što meni govori da nemaju ambicije velike u europi, barem takvu sliku daju sami, a ti govoriš suprotnoskretnicar je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 6:54 pmrasprodajom istih prije te evrope ih i dovede do te bodovne statistike
i što bi sad prestale ići u privatni džep?skretnicar je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 6:59 pmne interesuje ga osvajanje iste, ali ga interesuje grupna faza ...
između ostalog svaki tim prodaje mlade igrače i promovira ih, dinamo ima mogucnost dovođenja novih, sad je vec druga prica sto te pare idu u privatni dzep
Kad prodaju Lendrica za 100.000 eura sve ce se pare rastaliti i opet ce se ekipa raspasti te cemo ponovo morati jovo nanovo. Samir Bekric je najbolji igrac kojeg je ova liga vidjela, Zeba mu primirisati ne moze a Kosoric je najbolji stoper od ujedinjenja lige. Nadam se da cemo izgubiti slijedecu utakmicu jer se gradi istok, a istok ne donosi pobjede jer da donosi, Zujo i co. bi je davno izgradili.
Jel se meni samo cini ili je ovo lijevo odmah do ulaza na zdenku 1 m od tog ulaza i ulaz na istok ako jeste to je onda neka greska nije planiran ulaz tu a i bilo bi nakaradno da su 2 ulaza 1 m jedan od drugog , moguce da je do mene da sam ha pogresno zakljucio
Mislim da bi dodao i da tu ima posla za sindikat, da streberi love u mutnom i da mi ispadamo budaleAjzea je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 7:08 pmKad prodaju Lendrica za 100.000 eura sve ce se pare rastaliti i opet ce se ekipa raspasti te cemo ponovo morati jovo nanovo. Samir Bekric je najbolji igrac kojeg je ova liga vidjela, Zeba mu primirisati ne moze a Kosoric je najbolji stoper od ujedinjenja lige. Nadam se da cemo izgubiti slijedecu utakmicu jer se gradi istok, a istok ne donosi pobjede jer da donosi, Zujo i co. bi je davno izgradili.
Jeste ulaz je..I onde ti je sektor za goste tako da nema veze sto su blizu..xxlbasket je napisao/la: ↑sri mar 01, 2017 7:16 pmJel se meni samo cini ili je ovo lijevo odmah do ulaza na zdenku 1 m od tog ulaza i ulaz na istok ako jeste to je onda neka greska nije planiran ulaz tu a i bilo bi nakaradno da su 2 ulaza 1 m jedan od drugog , moguce da je do mene da sam ha pogresno zakljucio