Žemo i Vama...Nicaragua je napisao/la:Tnosre vipla
Žemo i Vama...Nicaragua je napisao/la:Tnosre vipla
To je bilo za ovo što se do sada uradilo.MrRiccoli je napisao/la:Vec su dali donaciju vrijednu 9.000 KMdiego1921 je napisao/la:Da li je nama Bekto sponzor? Valjda ce i oni koju stolicu pokloniti !!
Sent from my C5303 using Tapatalk
Koliko je na hendikep? Nek opale na hendikep, moćemo i stadion komplet sa kulama izgraditLARSSON je napisao/la:3.20 kvota na nas, ulozimo sve pare od stolica izgradimo tri tribine
Ima samo na sloboduPlava Porodica je napisao/la:Koliko je na hendikep? Nek opale na hendikep, moćemo i stadion komplet sa kulama izgraditLARSSON je napisao/la:3.20 kvota na nas, ulozimo sve pare od stolica izgradimo tri tribine
Eh baš me sad zanima sljedeći razlog naše dijaspore što se neće učlaniti.Hurmasica je napisao/la:Olakšano učlanjenje u FK Željezničar: Uvedena mogućnost uplate putem PayPala
http://fkzeljeznicar.ba/olaksano-uclanj ... ala/19083/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jooooj buraaaz ja nemam PayPal koristim "nesto" valja napravit account na tom cudu, daj nek neko od ovih sto su bliski upravi prenese da ima dosta raje koji bi se uclanili samo da se moze platit preko "nekog cuda". Dajem dva dana da neko ovo napise.Plava Porodica je napisao/la:Eh baš me sad zanima sljedeći razlog naše dijaspore što se neće učlaniti.Hurmasica je napisao/la:Olakšano učlanjenje u FK Željezničar: Uvedena mogućnost uplate putem PayPala
http://fkzeljeznicar.ba/olaksano-uclanj ... ala/19083/" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrisano. Nije bilo uopšte klupsko, nego moje lično.AnelZ je napisao/la:Zaista pozitivna inicijativa, no sam naslov je patetican i smatram da je krajnje neadekvatno ovako nazvati ovaj crowdfunding. Pod hitno mjenjati naslov i sliku, a onda i tekst koji se mora bolje sastaviti. Svaka pomoc jeste dobrodosla ali ovo je pogresan nacin za napredovanje jer je ocito da se jos uvijek zivi u proslosti i da cak nakon 20 godina poslije rata smatras da ti je on za sve kriv (jeste imao veliki uticaj ali nije za sve kriv) i pokusavas nekom empatijom i sazaljenjem da privuces ljude da uplate novac sto od mene ima palac dole.Fanzi je napisao/la:Ovo je inicijalna objava. Pokrit će se drugim stvarima, od medijskog covera, kontakata i dr..Plavi orkestar je napisao/la: Ovo je iz 1996.Nije uredu prikazivati stanje kakvo nije.Oni koji ne znaju a vide ovu sliku pomislit ce da smo najveca bjeda na kugli zemaljskoj.
Hvala na pametovanju. Nismo debili. Share ako te mogu zamolit, OK?
Hvala!
Zar naslov nije mogao biti jednostavno: "For a new dawn - European football on Grbavica Stadium!"
A i sam tekst je lose napisan kada uzmes u obzir ozbiljnost akcije i da se ovim predstavlja klub. Sve je istina, ali su pogresne stvari stavljene u prvi plan, a neke druge su izostavljene i tekst je pravopisno na osrednjem nivou. Nisam uopste zadovoljan ovim i koliko je amaterski uradjeno jer znam da navijaci mogu i moraju bolje od ovoga i to odmah od pocetka... Znaci ovo morate uzeti kao konstruktivnu kritiku koja ce vam pomoci da poboljsate ovo, a ne da shvatite kao napad na vasu zelju da pomognete jer svaka kritika ima za plan da podstakne bolja dijela, akcije i rezultate
Bolesni navijači Zelje.BHDragons je napisao/la:"Frizerski salon GoodLook studio koji se nalazi na Trgu Heroja 5 podrzao akciju europske Grbavice"
Od sad se samo tamo šišam
Znam, imamo istu dijagnozuAjzea je napisao/la:Bolesni navijači Zelje.BHDragons je napisao/la:"Frizerski salon GoodLook studio koji se nalazi na Trgu Heroja 5 podrzao akciju europske Grbavice"
Od sad se samo tamo šišam
To je kes koji je donesen na noge u klubHadzijalagic je napisao/la:9000KM za svega nekoliko dana..![]()
http://www.klix.ba/sport/nogomet/velika ... /160318129" onclick="window.open(this.href);return false;