Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

manijak_do_kraja
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 5:51 pm

Ma dobar je Hodzura imao je 1-2 greske, ali nije lose odradio posao. Jeste da je ona jedna greska mogla biti kobna, ali se dobro zavrsilo.
Mi smo Željini, Željo je naš!

mirsad94
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:52 pm

Sta je ovo braco , Allahami suze mi idu kad pogleda ovaj video kako Sablja grli svakog igraca pojedinacno nakon utakmice, kakva smo mi samo PLAVA PORODICA to se nikome ne moze objasniti !!!

Schwarz
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:53 pm

Teska tekma, ali hvala Bogu 3 boda su tu.Nekako su nam se vratili oni promasaji protiv Zrinjskog,Mladosti i Slavije u prvom dijelu sezone.Danas pored Vece koji je bio fantastican(samo da poradi na izbacivanju lopte) ,moram istaci Bogicevica i Blagojevica.Lendra napadac kakav nam je i trebao, iskoristava sve moguce sanse.I na kraju cestitke i nasim navijacima koji su bili nas 12-i igrac.Odlicna brojka :zeljeznicar1: Ova pauza ce nam goditi da se povrijedjeni igraci oporave, a onda opet u nove pobjede
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

diego1921
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:57 pm

Hoce li biti kakav snimak tekme,da na miru pogledam,bez srkleta ? :ganja: :ganja:

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:57 pm

diego1921 je napisao/la:Hoce li biti kakav snimak tekme,da na miru pogledam,bez srkleta ? :ganja: :ganja:
phpBB [video]

sofronije
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:58 pm

mirsad94 je napisao/la:Sta je ovo braco , Allahami suze mi idu kad pogleda ovaj video kako Sablja grli svakog igraca pojedinacno nakon utakmice, kakva smo mi samo PLAVA PORODICA to se nikome ne moze objasniti !!!
To je upravo Edis govorio da ce uvijek stati ispred igraca i zastiti ih.Nije neki "govornik" ali igraci su to prepoznali da sve sto kaze to ide iz srca , nema supljiranja.
:zeljeznicar1:

TIAGO FARIAS
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:58 pm

Allaha mi kako mi poprave dan to su pricee. Hvala larsone za link dobro je bilo
VOLIM TE :zeljeznicar1:

blueheart
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:59 pm

Piva i rakia pobjeda se slavi.....
Trebamo se potruditi da protiv olimpika oborimo rekord na Grbavici... jer oni to zasluzuju
DRZAVA ZELJO

LARSSONN
Kontakt:

sub mar 19, 2016 5:59 pm

phpBB [video]

svinjski

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 6:00 pm

Plavi orkestar je napisao/la:Uradio sam jednu realnu analizu gledajuci raspored naših konkurenata a koja nadam se nece biti tacna.Do kraja je ostalo 8 kola,pitarima,Sirokom i Zrinjskom 9.Do kraja Sloboda uzima 16-17 bodova,Zrinjski sa sutrašnjom tekmom isto toliko,Siroki 18 a pitari 14 to je po meni max a mi realno 20 a ja se nadam 24.Po ovom realnom Sloboda prva sa 63-64 boda,drugi Zrinjski sa 60-61 bodom,treci Zeljo sa 60,cetvrti Siroki sa 57 bodova.Nadam se kiksevima konkurenata koji nas mogu izbaciti u prvi plan.
Utakmicu po utakmicu. Kakvo analiziranje. Svaka naredna tekma je najbitnija i sa tim shvatanjem možemo mnogo toga.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

rios
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:02 pm

Samo se pitam sta ce biti kad ova ekipa zaigra kako stvarno moze i zna? :shisha:

Danas teska utakmica,prava takticka bitka.Igrali smo protiv ekipe koja ima glavu i rep,koja nas je pritiskala gotovo svih 90 min,zatvorili su nam u potpunosti krilne igrace ali smo uspjeli doci do poluprilike sto je pravim ekipama i igracima u ovakvi derbijima dovoljno da zavrse stvar.
Imali smo i srece iskreno,ali ona prati hrabre a ova ekipa je zaista to - hrabra..Rekao bih na Edisa.
O igri se opet moze reci da nije bila vau,nije nam to bas ni protivnik dozvoljavao,ali smo ipak uspjeli par puta odigrati kroz srdinu nesto,to sam na poluvremenu i rekao a kasnije se citirao nakon gola :mrgreen:
Apsolutno se moraju izdvojiti Veca,Lendric u kojem smo dobili napadaca kakvog dugo nismo imali,Bogicevic i Zahirovic.Mene je opet odusevio i Bekric,kakav je to majstor,kad je lopta kod njega ide ili pas ili se dobije faul,gotovo nikad izgubljena lopta,majstor..Bravo i za Jovana..
Losiji od ostalih bili su mi Hodzurda pa i Kramaric,nesigurni dosta puta.Ostali svi ok,borbeni sto je najbitnije.
Lijepo rece Mulalic,Zeljo se vratio gdje mu je mjesto.Nije vise ni titula nedostizna ali ne bih ja o njoj i dalje,ali hocu o trecem mjestu,ono nam je apsolutno blizu.
Na kraju cestitke Edisu,momcima i Manijacima..Pauza ce nam svima malo goditi sad..Pa u nove pobjede aBd..
Za zivot cijeli.. :zeljeznicar1:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

diego1921
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:02 pm

LARSSON je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Hoce li biti kakav snimak tekme,da na miru pogledam,bez srkleta ? :ganja: :ganja:
phpBB [video]
:palacgore:

nemojbabopujdu
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:08 pm

Veceras na BHT ja mislim u pola 12.... Svaka cast svima, ali Veca :klanjase2:
Larsson hvala za stream :pljesak:

Okolele
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:09 pm

Dobro je sto je Borac dobio,u sljedecem kolu ce zapeti protiv Sarajeva i mislim da cak mogu i dobiti ali izgubti ne vjerujem da ce..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub mar 19, 2016 6:12 pm

Okolele je napisao/la:Dobro je sto je Borac dobio,u sljedecem kolu ce zapeti protiv Sarajeva i mislim da cak mogu i dobiti ali izgubti ne vjerujem da ce..
Bas tako ;)

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

MrRiccoli
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:12 pm

Ja samo mogu reci da ZAUSTAVIT NAS NIKO NEĆE!!!

Sent from my C5303 using Tapatalk

exbabilon
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:14 pm

Ne vjerujem ni 2% da Rudar moze izbjeci poraz, al ipak nada zadnja umire. Naprijed Rudar! :ganja:

Plavi orkestar
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:15 pm

blueheart je napisao/la:Piva i rakia pobjeda se slavi.....
Trebamo se potruditi da protiv olimpika oborimo rekord na Grbavici... jer oni to zasluzuju
:palacgore: U 12 sam poceo zbog nervoze a 15 do 5 nastavio pobjedu slaviti :zeljeznicar1:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Elegant
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:17 pm

Gdje je Slobodanka jel' zivu glavu izvukla sa Tusnja ili se negdje u kafani zaustavila da proslavi ? :DD:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub mar 19, 2016 6:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Veteran1965
Kontakt:

sub mar 19, 2016 6:17 pm

Okolele je napisao/la:Dobro je sto je Borac dobio,u sljedecem kolu ce zapeti protiv Sarajeva i mislim da cak mogu i dobiti ali izgubti ne vjerujem da ce..
Borac ostaje u ligi sigurno. I za to im trebaju sve pobjede kod kuće i na još nekim gostovanjima. Tako da protiv malenih uzimaju 100%. Vidiš malih drago im što smo mi dobili Slobodu, kao mogu se uključiti u borbu za titulu :DD: :DD: :DD: a nisu svjesni da niti Europe neće vidjeti.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava