ljudi oko Dodikovog kuma. Drze Aerodrom BL, Velikim djelom su u cestnom sektoru, imaju tal u Autoputevi RS. Pored toga jedan od njih je preko brata povezan sa nekim menađerskim agencijama iz Srbije. Misle da se na taj nacin može dobro zaraditi.
Nek im je sa srecom![]()
Zasto Sarajevo,zasto ne naprave neki klub tipa Krupa ili fudbalska Igokea.
Islo bi se dzonom na kupovanje sudija,namjestanja rezultata,umislili bi da su Mamic i da mogu biti kao on. U nasoj zemlji je sve politika,pa bi u saci drzali ljude iz saveza i nase (balijske) poltrone u istom. Ali hajde,vidjet cemo sta ce biti.
Apsolutno se slažem osim s ovim da mu treba dati kapitensku...to su već neke druge stvari, pitanje je ima li kakvih klausula u ugovoru... Što se tiče zamjene za Lendru,vidjet ćemo šta Slavkec ima na umu,Obradović kao backup ne bi bio loš,za nešto više nema kvalitet.Brkoo je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 7:48 pmSto se tice Lendrica i njegove prodaje na ljeto ovako ja to vidim. Ako izborimo evropu ili osvojimo titulu njegova cijena ce jos vise porasti. On ima i Hrvatsko drzavljanstvo sto je jako znacajno kod transfera. Ja da se nesto pitam dao bih mu i kapitensku traku i tako mu jos vise digao cijenu. Sve je sad na Lendricu, evo prati ga ovaj agent iz Italije a prate ga i drugi, ima sansu da se dobro proda, da nas klub bas dobro zaradi a on da osigura sebi transfer karijere, mozda u neki od klubova iz lige petice. Nakon njegove prodaje treba nam igrac koji ima kvalitet priblizan kao Ivan ili cak da bude bolji od njega a ne trebaju nam obradovici i takvi igraci..
Necemo pretjerivatiBHDragons je napisao/la:Bajić i Hodžić su bolji igrači od Ibiševića