Samo se pitam sta ce biti kad ova ekipa zaigra kako stvarno moze i zna?
Danas teska utakmica,prava takticka bitka.Igrali smo protiv ekipe koja ima glavu i rep,koja nas je pritiskala gotovo svih 90 min,zatvorili su nam u potpunosti krilne igrace ali smo uspjeli doci do poluprilike sto je pravim ekipama i igracima u ovakvi derbijima dovoljno da zavrse stvar.
Imali smo i srece iskreno,ali ona prati hrabre a ova ekipa je zaista to - hrabra..Rekao bih na Edisa.
O igri se opet moze reci da nije bila vau,nije nam to bas ni protivnik dozvoljavao,ali smo ipak uspjeli par puta odigrati kroz srdinu nesto,to sam na poluvremenu i rekao a kasnije se citirao nakon gola
Apsolutno se moraju izdvojiti Veca,Lendric u kojem smo dobili napadaca kakvog dugo nismo imali,Bogicevic i Zahirovic.Mene je opet odusevio i Bekric,kakav je to majstor,kad je lopta kod njega ide ili pas ili se dobije faul,gotovo nikad izgubljena lopta,majstor..Bravo i za Jovana..
Losiji od ostalih bili su mi Hodzurda pa i Kramaric,nesigurni dosta puta.Ostali svi ok,borbeni sto je najbitnije.
Lijepo rece Mulalic,Zeljo se vratio gdje mu je mjesto.Nije vise ni titula nedostizna ali ne bih ja o njoj i dalje,ali hocu o trecem mjestu,ono nam je apsolutno blizu.
Na kraju cestitke Edisu,momcima i Manijacima..Pauza ce nam svima malo goditi sad..Pa u nove pobjede aBd..
Za zivot cijeli..