Odlican izvjestaj!
Nevjerovatno je kako se Lendric zbuni kada dodje u situaciju 1 na 1, ovo mu nije prvi put, a i sta je Miro uspio fuliti.

Odlicno smo odigrali danas, drago mi je dijelom sto nismo pobijedili, nafurali bi se samo tako. Vidjeli smo dosta dobrih stvari, ali i nedostataka, sto je i cilj ovih utakmica. Mozemo parirati ovakvim ekipama, ali svakako nije isto igrati pripremnu s njima i eventualno europu. Kroz par godina sa par istinskih pojacanja bi se ovakve ekipe i mogle izbaciti. Trku i disciplinu imamo.
Na ovoj vizualizaciji buduceg stadiona raduje sto se razmislja o vansjkom uredjenju tribina, a semafor je postavljen na krovu istocne, ako se ne varam. Juzna tribina po renderu izgleda odlicno, i ovakav stadion sa novim terenom kada bi imali do 2021. godine, ja bih bio prezadovoljan. Sa ovom upravom nije nemoguce da to ispunimo u sljedecih pet godina.
Generalka nam je protiv Veleza. Pripreme su prosle dobro, nema povrijedjenih, a prvih 11 protiv Krupe znamo, nema tu dilema. Mislim da bi mogli izvuci dobar rezultat gore. Moramo vise sutirati, Stojanovic kad raspali onu loptu, ustao sam sa trosjeda. Samo treba sutati, pogotovo protiv ekipa koje se brane, odbice su najopasnije.