Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MU'MIN T.M.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet mar 18, 2016 3:58 pm

Nicaragua je napisao/la:Tnosre vipla
Žemo i Vama...

LARSSONN
Kontakt:

pet mar 18, 2016 3:58 pm

3.20 kvota na nas, ulozimo sve pare od stolica izgradimo tri tribine

ublehas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 18, 2016 3:59 pm

MrRiccoli je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Da li je nama Bekto sponzor? Valjda ce i oni koju stolicu pokloniti !! :zeljeznicar1:
Vec su dali donaciju vrijednu 9.000 KM

Sent from my C5303 using Tapatalk
To je bilo za ovo što se do sada uradilo. :palacgore:

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:11 pm

LARSSON je napisao/la:3.20 kvota na nas, ulozimo sve pare od stolica izgradimo tri tribine
Koliko je na hendikep? Nek opale na hendikep, moćemo i stadion komplet sa kulama izgradit :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hurmasica
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:14 pm

Olakšano učlanjenje u FK Željezničar: Uvedena mogućnost uplate putem PayPala

http://fkzeljeznicar.ba/olaksano-uclanj ... ala/19083/" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

LARSSONN
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:16 pm

Plava Porodica je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:3.20 kvota na nas, ulozimo sve pare od stolica izgradimo tri tribine
Koliko je na hendikep? Nek opale na hendikep, moćemo i stadion komplet sa kulama izgradit :D
Ima samo na slobodu

Plava Porodica
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:17 pm

Hurmasica je napisao/la:Olakšano učlanjenje u FK Željezničar: Uvedena mogućnost uplate putem PayPala

http://fkzeljeznicar.ba/olaksano-uclanj ... ala/19083/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh baš me sad zanima sljedeći razlog naše dijaspore što se neće učlaniti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

zubanovic89
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:20 pm

Plava Porodica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Olakšano učlanjenje u FK Željezničar: Uvedena mogućnost uplate putem PayPala

Eh baš me sad zanima sljedeći razlog naše dijaspore što se neće učlaniti.
Jooooj buraaaz ja nemam PayPal koristim "nesto" valja napravit account na tom cudu, daj nek neko od ovih sto su bliski upravi prenese da ima dosta raje koji bi se uclanili samo da se moze platit preko "nekog cuda". Dajem dva dana da neko ovo napise.

Simply Blue
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:26 pm

Po današnjem updateu imamo za tri dana novih 60 članova, ako se ne varam, nije uopšte loše :ganja:
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Fanzi
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:27 pm

AnelZ je napisao/la:
Fanzi je napisao/la:
Plavi orkestar je napisao/la: Ovo je iz 1996.Nije uredu prikazivati stanje kakvo nije.Oni koji ne znaju a vide ovu sliku pomislit ce da smo najveca bjeda na kugli zemaljskoj.
Ovo je inicijalna objava. Pokrit će se drugim stvarima, od medijskog covera, kontakata i dr..
Hvala na pametovanju. Nismo debili. Share ako te mogu zamolit, OK?
Hvala!
Zaista pozitivna inicijativa, no sam naslov je patetican i smatram da je krajnje neadekvatno ovako nazvati ovaj crowdfunding. Pod hitno mjenjati naslov i sliku, a onda i tekst koji se mora bolje sastaviti. Svaka pomoc jeste dobrodosla ali ovo je pogresan nacin za napredovanje jer je ocito da se jos uvijek zivi u proslosti i da cak nakon 20 godina poslije rata smatras da ti je on za sve kriv (jeste imao veliki uticaj ali nije za sve kriv) i pokusavas nekom empatijom i sazaljenjem da privuces ljude da uplate novac sto od mene ima palac dole.

Zar naslov nije mogao biti jednostavno: "For a new dawn - European football on Grbavica Stadium!"

A i sam tekst je lose napisan kada uzmes u obzir ozbiljnost akcije i da se ovim predstavlja klub. Sve je istina, ali su pogresne stvari stavljene u prvi plan, a neke druge su izostavljene i tekst je pravopisno na osrednjem nivou. Nisam uopste zadovoljan ovim i koliko je amaterski uradjeno jer znam da navijaci mogu i moraju bolje od ovoga i to odmah od pocetka... Znaci ovo morate uzeti kao konstruktivnu kritiku koja ce vam pomoci da poboljsate ovo, a ne da shvatite kao napad na vasu zelju da pomognete jer svaka kritika ima za plan da podstakne bolja dijela, akcije i rezultate :)
Obrisano. Nije bilo uopšte klupsko, nego moje lično.
Nadam se da, ako već Klub neće nešto slično pokrenuti, neko drugi to uraditi. Poslao sam ti PP Anele. Hvala na konstruktivnoj kritici.
Tekst je napisan za svega 5 minuta bez redigovanja, s namjerom da se večeras napravi čitav plan i pravac djelovanja oko svega, uključujući i duži tekst na engleskom jeziku (Klub nema prijevod stranice na engleski), ali je par minuta nakon objave stigla obavijest od Kluba da će danas biti otvoren PayPal.
Kako nešto nekvalitetno ne bi bilo dovođeno u vezu s Klubom - inicijativa obrisana :)

Fanzi
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:30 pm

Dok čekam odgovor od Anela, čisto iz želje da nešto novo naučim, zamolio bih Vas još jednom da kontaktirate Klub kako biste mu pomogli.
Vrata su širom otvorena. Osim finansijske, Klubu je izuzetno potrebna operativna pomoć.
Klupska administracija broji do 5 ljudi. Svi mi ostali smo tu iz ljubavi prema Želji.

Ja sam maksimalno iscrpio sve svoje mogućnosti. Svima želim puno uspjeha u daljnjem radu, svakako i pisanju na ovom forumu!
Pozdrav!

BHDragons
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:35 pm

Danas 5 novih članova od mene...
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

BHDragons
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:39 pm

"Frizerski salon GoodLook studio koji se nalazi na Trgu Heroja 5 podrzao akciju europske Grbavice"
Od sad se samo tamo šišam :rofl1:
1921!
Ni milimetra!

cala
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:40 pm

Dok ja skupim para, sve ce se stolice srediti kako je krenulo...

Hadzijalagic
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:43 pm

9000KM za svega nekoliko dana.. :zeljeznicar1:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/velika ... /160318129" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

sergejevic

pet mar 18, 2016 4:45 pm

@Fanzi svaka cast tebi za sve sto si uradio za klub. Mozda je bilo nekih gresaka, ali ne vjerujem da ti iko ista moze reci, osim :pljesak:

Sto se tice Slobode, mislim da je ovo pravi ispit za nasu ekipu. Opet se vraca ta utakmica sa Sirokim, koji je po meni bolja ekipa od Slobode, onako neuigrani smo ih uspjeli nadigrati i pobjediti. Poslije smo igrali nesto losije, ali ta utakmica uljeva optimizam. Vjerujem da cemo biti pravi sutra i pobjediti. Nije Edis naivan da kao Jesic otvori sve puteve prema nasem golu, mozda mi njih malo sacekamo i zavrsimo posao kontrama. Oni su u oblacima poslije pobjede na Kosevu u koju ni njihovi navijaci nisu vjerovali, a sada ocekuju sve i odmah. To ce biti nasa sansa. Pustiti ih na pocetku da se ispusu, onda ce im biti sve teze, raja ocekuje pobjedu, igraci takodjer i svaka minuta na nuli ce povecavati nase sanse. Najveca snaga im je Husref i on ce sigurno koliko toliko spustiti loptu na zemlju i pripremiti igrace da budu strpljivi, ali ce ih publika ponjeti. Mislim da smo dosta jaci u polju i da imamo bolje pojedince, ocekuje nas tvrda utakmica, borba na sredini i vjerovatno ce jedan potez odluciti pobjednika. Ja vjerujem da ce to biti potez Bekrica, jednog od Stevanovica, mozda i Lendrica. Nama ova utakmica moze donjeti mnogo, a poraz nas nece mnogo unazaditi. Mnogo je utakmica do kraja, tu je i kup, nas cilj je Evropa i bez nekog pritiska ulazimo u utakmicu. Kod njih je stvar drugacija, izgubiti ne smiju, Zrinjski ima relativno lagan posao, i moze ih stici na prvom mjestu, nema tu mnogo kalkulacija, ako zelis biti prvak ne smijes sebi dozvoliti da kuci igras na bod, a mi to trebamo iskoristiti. Sretno nam sutra.

Ajzea
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:45 pm

BHDragons je napisao/la:"Frizerski salon GoodLook studio koji se nalazi na Trgu Heroja 5 podrzao akciju europske Grbavice"
Bolesni navijači Zelje. :)

BHDragons
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet mar 18, 2016 4:47 pm

Ajzea je napisao/la:
BHDragons je napisao/la:"Frizerski salon GoodLook studio koji se nalazi na Trgu Heroja 5 podrzao akciju europske Grbavice"
Bolesni navijači Zelje. :)
Znam, imamo istu dijagnozu slika
1921!
Ni milimetra!

SeyoTM
Kontakt:

pet mar 18, 2016 4:49 pm

Hadzijalagic je napisao/la:9000KM za svega nekoliko dana.. :zeljeznicar1:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/velika ... /160318129" onclick="window.open(this.href);return false;
To je kes koji je donesen na noge u klub :) mislim da je na racun uplaceno vise od 9k.

damirfile
Kontakt:

pet mar 18, 2016 5:08 pm

Ova akcija će proći savršeno i sig ćemo prikupiti potrebna sredstva, još samo da ekipa ispoštuje i da gledamo evropu na grbavici. :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava